Προς το περιεχόμενο

CPU MOTHERBOARD RAM GPU SET

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΕΧΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΙΜΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!! CPU-FX8350 - MOTHERBOARD M5A78L-M PLUS USB3 - RAM VENDGEANCE 8GB 2400HZ x2 KAI GPU RX 570 8GB OC . ΠΕΡΙΠΟΥ 2ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΣ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ :D ! ΤΙ ΤΙΜΟΥΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. Αξια καινουριων 430 περιπου

Επεξ/σία από Argyakok
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Argyakok είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΕΧΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΤΙΜΟΥΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!! CPU-FX8350 - MOTHERBOARD M5A78L-M PLUS USB3 - RAM VENDGEANCE 8GB 2400HZ x2 KAI GPU EX 570 8GB OC . ΠΕΡΙΠΟΥ 2ΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΣ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ :D ! ΤΙ ΤΙΜΟΥΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ

Καλησπέρα,

Μην γράφεις με κεφαλαία.

• Thanks 1
Δημοσ.

ΕΓΡΑΦΑ GREEKLISH  Μ ΛΕΤΕ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ! ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Μ ΛΕΤΕ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ! ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? :) FRIENDLY ALWAYS :) 

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάνε μια γύρα στις αγγελίες και σύγκρινε, θα εκπλαγείς από τις τιμές της αγοράς.
Ποσα από κομμάτια από το σύστημα είναι ακόμα σε εγγύηση?

Επεξ/σία από eyw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Argyakok είπε

ΕΓΡΑΦΑ GREEKLISH  Μ ΛΕΤΕ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ! ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ Μ ΛΕΤΕ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ! ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? :) FRIENDLY ALWAYS :) 

και τα greeklish και τα κεφαλαία απαγορευονται....

ετσι οπως τα βλεπω αν ειναι ολα σε καλη κατασταση

CPU:50-60
MOBO: 40-50
RAM: 40-50
GPU: 80-100

σετακι κανα 200αρι

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...