Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

κατοχος PS4 Pro σε συνδιασμο με μια τηλεοραση samsung 4k. 

Ολα πηγαιναν ρολοι μεχρι χθες οπου ξεκινησα να αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Μολις παω να ανοιξω παιχνιδι με καλα γραφικα τοτε το PS4 κλεινει. Για να ξανα ανοιξει πρεπει να το βγαλω απτη πριζα να το ξανα βαλω και να πατησω το κουμπι.

Στην αρχη νομιζα οτι θα το εκανε σε ολα τα παιχνιδια (δοκιμασα με witcher 3, tekken 7, dark souls 3) και εκλεισε, αλλα οχι με το bloodbourne.

Eτσι καταλαβα πως μαλλον φταινε τα παιχνιδια που εχουν καλα γραφικα. Ετσι πηγα στις ρυθμισεις και εβαλα το resolution στο 1080p. Το witcher ανοιξε αλλα μετα απο 2-3 λεπτα ενω φορτωνε για να μπει στο παιχνιδι ξανα εκλεισε.

Δεν εβγαλα ακρη ετσι πηγα και εκανα initialize μηπως και στρωσει. Εγκατεστησα το tekken αλλα μολις μπηκα ξανα εκλεισε.

Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω η παει για επιστροφη? ειμαι ακομα μεσα στην εγγυηση. Επισης, υπαρχει περιπτωση να εκανε κανενα update η τηλεοραση και να μου τα κανει αυτα? γιατι πηρε το ματι μου πως αναβαθμιστηκε... ισως να ειναι και τυχαιο συμβαν

Δημοσ.

Αν ήμουν στην θέση σου για καλό ή για κακό θα την έδινα πίσω με την εγγύηση, μαζί με βίντεο με το πρόβλημα που έχει.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jpil είπε

Αν ήμουν στην θέση σου για καλό ή για κακό θα την έδινα πίσω με την εγγύηση, μαζί με βίντεο με το πρόβλημα που έχει.

Εννοειται οτι θα το γυρισω πισω, αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις μαζι με βιντεο με το προβλημα... 

13 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Υπερθερμανση παιζει;

Δεν νομιζω ειναι σε ενα επιπλο κατω απτη τηλεοραση. 

Δημοσ.

Αν θες βγαλε το απο το έπιπλο και βαλε καπου ανοιχτά και ξαναδοκιμασε. 

Δημοσ.

Μιλησε με τη sony, πιθανη βλαβη στον σκληρο δισκο, εφοσον ειναι στην εγγυηση τους το επιστρεφω και το φτιαχνουν. Θα συνεχισω να ενημερωνω με οτι νεο εχω μηπως και στο μελλον βρεθει καποιος στη θεση μου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηρα σημερα τηλεφωνο για να ενημερωθω απο το εξουσιοδοτημενο service της sony και μου ειπαν οτι οντως εχει προβλημα και αντικατασταθηκε η συσκευη με ανακατασκευασμενη απο το εργοστασιο της sony. Και ρωταω εγω... Αγορασα τη συσκευη καινουρια τον νοεμβριο. Εχουμε Φεβρουαριο. Δεν ειναι κορο'ι'δια να παρω ανακατασκευασμενη συσκευη? Μπορω να κανω κατι?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Πηρα σημερα τηλεφωνο για να ενημερωθω απο το εξουσιοδοτημενο service της sony και μου ειπαν οτι οντως εχει προβλημα και αντικατασταθηκε η συσκευη με ανακατασκευασμενη απο το εργοστασιο της sony. Και ρωταω εγω... Αγορασα τη συσκευη καινουρια τον νοεμβριο. Εχουμε Φεβρουαριο. Δεν ειναι κορο'ι'δια να παρω ανακατασκευασμενη συσκευη? Μπορω να κανω κατι?

Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα ειναι η...αφορισμενη πολιτικη της sony η αντικατασταση με ανακατασκευασμενα (εκτος αν εχεις διαθεση να κινηθεις νομικα)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα ειναι η...αφορισμενη πολιτικη της sony η αντικατασταση με ανακατασκευασμενα (εκτος αν εχεις διαθεση να κινηθεις νομικα)

Οχι δεν εχω καμια τετοια διαθεση... Θα αρκεστω στο οτι ειμαι γκαντεμης, στο οτι η υπαρχει αδικια στις αγορες και θα ελπισω να μην ξανα χαλασει. 

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τουλαχιστον δινουνε καινουρια εγγυηση για την ανακατασκευασμενη, που να αρχιζει να μετραει απο σημερα?

Ειχες κανει επεκταση εγγυησης με Κωτσο?

Επισης προσπαθησε να σου δωσουν το τελευταιο μοντελο με το quieter cooling (νομιζω το CUH-7216B?)... (λογικα αυτο ειχες αγορασει τον Νοεμβριο).

Επεξ/σία από kostis76
Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα αλλά με το απλο ps4.

Το ειχα αγοράσει πριν 3 4 χρονια και τα 2 σχεδον μαζευαι σκονη.

Προσφατα ξεκίνησα το gt sport ομως. 

Ξαφνικα ξεκίνησε να κρασαρει κ να ανοιγει μονο αν το εβγαζα απο την πριζα.

Λεω ο σκληρος θα φταιει,κ έτσι πηρα εναν ssd samsung.

Χθες μου ξανακρασαρε...τι μπορεί να φταίει? 

Συγγνώμη για την καταχρηση του θέματος απλα ήθελα να δειξω πως και η αλλαγη δισκου που προτείνουν ολοι δεν ειναι η λυση...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kosmote είπε

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα αλλά με το απλο ps4.

Το ειχα αγοράσει πριν 3 4 χρονια και τα 2 σχεδον μαζευαι σκονη.

Προσφατα ξεκίνησα το gt sport ομως. 

Ξαφνικα ξεκίνησε να κρασαρει κ να ανοιγει μονο αν το εβγαζα απο την πριζα.

Λεω ο σκληρος θα φταιει,κ έτσι πηρα εναν ssd samsung.

Χθες μου ξανακρασαρε...τι μπορεί να φταίει? 

Συγγνώμη για την καταχρηση του θέματος απλα ήθελα να δειξω πως και η αλλαγη δισκου που προτείνουν ολοι δεν ειναι η λυση...

Πολλά μπορεί να είναι, από τροφοδοσία μέχρι την APU.

Αν έχεις λεφτά για επισκευή, μόνο ένας μπορεί να στο φτιάξει, όσο αφορά το κόστος μιλάς μαζί του και θα σου πει αν αξίζει η όχι για επισκευή.

Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...