Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σκεφτομαι για αγορα νεου κινητου. Τωρα εχω το redmi note 4 με το οποιο ειμαι ικανοποιημενος για τη χρηση που το εχω ( browsing , social media, παιχνιδια δεν παιζω).

Το κινητο δεν θα το αλλαζα, αλλα θα το δωσω στους γονεις μου και θα αγορασω καποιο νεο. 

Σκεφτομουν για note 8 ,redmi 8 , 8A.  Αυτα τα κινητα εχουν μεγαλη διαφορα με αυτο που εχω ηδη , σε αποδοση και καμερα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, papp0us είπε

Πάρε ένα Redmi Note 8 ή Mi A3. Ναι αξίζει την αλλαγή και σε επιδόσεις, και σε κάμερα. Μέρα με τη νύχτα βασικά.

Τα πιο απλα μοντελα 8Α και redmi 8 εχουν παλι μεγάλη διαφορα  με το note4?  Με τις επιδοσεις του note 4 ειμαι ικανοποιημενος απλα αφου θα αλλαξω να παω εστω σε κατι ανωτερο...

Επεξ/σία από harisv
Δημοσ.

To 8a, απέφυγε το, δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά απο το 8. To 8 και πάλι αξίζει την αλλαγή, αρκεί να πας στο 4/64. Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις 3GB RAM τηλέφωνο το 2020.

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να δεις εδώ ένα συγκριτικό. Τα κινητά που αναφέρει ο @greengr21 από πάνω είναι σχεδόν ίδια με το δικό σου, με βάση τους επεξεργαστές. Οπότε δεν το θεωρώ σαφή αναβάθμιση κατά την δική μου άποψη (αλλά εφόσον είσαι ευχαριστημένος με το redmi note 4, μια χαρά σου κάνουν όσον αφορά τους επεξεργαστές, αλλά θέλει και άλλο ψάξιμο πέρα από αυτό). Τώρα αν θες, να πας σε κάτι καλύτερο, δεν θα πας σε redmi 8/8a (δες τις διαφορές). Θα πας σε redmi note 8 ή σε Xiaomi Mi A3. Ποια είναι τώρα η διαφορά σε αυτά τα 2. Έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, αλλά το Mi A3 λόγω του android one που έχει τρέχει καλύτερα χωρίς κωλύματα (και έχει ποιο καινούργιο hardware). Με έναν κάτοχο του note 8 που μιλούσα τις προάλλες, μου έλεγε πως ώρες ώρες τoν πετούσε εκτός του youtube, και καμιά φορά συναντά μικρό lag ασήμαντα όπως φαίνεται εδώ. Εγώ που έχω το Mi A3, δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό κώλυμα (με 2 μήνες χρήσης). Αλλά αν δεν μπορείς να δώσεις τόσα λεφτά, και το redmi note 8 είναι πολύ καλό κινητό (και τα θέματα που έχει λογικά με ένα update θα βελτιωθούν). Ωστόσο επειδή πολλά καλά και κακά ακούγονται για το Mi A3, σε περίπτωση που καταλήξεις σε αυτό πρέπει να δεις αυτά που λέω εδώ.

(Δες πρώτα το πρώτο link και δες τα μοντέλα των επεξεργαστών, για να μπορέσεις να καταλάβεις τα συγκριτικά των επεξεργαστών στα επόμενα link.)

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Με βλεπω να καταληγω στο note 8.  Ζω στο εξωτερικο και το mi a3 το βρισκω 20€ πιο ακριβο και δεν νομιζω να αξιζει, επειδη η μονη διαφορα απο οτι καταλαβα ειναι το λειτουργικο και η οθονη.

Δημοσ.

Οι διαφορές είναι πως το Α3 έχει καλή μπαταρία (για το note 8 δεν ξέρω), καλύτερη κάμερα και το λογισμικό που δεν ζορίζει τον επεξεργαστή. Α και πιο γρήγορες αναβαθμίσεις (λέμε τώρα 😂). Η απόφαση δικιά σου...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Μπορείς να δεις εδώ ένα συγκριτικό. Τα κινητά που αναφέρει ο @greengr21 από πάνω είναι σχεδόν ίδιο με το δικό σου, με βάση τους επεξεργαστές. Οπότε δεν το θεωρώ σαφή αναβάθμιση κατά την δική μου άποψη (αλλά εφόσον είσαι ευχαριστημένος με το redmi note 4, μια χαρά σου κάνουν όσον αφορά τους επεξεργαστές, αλλά θέλει και άλλο ψάξιμο πέρα από αυτό). Τώρα αν θες, να πας σε κάτι καλύτερο, δεν θα πας σε redmi 8/8a (δες τις διαφορές). Θα πας σε redmi note 8 ή σε Xiaomi Mi A3. Ποια είναι τώρα η διαφορά σε αυτά τα 2. Έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, αλλά το Mi A3 λόγω του android one που έχει τρέχει καλύτερα χωρίς κωλύματα. Με έναν κάτοχο του note 8 που μιλούσα τις προάλλες, μου έλεγε πως ώρες ώρες των πετούσε εκτός του youtube, και καμιά φορά συναντά μικρό lag ασήμαντα όπως φαίνεται εδώ. Εγώ που έχω το Mi A3, δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό κώλυμα (με 2 μήνες χρήσης). Αλλά αν δεν μπορείς να δώσεις τόσα λεφτά, και το redmi note 8 είναι πολύ καλό κινητό. Ωστόσο επειδή πολλά καλά και κακά ακούγονται για το Mi A3, σε περίπτωση που καταλήξεις σε αυτό πρέπει να δεις αυτά που λέω εδώ.

(Δες πρώτα το πρώτο link και δες τα μοντέλα των επεξεργαστών, για να μπορέσεις να καταλάβεις τα συγκριτικά των επεξεργαστών στα επόμενα link.)

Nαι δικιο εχεις ο επεξεργαστης ειναι λιγο καλυτερος αλλα ειδικα το asus zenfone μεχρι τα 120 δεν εχει αντιπαλο,εχει παρει android 10,5000mah μπαταρια,4/64.Σαφως αμα δωσει παραπανω θα παει σε κατι νεοτερο και καλυτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωω μέχρι και το zenfone έχει πάρει το android 10? Εδώ και στο Mi A2 ήρθε, και στο Α3 ακόμα περιμένω... τελευταίος θα το πάρω όπως πάει 😂

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Πωω μέχρι και το zenfone έχει πάρει το android 10? Εδώ και στο Mi A2 ήρθε, και στο Α3 ακόμα περιμένω... τελευταίος θα το πάρω όπως πάει 😂

Είναι σούπερ συσκευή το Α3 .Aλλα το θέμα με το Α10 κούρασε . Γι'αυτό κ θα το στείλω. Με χαλάει αυτή η χωρίς λόγο αναμονή 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Είναι σούπερ συσκευή το Α3 .Aλλα το θέμα με το Α10 κούρασε . Γι'αυτό κ θα το στείλω. Με χαλάει αυτή η χωρίς λόγο αναμονή 

Εμένα το μόνο που με "καίει" είναι το dark mode, επειδή είπα πως ενώ μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή για να το έχω, θα περιμένω το Α10 για να το κάνω. Και αυτό το λέω καιρό...

Αλλά σύντομα θα το λάβουμε και εμείς, και ίσως να έτυχε, στα επόμενα updates ίσως να είμαστε από τους πρώτους. Πάρε και ένα tip για να κάνεις το Α3 σου λιγο ακόμα πιο γρήγορο ώστε να μην το στείλεις 😉 (το βίντεο είναι σε MiUi, αλλά εύκολα καταλαβαίνεις πως να το κάνεις και στο android one, αν δεν το βρεις στείλε pm)

• Thanks 1
Δημοσ.

Όντως η Asus έχει τρομερή υποστήριξη στα κινητά της αλλά για το zenphone που μιλάμε ναι μεν βγήκε 10 beta με πολλά προβλήματα, η ίδια η Asus προτείνει να μην αναβαθμίσετε σε 10, εγώ θέλω όταν βγει στο Α3 μας να βγει σωστή χωρίς bugs. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chios είπε

Όντως η Asus έχει τρομερή υποστήριξη στα κινητά της αλλά για το zenphone που μιλάμε ναι μεν βγήκε 10 beta με πολλά προβλήματα, η ίδια η Asus προτείνει να μην αναβαθμίσετε σε 10, εγώ θέλω όταν βγει στο Α3 μας να βγει σωστή χωρίς bugs. 

Συμφωνώ, και εγώ της ίδια άποψης είμαι. Το θέμα είναι πως πολλοί το πήρανε επειδή θα έπαιρνε πιο γρήγορα αναβαθμίσεις (δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα). Το ότι έχει μείνει τόσο πίσω είναι αδικαιολόγητο. Και να είχε βγει έπρεπε, και να μην έχει bugs φυσικά... ιδικά όταν το Mi Α2 το πήρε και δεν ακούστηκε να έχει bugs. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...