Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να προτεινει συμβατο συστημα πλοηγησης για μια Corolla του 2002 ; 

Ψαχνοντας το λιγο ειδα οτι χρειαζεται και βαση για να μπει σωστα στο πλαισιο της προσοψης 

Οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη , και οσο πιο προσιτη οικονομικα 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λυπάμαι που θα σε βάλω σε έξοδα

http://www.sakatzidis-sound.gr/iq-an7010gps-multimedia-system-για-τα-corolla-mod.-2000-2007.html

Σε αυτό το κατάστημα έχω βάλει παρόμοιο στο Astra 2004 μου και δεν το μετάνοιωσα. Τα 2GB φαίνονται λίγα, αλλά στην πράξη δεν είναι. Είναι ένα κανονικό, ρουταρισμένο android tablet, απόλυτα εναρμονισμένο με το εσωτερικό του αυτοκινήτου, υπήρχε το αντίστοιχο πλαίσιο και στο αντίστοιχο χρώμα με το εσωτερικό. Σε εσένα θα δείχνει ακόμη καλύτερο και θα είναι ακόμη πιο εργονομικό, εκεί ψηλά που θα είναι τοποθετημένο. Τα χειριστήρια στο τιμόνι δουλεύουν άψογα, το ίδιο και η μικρότερη, εργοστασιακή οθόνη που έχω. Δες το review μου εδώ και το κατάστημα εδώ.

Υπάρχει και αυτό, με 4GB RAM και καλύτερη οθόνη.

Από όσο είχα ψάξει, δεν βρήκα κάτι πιο οικονομικό και αξιόπιστο πριν από δύο χρόνια σχεδόν και από ό,τι βλέπω οι τιμές δεν πέφτουν.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.
Στις 18/2/2020 στις 1:33 ΠΜ, Voodooman είπε

Λυπάμαι που θα σε βάλω σε έξοδα

http://www.sakatzidis-sound.gr/iq-an7010gps-multimedia-system-για-τα-corolla-mod.-2000-2007.html

Σε αυτό το κατάστημα έχω βάλει παρόμοιο στο Astra 2004 μου και δεν το μετάνοιωσα. Τα 2GB φαίνονται λίγα, αλλά στην πράξη δεν είναι. Είναι ένα κανονικό, ρουταρισμένο android tablet, απόλυτα εναρμονισμένο με το εσωτερικό του αυτοκινήτου, υπήρχε το αντίστοιχο πλαίσιο και στο αντίστοιχο χρώμα με το εσωτερικό. Σε εσένα θα δείχνει ακόμη καλύτερο και θα είναι ακόμη πιο εργονομικό, εκεί ψηλά που θα είναι τοποθετημένο. Τα χειριστήρια στο τιμόνι δουλεύουν άψογα, το ίδιο και η μικρότερη, εργοστασιακή οθόνη που έχω. Δες το review μου εδώ και το κατάστημα εδώ.

Υπάρχει και αυτό, με 4GB RAM και καλύτερη οθόνη.

Από όσο είχα ψάξει, δεν βρήκα κάτι πιο οικονομικό και αξιόπιστο πριν από δύο χρόνια σχεδόν και από ό,τι βλέπω οι τιμές δεν πέφτουν.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση , ειναι οντως αρκετα ακριβο , και  εγω λιγο που το εψαξα δεν βρηκα κατι , να εισαι καλα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...