stepap90 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, Έλαβα ένα email δήθεν από την apple σχετικά με "ύποπτη δραστηριότητα" στον apple λογαριασμό μου και ο σύνδεσμος στο μπλέ κουμπί οδηγεί στο λινκ-> https:// mysp.ac/4X9v2?=4ltdRdzndMyPUXroPF a5ZHr0YXdP7HCGv9pPWMfkwexkGF 7xL08MrPa44/0524400021 792784119540371 (το εβαλα με κενά μην πατήσει κανεις αλλος και ειναι κάποιο επιβλαβες site) επειδή ο αδερφός νομιζε οτι ειναι αστείο, το πάτησε αλλά έκλεισα γρήγορα τη σελίδα πριν φορτώσει. Ξέρει κανείς να μου πεί τί να κάνω μην τυχόν μου υποκλέψουν πληροφορίες, κωδικούς κ.α. ;
kostello Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 αν δεν εκανες submit καποια φορμα με τιποτα στοιχεια που μπορει να σου ζητησε μην φοβασε. κανε και ενα clear cache και cookies.
stepap90 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 εκαθαριση ιστορικου εκανα αμεσως για τα παντα ολα. Θα αδειασω και τους φακελους temp των windows
madrivermadonus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 το email δεν μου φαινεται να ειναι απο την apple
stepap90 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, madrivermadonus είπε το email δεν μου φαινεται να ειναι απο την apple το ξερω και για αυτο το εχω μαρκαρει. ειναι με γιωτα αντι για λαμδα, και το email ειναι ενα ματσο αρλουμπες. Καποια email σαν αυτό, θεωρω οτι κανονικά θα επρεπε να φιλτραρονται αυτόματα απο την πλατφορμα ως σπαμ για να μην την παταει κόσμος.
madrivermadonus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 δεν ειναι απλως το I i η οτι αλλο θες. διπλα απο το ονομα Apple φαινεται το εμαιλ το οποιο ειναι απο μονο του μια αρλουμπα και δεν επρεπε να το ανοιξεις... χωρίς παρεξήγηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα