Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό κινητό με ταβάνι τα 530 ευρώ. Μετά από αρκετό ψάξιμο ακόμα δεν έχω καταλήξει και θέλω την γνώμη σας.

Με ενδιαφέρει πρωτίστως να έχει όσο τον δυνατόν καλύτερη κάμερα, σχετικά καλή μπαταρία και stereo ήχο. 

Έχω δει ότι σε αυτά τα χρήματα παίζουν το Galaxy S10 (όχι το plus), το Oneplus 7T και το Huawei P30 Pro (το οποίο δεν έχει stereo ήχο δυστυχώς). 

Γλυκοκοιτάω το Oneplus 7T το οποίο τα έχει όλα αλλά κολλάω στις κάμερες του... Είναι τόσο "κακές" όσο δείχνουν τα reviews? Έχω δει κάποια samples και έχει τεράστια διαφορά συγκριτικά με S10 η άλλες ναυαρχίδες...

Ποιά η γνώμη σας? Υπάρχει κάτι καλύτερο να προτείνετε? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό κινητό με ταβάνι τα 530 ευρώ. Μετά από αρκετό ψάξιμο ακόμα δεν έχω καταλήξει και θέλω την γνώμη σας.

Με ενδιαφέρει πρωτίστως να έχει όσο τον δυνατόν καλύτερη κάμερα, σχετικά καλή μπαταρία και stereo ήχο. 

Έχω δει ότι σε αυτά τα χρήματα παίζουν το Galaxy S10 (όχι το plus), το Oneplus 7T και το Huawei P30 Pro (το οποίο δεν έχει stereo ήχο δυστυχώς). 

Γλυκοκοιτάω το Oneplus 7T το οποίο τα έχει όλα αλλά κολλάω στις κάμερες του... Είναι τόσο "κακές" όσο δείχνουν τα reviews? Έχω δει κάποια samples και έχει τεράστια διαφορά συγκριτικά με S10 η άλλες ναυαρχίδες...

Αμα σε νοιάζει κάμερα και μπαταρία το P30 Pro κοιτάς κατευθείαν. Το 7T το έχω, αλλα απο τη μία η μπαταρία του ειναι μέτρια(με τέτοια ταχύτητα φόρτισης δε με απασχόλησε ποτέ βέβαια) απο την άλλη οι κάμερες είναι καλές, αλλα P30 Pro δεν είναι. Δεν έχει χαώδη διαφορά, αλλα έχει, και αφού βάζεις τις φωτογραφίες πάνω πάνω, τότε είναι τρίτο στη σύγκριση που βάζεις.

ΠΑΡΑ πολύ καλή κάμερα(αν δεν σε πειράζει η απουσία Ultrawide) πολύ καλή αυτονομία και στερεο ηχεία, έχει και το Pixel 3A XL. Δεν είναι "ναυαρχίδα" σαν τις άλλες, αλλα αν κοίταγα για φωτογραφίες, μάλλον εκει θα πήγαινα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, papp0us είπε

Αμα σε νοιάζει κάμερα και μπαταρία το P30 Pro κοιτάς κατευθείαν. Το 7T το έχω, αλλα απο τη μία η μπαταρία του ειναι μέτρια(με τέτοια ταχύτητα φόρτισης δε με απασχόλησε ποτέ βέβαια) απο την άλλη οι κάμερες είναι καλές, αλλα P30 Pro δεν είναι. Δεν έχει χαώδη διαφορά, αλλα έχει, και αφού βάζεις τις φωτογραφίες πάνω πάνω, τότε είναι τρίτο στη σύγκριση που βάζεις.

ΠΑΡΑ πολύ καλή κάμερα(αν δεν σε πειράζει η απουσία Ultrawide) πολύ καλή αυτονομία και στερεο ηχεία, έχει και το Pixel 3A XL. Δεν είναι "ναυαρχίδα" σαν τις άλλες, αλλα αν κοίταγα για φωτογραφίες, μάλλον εκει θα πήγαινα.

Επί ευκαιρία μιας και είσαι κάτοχος, διάβασα σε πολλά ξενά forums σχετικά με ένα major update που θα έπαιρνε το 7T/Pro και που θα έφτιαχνε αρκετά την κάμερα... Το έχεις τσεκάρει καθόλου υπάρχει κάποια διαφορά όσον αφορά sharpness και dynamic range? 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Επεξ/σία από Netr0nic
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Netr0nic είπε

Επί ευκαιρία μιας και είσαι κάτοχος, διάβασα σε πολλά ξενά forums σχετικά με ένα major update που θα έπαιρνε το 7T/Pro και που θα έφτιαχνε αρκετά την κάμερα... Το έχεις τσεκάρει καθόλου υπάρχει κάποια διαφορά όσον αφορά sharpness και dynamic range? 

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Ένα Update έχω πάρει απο τότε που το έχω στα χέρια μου, το οποία έφτιαξε λίγο την κάμερα, αλλα δεν ξέρω αν αυτό σχεδιάζανε ως "major overhaul" γιατι δεν είναι. ήταν καλύτερη απο πριν, αλλα ακόμα απλά καλή. Δεν είμαι και ειδικός επι του θέματος, φωτογραφίες τραβάω πάντα στο Auto, τα βίντεο έχω πιο πολύ εντρυφήσει  σε Manual controls, αλλα απο Note 10(απλό) και P30 Pro που είχα την ευκαιρία να το συγκρίνω αρκετά, είναι πίσω. Αρκετά. Είναι στα επίπεδα του LG G8s που ειχα πριν.

