MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nicksoti είπε Μα τι σχέση έχει ο cpu, αν τον δοκίμασαν σε έκδοση λειτουργικού που δεν "έβλεπε" όλα τα threads; Που και έτσι πάλι κορυφαίος είναι. Στην Intel που μειώνονται οι επιδόσεις με κάθε security patch, είναι προτιμότερο; Όταν γράφω κάτι, εγώ βλεπω την μεγάλη εικόνα.. Βγάζει vega περιμέναμε 3 μήνες να παίξουμε χωρίς επανεκκινήσεις,βγάζει επεξεργαστές περιμένεις άλλους 3 μήνες για Agesa τώρα ψάχνει τις black screens στις Navi και καινούριο λειτουργικό να τρέξει τον Threadripper σε ένα λειτουργικό που εκείνη προτείνει..(και μαντεύω ότι δεν θα μείνουμε εκεί) Δεν είναι θέμα συμψηφισμού λοιπόν είναι θέμα καταγραφής.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από MoviemakerGr 4 4 3
htaccess Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, GrandGamer είπε Μα είναι 64core επεξεργαστής για Workstations, καλά τα λες, οι Epyc επεξεργαστές είναι για Server. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα Desktop Windows είναι σχεδιασμένα να κάνουν το κατάλληλο scheduling για έναν επεξεργαστή με 64 πυρήνες, πόσο μάλλον με 128. Απ` ότι φαίνεται για κάποιο λόγο η m$ έμεινε πίσω, αν λάβουμε και υπόψη μας ότι για την λειτουργία του Windows 10 Pro for Workstations ελάχιστες απαιτήσεις έχει: Required processor 1GHz processor or faster Required memory 1GB RAM for 32-bit; 2GB for 64-bit Είναι να βάζεις τα γέλια... ή τα κλάματα, θα έπρεπε να έχει ανεβάσει τον πήχη.
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, VChris είπε πάλι καλά που συμβαίνουν κι αυτά και χαίρεστε λίγο κι εσείς τα Intel funboys. Υπομονή φίλε, θα έρθουν καλύτερες μέρες και για εσάς. Εγώ βλεπω τα θέματα των Intel αν και δεν μου δημιουργούν πρόβλημα,εσυ βλέπεις τα προβλήματα της AMD που έγραψα πιο πάνω ? η μπα ? για να δούμε ποιοι είναι τα FunBoy.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από MoviemakerGr 1 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 5 minutes ago, MoviemakerGr said: Όταν γράφω κάτι, εγώ βλεπω την μεγάλη εικόνα.. Βγάζει vega περιμέναμε 3 μήνες να παίξουμε χωρίς επανεκκινήσεις,βγάζει επεξεργαστές περιμένεις άλλους 3 μήνες για Agesa τώρα ψάχνει τις black screens στις Navi και καινούριο λειτουργικό να τρέξει τον Threadripper σε ένα λειτουργικό που εκείνη προτείνει..(και μαντεύω ότι δεν θα μείνουμε εκεί) Δεν είναι θέμα συμψηφισμού λοιπόν είναι θέμα καταγραφής.. Έχω ακόμα bios Αυγούστου χωρίς θέμα σε Ryzen 3000 series. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Έχω ακόμα bios Αυγούστου χωρίς θέμα σε Ryzen 3000 series. Δεν αντιλέγω.. αυτά που έγραψα τα έβγαλα απο το μυαλό μου όμως ? Φτιάξε και την υπογραφή να μην ψάχνονται τι μνήμες θα πάρουν μητρική bios κλπ.. πολλοί θα σε ευγνωμονούν ίσως και εγώ.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από MoviemakerGr
Πέτρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 AMD, βγάζει τον 1ο consumer 64bit επεξεργαστή...τα τότε Win (ΧΡ, αν θυμάμαι σωστά), χαμπάρ'. Σε Linux, οι διαφορές εμφανέστατες day-1. Ναι, έφταιγε η AMD...ξεκάθαρα. Επιπλέον, δεν νομίζω να ξύπνησε προχτές η Lisa και να είπε να ξεφουρνίσουν τον 64/128...παίζει και να έχει ενημερωθεί η (κάθε) MS μήνες τώρα ώστε να έχει φροντίσει (ως οφείλει) να ενημερώσει το Λ.Σ. της (όπως ακριβώς έχει γίνει με Linux κλπ). Είτε όντως έγινε βλακεία στη μέτρηση, είτε απλά φταίει και πάλι η AMD επειδή υπάρχει. 18 1
