Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει κ τίτλος, πριν 6 μέρες είχα βάλει 10€ ώστε να ενεργοποιήσω σήμερα ένα πακέτο ... αλλά στο υπόλοιπο δεν υπάρχει πλέον +10€!

Όταν το έβαλα πριν 6 μέρες υπήρχε, τι πρέπει να κάνω τώρα ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dim_mnia είπε

Ότι λέει κ τίτλος, πριν 6 μέρες είχα βάλει 10€ ώστε να ενεργοποιήσω σήμερα ένα πακέτο ... αλλά στο υπόλοιπο δεν υπάρχει πλέον +10€!

Όταν το έβαλα πριν 6 μέρες υπήρχε, τι πρέπει να κάνω τώρα ;

Να μιλήσεις μαζί τους

Δημοσ.

όταν έβαλες την κάρτα είχες κάποιο πακέτο ενεργό;  και βασικά γιατί έβαλες κάρτα πριν 6 μέρες αφού σήμερα θα ενεργοποιούσες πακέτο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

όταν έβαλες την κάρτα είχες κάποιο πακέτο ενεργό;  και βασικά γιατί έβαλες κάρτα πριν 6 μέρες αφού σήμερα θα ενεργοποιούσες πακέτο;

όχι δεν είχα.... η αλήθεια είναι πως έβαλα για να το ενεργοποιήσω αργότερα, μιας και αυτές τις 6 μέρες δε θα το χρησιμοποιούσα το κινητό, απλώς έβαλα λεφτά μέσα... άρα πρέπει να κάνω ενεργοποίηση πακέτου αμέσως μετά την ανανέωση αλλιώς τα τρώνε τα λεφτά;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dim_mnia είπε

όχι δεν είχα.... η αλήθεια είναι πως έβαλα για να το ενεργοποιήσω αργότερα, μιας και αυτές τις 6 μέρες δε θα το χρησιμοποιούσα το κινητό, απλώς έβαλα λεφτά μέσα... άρα πρέπει να κάνω ενεργοποίηση πακέτου αμέσως μετά την ανανέωση αλλιώς τα τρώνε τα λεφτά;

Μήπως σου ήρθε κάποιο sms με 5ψήφιο νούμερο αυτές τις μέρες? Έχεις κάνει φραγή 5ψήφιων?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Μήπως σου ήρθε κάποιο sms με 5ψήφιο νούμερο αυτές τις μέρες? Έχεις κάνει φραγή 5ψήφιων?

ναι τα έχω κάνει φραγή, δεν ήρθε τίποτα 😢 I guess αύριο θα περάσω από vodafone, έχω proof από ebanking πως τους έδωσα 10ρικακι και από το app πως δεν έχω κάποιο ενεργό πακέτο... :((

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...