dim_mnia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Ότι λέει κ τίτλος, πριν 6 μέρες είχα βάλει 10€ ώστε να ενεργοποιήσω σήμερα ένα πακέτο ... αλλά στο υπόλοιπο δεν υπάρχει πλέον +10€! Όταν το έβαλα πριν 6 μέρες υπήρχε, τι πρέπει να κάνω τώρα ;
banned_acc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, dim_mnia είπε Ότι λέει κ τίτλος, πριν 6 μέρες είχα βάλει 10€ ώστε να ενεργοποιήσω σήμερα ένα πακέτο ... αλλά στο υπόλοιπο δεν υπάρχει πλέον +10€! Όταν το έβαλα πριν 6 μέρες υπήρχε, τι πρέπει να κάνω τώρα ; Να μιλήσεις μαζί τους
chios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 όταν έβαλες την κάρτα είχες κάποιο πακέτο ενεργό; και βασικά γιατί έβαλες κάρτα πριν 6 μέρες αφού σήμερα θα ενεργοποιούσες πακέτο;
dim_mnia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, chios είπε όταν έβαλες την κάρτα είχες κάποιο πακέτο ενεργό; και βασικά γιατί έβαλες κάρτα πριν 6 μέρες αφού σήμερα θα ενεργοποιούσες πακέτο; όχι δεν είχα.... η αλήθεια είναι πως έβαλα για να το ενεργοποιήσω αργότερα, μιας και αυτές τις 6 μέρες δε θα το χρησιμοποιούσα το κινητό, απλώς έβαλα λεφτά μέσα... άρα πρέπει να κάνω ενεργοποίηση πακέτου αμέσως μετά την ανανέωση αλλιώς τα τρώνε τα λεφτά;
GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, dim_mnia είπε όχι δεν είχα.... η αλήθεια είναι πως έβαλα για να το ενεργοποιήσω αργότερα, μιας και αυτές τις 6 μέρες δε θα το χρησιμοποιούσα το κινητό, απλώς έβαλα λεφτά μέσα... άρα πρέπει να κάνω ενεργοποίηση πακέτου αμέσως μετά την ανανέωση αλλιώς τα τρώνε τα λεφτά; Μήπως σου ήρθε κάποιο sms με 5ψήφιο νούμερο αυτές τις μέρες? Έχεις κάνει φραγή 5ψήφιων?
dim_mnia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Μήπως σου ήρθε κάποιο sms με 5ψήφιο νούμερο αυτές τις μέρες? Έχεις κάνει φραγή 5ψήφιων? ναι τα έχω κάνει φραγή, δεν ήρθε τίποτα 😢 I guess αύριο θα περάσω από vodafone, έχω proof από ebanking πως τους έδωσα 10ρικακι και από το app πως δεν έχω κάποιο ενεργό πακέτο... :((
GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Αχ... ελπίζω να λυθεί εύκολα το θέμα σου. Καλή συνέχεια από εμένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα