makaros1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα παιδιά, ξέρει κάνεις κανένα ηλεκτρολογικο κατάστημα στην Αθήνα που ανοίγει Κυριακές? Ψάχνω μια ασφάλεια για πίνακα
filip123go Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Καλή τύχη φίλε..Το είχα πάθει και εγώ.. μου είχε καεί η κεντρική τήξεως. Ίδια δεν βρήκα πουθενά. Μια μικρότερη όμως βρήκα σε ένα μίνι μάρκετ. Την έβαλα την Κυριακή και Δευτέρα πήγα και αγόρασα κανονική.. Κανενας γείτονας δεν έχει;
makaros1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, filip123go είπε Καλή τύχη φίλε..Το είχα πάθει και εγώ.. μου είχε καεί η κεντρική τήξεως. Ίδια δεν βρήκα πουθενά. Μια μικρότερη όμως βρήκα σε ένα μίνι μάρκετ. Την έβαλα την Κυριακή και Δευτέρα πήγα και αγόρασα κανονική.. Κανενας γείτονας δεν έχει; Είχες δίκιο για το μίνι μάρκετ,βρήκα κομπλέ
agamoi-thytai Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δεν είναι κακό να έχετε μια ασφάλεια επιπλέον στον πίνακα. Επίσης καλό είναι να ψάξετε να δείτε από τι κάηκε. 1
MikeJ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Το leroy merlin που έχει ανοίξει στο κέντρο νομίζω ανοίγει κάθε Κυριακή.
k_w_t Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Υπαρχει ενα καταστημα στην Ηλιουπολη που πουλαει χρωματα,εργαλεια,ηλεκτρολογικα που ανοιγει και κυριακες ,αργιες κτλ. Ειναι γνωστο στους ντοπιους ως η χηρα ...(μπρρρ) Ειναι στην Ηρως Κωνσταντοπουλου... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα