JohnRelentless Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα, Τωρα τελευταια εχω αρχησει και ψαχνω διαφορα κολλεγια για να δω που να παω.Συγκεκριμενα θελω να σπουδασω προγραμματισμο/Game Development ή Internet Security.Εχω ψαξει αρκετα και αυτο που μου εκανε την Διαφορα ηταν το Mediterranean College.Εχετε κανενα αλλο κολλεγιο να προτεινετε?Θα ηθελα πολυ να μαθω αποψεις απο αποφοιτους.Αφου δεν μπορω να βρω και πολλα σχετικα με το κολλεγιο. Ευχαριστω
BlueBlade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Άρα σκέφτεσαι το πρόγραμμα Computer Games Programming; Προσωπικά αυτά τα προγράμματα τα θεωρώ ανούσια. Σπούδασε πληροφορική (Computer Science), μάθε προγραμματισμό και αν θες μετά κάνε εξειδίκευση είτε μόνος σου είτε με μεταπτυχιακό σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι όπως το Game Development. Όσο για το ποιο κολέγιο να επιλέξεις, θα πρότεινα να κοιτάξεις και το Athens Tech, το πρόγραμμα σπουδών όπως και το πτυχίο που θα πάρεις στα χέρια σου έρχονται από το University of Sheffield. Ένα από τα πολύ καλά πανεπιστήμια της Αγγλίας. Βέβαια δεν έχω καμία ιδέα πόσο μπορεί χρεώνουν αυτήν την συνεργασία...
JohnRelentless Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, BlueBlade είπε Άρα σκέφτεσαι το πρόγραμμα Computer Games Programming; Προσωπικά αυτά τα προγράμματα τα θεωρώ ανούσια. Σπούδασε πληροφορική (Computer Science), μάθε προγραμματισμό και αν θες μετά κάνε εξειδίκευση είτε μόνος σου είτε με μεταπτυχιακό σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι όπως το Game Development. Όσο για το ποιο κολέγιο να επιλέξεις, θα πρότεινα να κοιτάξεις και το Athens Tech, το πρόγραμμα σπουδών όπως και το πτυχίο που θα πάρεις στα χέρια σου έρχονται από το University of Sheffield. Ένα από τα πολύ καλά πανεπιστήμια της Αγγλίας. Βέβαια δεν έχω καμία ιδέα πόσο μπορεί χρεώνουν αυτήν την συνεργασία... Εγω προγραμματισμο εχω κυριως στο μυαλο μου.Αλλα ουτε το Computer Games programming με χαλαει ουτε το Network Security.Τωρα σχετικα με το Athens Tech δεν το εχω ξανα ακουσει και θα το τσεκαρω.Δηλαδη θεωρεις οτι ουσιαστικα το πτυχιο του Athens Tech ειναι καλυτερο απο το Med College?
BlueBlade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Nαι θεωρώ ότι το πτυχίο του Sheffield που δίνει το Athens Tech είναι καλύτερο από του Derby που δίνει το MedCollege. Πιο σημαντικό όμως είναι νομίζω το ότι το πρόγραμμα σπουδών είναι πιο "γεμάτο". Από την άλλη όμως, δεν έχω προσωπική εμπειρία από κανένα από τα 2 αυτά ιδρύματα. Μπορεί στο Athens tech οι καθηγητές να είναι αλλού και στο MedCollege να είναι τσακμάκια. Μην ξεχνάμε ότι στον προγραμματισμό πρώτα είναι οι γνώσεις και μετά τα χαρτιά. Ο μόνος λόγος που αναφέρω την βαρύτητα του πτυχίου είναι επειδή θεωρώ πως, αφού είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις ένα αρκετά σημαντικό ποσό για να σπουδάσεις εκεί, σε νοιάζει και το τι χαρτί θα πάρεις στα χέρια σου στο τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα