Προς το περιεχόμενο

Η δημοπρασία του μυθικού Nintendo PlayStation ξεκίνησε και είναι ήδη στις $360.000

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, zio10 είπε

Απίστευτο! Μια πλακέτα σε ένα πλαστικό κουτί, χωρίς καμιά τέχνη και καμιά χρησιμότητα...

και ο παρθενωνας μερικες πετρες σε ενα λοφο ειναι με τη λογικη σου

Επεξ/σία από Nero55
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, The_Prodigy είπε

Και μην ξεχνας πως από το 1989, σταθερα θερίζει στις φορητες

Νομιζω αυτή ειναι η ουσία. Ζητα απο καποιον να σου πει την πρωτη φορητη κονσολα που του ερχεται στο μυαλό. Αν σου πει PSP τοτε εχει σοβαρο πρόβλημα...

• Like 1

Στις 16/2/2020 στις 11:06 ΠΜ, stiflerakos είπε

Και κάπου στον πλανήτη πεθαίνει κόσμος από πείνα και δίψα ...

και κάπου στον πλανήτη εσύ με το σηματάκι της apple για προφίλ δίνεις 1000+ για Iphone 

• Like 1

10 ώρες πριν, Nero55 είπε

και ο παρθενωνας μερικες πετρες σε ενα λοφο ειναι με τη λογικη σου

Είναι μια συσκευή που δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, αυτό λέω. Θα μπορούσε να είναι ενα ραδιόφωνο ας πούμε.

Αλλά αφού αποδεδειγμένα αξίζει τόσα λεφτά οκ , δεν μπορώ να πω κάτι πέρα από το ότι για μένα είναι παράλογο.

3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Είναι μια συσκευή που δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, αυτό λέω. Θα μπορούσε να είναι ενα ραδιόφωνο ας πούμε.

Αλλά αφού αποδεδειγμένα αξίζει τόσα λεφτά οκ , δεν μπορώ να πω κάτι πέρα από το ότι για μένα είναι παράλογο.

Δεν σε αναγκάζει κανένας να αναγνωρίσεις την αξία του ούτε να το αγοράσεις αν έχεις τα λεφτά , για κάποιους κάποια πράγματα είναι σημαντικά σε παράλογο σημείο.

όμως κάποιοι τα δίνουν εκεί γιατί αυτό είναι το βίτσιο τους όπως για άλλους πχ το βίτσιο τους είναι τα αμάξια, ξέρω άτομο που έριξε 50.000 σε mini cooper του 1960 για να το κάνει τζάμι και αναπαλαίωση κλπ κλπ για το βίτσιο του και φοβάται μην το θαμπώσεις και με τα χνώτα σου και ούτε να το κοιτάς μη το ματιάσεις .

Για μένα είναι παράλογο αλλά δεν με ενοχλεί το τι κάνουν κάποιοι άλλοι με τα λεφτά τους.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgepppo είπε

Δεν σε αναγκάζει κανένας να αναγνωρίσεις την αξία του ούτε να το αγοράσεις αν έχεις τα λεφτά , για κάποιους κάποια πράγματα είναι σημαντικά σε παράλογο σημείο.

όμως κάποιοι τα δίνουν εκεί γιατί αυτό είναι το βίτσιο τους όπως για άλλους πχ το βίτσιο τους είναι τα αμάξια, ξέρω άτομο που έριξε 50.000 σε mini cooper του 1960 για να το κάνει τζάμι και αναπαλαίωση κλπ κλπ για το βίτσιο του και φοβάται μην το θαμπώσεις και με τα χνώτα σου και ούτε να το κοιτάς μη το ματιάσεις .

Για μένα είναι παράλογο αλλά δεν με ενοχλεί το τι κάνουν κάποιοι άλλοι με τα λεφτά τους.

Συμφωνώ! Ούτε εμένα με ενοχλεί εννοείται, απλά σχολιάζουμε μια είδηση. 

Επεξ/σία από zio10

Στις 16/2/2020 στις 1:09 ΜΜ, zio10 είπε

Απίστευτο! Μια πλακέτα σε ένα πλαστικό κουτί, χωρίς καμιά τέχνη και καμιά χρησιμότητα...

Τεχνη? Σαφως. Ολη η φαντασια και τα θελω της εποχης πισω αυτο το προτοτυπο. Τι οριζει την τεχνη? Για μενα ειναι τεχνη.

Χρησιμοτητα? Οτι χρησιμοτητα εχει και η ιστορια. 

Εγω θα θελα να το χα στην συλλογη μου κ ας μην το αγγιζα ποτε παντως.

• Like 1

3 ώρες πριν, rav3n είπε

Τεχνη? Σαφως. Ολη η φαντασια και τα θελω της εποχης πισω αυτο το προτοτυπο. Τι οριζει την τεχνη? Για μενα ειναι τεχνη.

Χρησιμοτητα? Οτι χρησιμοτητα εχει και η ιστορια. 

Εγω θα θελα να το χα στην συλλογη μου κ ας μην το αγγιζα ποτε παντως.

Πολλοί θα το θέλανε, μαζί κι εγώ :)

Την τιμή  που πιάνει σχολιάζω που βρίσκω υπερβολική.

23 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πολλοί θα το θέλανε, μαζί κι εγώ :)

Την τιμή  που πιάνει σχολιάζω που βρίσκω υπερβολική.

Τι να το κανεις ? Nα το βαλεις διπλα στο vcr ? 😁

Aυτα τα αντικειμενα χανουν την μυθικη τους διασταση στα χερια των κοινων θνητων.Διατηρουν την αιγλη τους οταν αποτελουν τον κρυφο ποθο καποιου πλουσιου (ακομα καλυτερα , καποιου που θελει να διατηρησει την ανωνυμια του) 😂

Εγω πονταρω οτι θα πιασει 1.5 m.Ειμαι αισιοδοξος και εχω εμπιστοσυνη στην δημοπρασια των ευκαταστατων εγωισμων 😄 .Kαλοφαγωτα τυχερε ιδιοκτητη (και με ρεγουλα οι κραιπαλες, ξερεις πως φευγει το 1m , για πλακα )😄

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 18/2/2020 στις 1:12 ΜΜ, bluesattack είπε

Τι να το κανεις ? Nα το βαλεις διπλα στο vcr ? 😁

Aυτα τα αντικειμενα χανουν την μυθικη τους διασταση στα χερια των κοινων θνητων.Διατηρουν την αιγλη τους οταν αποτελουν τον κρυφο ποθο καποιου πλουσιου (ακομα καλυτερα , καποιου που θελει να διατηρησει την ανωνυμια του) 😂

Εγω πονταρω οτι θα πιασει 1.5 m.Ειμαι αισιοδοξος και εχω εμπιστοσυνη στην δημοπρασια των ευκαταστατων εγωισμων 😄 .Kαλοφαγωτα τυχερε ιδιοκτητη (και με ρεγουλα οι κραιπαλες, ξερεις πως φευγει το 1m , για πλακα )😄

https://www.techgear.gr/nintendo-play-station-i-akykloforiti-paichnidokonsola-polithike-dollar360-000-26593

Έπεσες έξω.

Έτσι νόμιζε και αυτός που του πρόσφεραν 1,2Μ, νόμιζε η σαπιλα του θα πουλήσει παραπάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, aris1986 είπε

https://www.techgear.gr/nintendo-play-station-i-akykloforiti-paichnidokonsola-polithike-dollar360-000-26593

Έπεσες έξω.

Έτσι νόμιζε και αυτός που του πρόσφεραν 1,2Μ, νόμιζε η σαπιλα του θα πουλήσει παραπάνω...

Ε τι να κανουμε ...δυσκολοι καιροι για gamer κροισους 😂

Βεβαια αν θελω πιστευω οτι αυτος ο καποιος που εδινε 1,2 Μ ειναι υπαρκτο προσωπο η οτι ηταν υπαρκτα τα λεφτα.Γιατι αν δεν ηταν...μπραβο στον πωλητη  😂

Επεξ/σία από bluesattack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...