Ολα αυτά με τη μαμα App, Gcam Port δεν έχω δοκιμάσει, και πιθανότατα ουτε πρόκειται, αλλα με Gcam και λίγο ψάξιμο τουλάχιστον το DR μπορεί να αλλάξει δραματικά νομίζω με το HDR+

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τα κινητά που αναφέρεις είναι πλέον παλιά. Αγοράζοντας τα κινητά αυτά, χάνεις χρόνο υποστήριξης. Αν έσταζαν τόσο μαρούλι, θα πήγαινα σε κάτι με μεγαλύτερη υποστήριξη. Πχ +200 ευρώ για ένα αιφον 11 και τα έχεις όλα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλημερα

Ειμαι κατοχος του Oneplus 7t pro.

Θα μπορουσατε να μου πειτε πως μπορω να περασω τη gcam για να βελτιωσω τη καμερα του κινητου μου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nsat είπε

Καλημερα

Ειμαι κατοχος του Oneplus 7t pro.

Θα μπορουσατε να μου πειτε πως μπορω να περασω τη gcam για να βελτιωσω τη καμερα του κινητου μου.

Θα έλεγα μην κολλάς σε τέτοια. Ένα πράμα που δεν το βλέπεις με γυμνό μάτι, το παίρνουν και το τεντώνουν στα διάφορα site x1000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Realme X2 Pro έχει stereo speakers, οθόνη amoled 90 Hertz, με φωτεινότητα 10000 nits όταν αλλά έχουν 400-600.ελαφρύ UI, UFS 3.0 Snapdragon 855.

Σε κάμερα δεν γνωρίζω αν είναι πολύ καλή, πάντως για τα χαρακτηριστικά του έχει καλή τιμή.Επίσης δεν γνωρίζω αν έχει αντιπροσωπεία Ελλάδα για εγγύηση.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 16/2/2020 στις 12:27 ΜΜ, Netr0nic είπε

Βάλε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε Xr..Λογικά το κινητό που έχεις τώρα Android θα ειναι..κάνε μια αλλαγή.σε iOS. 

Δημοσ.

https://www.amazon.es/Realme-Pro-Smartphone-SuperAMOLED-procesador/dp/B07Z5FB87H/ref=mp_s_a_1_3?keywords=realme+x2+pro&qid=1582364704&sprefix=Realme+&sr=8-3

Ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις αυτή την στιγμή στα 450€, τρομερό τηλέφωνο, μπαταρία τούμπανο, πολύ καλή κάμερα, οθόνη 90hz, θύρα ακουστικών.

Δημοσ.

Δες και το S10 lite. Snap 855 με τα πάντα όλα (και fm) και μπαταρία που δεν τελειώνει. 

Μόλις βγήκε και η τιμή πέφτει συνέχεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα δεν ασχολείσαι με root δεν υπάρχει λόγος να παρεις one plus κινητό. Ολο το boost το παίρνει αμα γινει root. Με 500 euro Xiaomi Mi Note 10 Pro. Εχει κάμερα εχει μεγαλη μπαταρια έχει και gcam. Αν ήταν αδιάβροχο και είχε sd card support θα ήταν ανώτερο το note 10+ τις samusung. Για εμενα παιζει ρολο η sd card γιατί θέλω sd card. Αλλα σαν κινητό είναι άριστο και είναι σε επίπεδο note 10+ και P30 Pro σε κάμερα και έχει και καλύτερη αυτονομία και απο τα 2. Επίσης είναι πολύ φθηνό. Τα samsung αξίζουν αν πας σε κάποια ναυαρχίδα Note. Tα μικρά μοντέλα τις samsung δεν τα προτείνω για κανένα λόγο. Είναι ημιτελής κινητά και πολύ ακριβά για αυτά που παρέχουν. Καλύτερα να μαζέψεις λεφτά για μια μεγάλη samsung ναυαρχίδα η ακόμα και μεταχειρισμένη παρα να πας σε μικρό μοντέλο τις. H samsung επίτηδες τα βγάζει ημιτελής για να μπορεί να πουλάει τα μεγάλα μοντέλα εύκολα. Αν ασχοληθείς με root τα one plus είναι τα καλύτερα τον καλυτερων.  Πολύ καλές roms πολύ καλη kernels σίγουρα μεγάλη αυτονομία λόγου του 3rd party kernel και σίγουρα πολύ δυνατές roms με μεγάλη παραμετροποίηση. Αλλα άμα δεν ασχοληθείς με root μην πας καθόλου σε one plus.

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Μετά από αρκετό ψάξιμο όλες αυτές τις μέρες και με βασικό μου κριτήριο την κάμερα όπως έγραψα εξ αρχής, έκανα μια υποχώρηση ως προς τον stereo ήχο και παράγγειλα το Huawei P30 Pro το οποίο πιστεύω θα με καλύψει και με το παραπάνω!

Είχα υπόψιν μου τις προτάσεις όλων σας, τα έψαξα αναλυτικά όλα και κατέληξα εκεί. Με ταβάνι τα 500/530 πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε κάμερα...

Θα γράψω για νεότερα μόλις παραλάβω με το καλό... 🙂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...