nicksoti Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Όταν γράφω κάτι, εγώ βλεπω την μεγάλη εικόνα.. Βγάζει vega περιμέναμε 3 μήνες να παίξουμε χωρίς επανεκκινήσεις,βγάζει επεξεργαστές περιμένεις άλλους 3 μήνες για Agesa τώρα ψάχνει τις black screens στις Navi και καινούριο λειτουργικό να τρέξει τον Threadripper σε ένα λειτουργικό που εκείνη προτείνει..(και μαντεύω ότι δεν θα μείνουμε εκεί) Δεν είναι θέμα συμψηφισμού λοιπόν είναι θέμα καταγραφής.. Μα δηλώνει ακριβώς ότι τα PRO υποστηρίζουν ήδη τη CPU μια χαρά. Άντε πες σου λέω να θέλει και ένα patch να τα δει όλα τα threads. Χώρια που εδώ μπαίνει και η MS στη μέση. Δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα που γράφεις και αφορούν δυσλειτουργίες - ελατώματα. Anyway, εγώ έτσι κι αλλιώς βλέπω το κάθε προιόν ξέχωρα, δεν με νοιάζει τι γράφει το κουτί... Και cyrix να έγραφε, αν πήγαινε σφαίρα και ήταν φθηνός θα τον αγόραζα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από nicksoti 4 1
duffyduck Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Οταν αγοραζεις τετοιον επεξεργαστη, θα εχεις τουλαχιστο Win10 Enterprise ή το πιο πιθανο καποια διανομη linux. 2
Noreak Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Όταν γράφω κάτι, εγώ βλεπω την μεγάλη εικόνα.. Βγάζει vega περιμέναμε 3 μήνες να παίξουμε χωρίς επανεκκινήσεις,βγάζει επεξεργαστές περιμένεις άλλους 3 μήνες για Agesa τώρα ψάχνει τις black screens στις Navi και καινούριο λειτουργικό να τρέξει τον Threadripper σε ένα λειτουργικό που εκείνη προτείνει..(και μαντεύω ότι δεν θα μείνουμε εκεί) Δεν είναι θέμα συμψηφισμού λοιπόν είναι θέμα καταγραφής.. Και γω βλεπω την μεγαλη εικονα... εγκατεστησα 8 gb Gskill ram σε 32bit windows και βλεπει 3.5 gb.Μαπα οι Gskill, μονο Kingston απο δω και περα. 17 1 1
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε AMD, βγάζει τον 1ο consumer 64bit επεξεργαστή...τα τότε Win (ΧΡ, αν θυμάμαι σωστά), χαμπάρ'. Σε Linux, οι διαφορές εμφανέστατες day-1. Ναι, έφταιγε η AMD...ξεκάθαρα. Επιπλέον, δεν νομίζω να ξύπνησε προχτές η Lisa και να είπε να ξεφουρνίσουν τον 64/128...παίζει και να έχει ενημερωθεί η (κάθε) MS μήνες τώρα ώστε να έχει φροντίσει (ως οφείλει) να ενημερώσει το Λ.Σ. της (όπως ακριβώς έχει γίνει με Linux κλπ). Είτε όντως έγινε βλακεία στη μέτρηση, είτε απλά φταίει και πάλι η AMD επειδή υπάρχει. Ρε Πετραν φιλοσοφικές προσεγγίσεις μπορούμε όλοι να κανουμε.. Γράψτε ευθαρσώς κάποτε όμως ότι αυτό συμβαίνει από πάντα με την AMD και είναι ο δικός της κακός εαυτός.. Καλά κάνει και υπάρχει και να υπάρχει εγώ 2 χρόνια τώρα λόγω Mac'os μόνο AMD GPU χρησιμοποιώ να γράφω οτι ολα είναι καλά λοιπόν ? αφού δεν είναι .. ! 3
ELMastas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βρε τα σκατοwindows τι μας έκαναν,μας κρατάνε πίσω τα Threads μας ! μωρέ καλά το υποψιαζόμουν εγώ και δεν ήθελα να αλλάξω απο τα 7,θα υποστήριζαν τα 128 threads χαλαρά..... 😏 Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από ELMastas
busellatos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε Όταν γράφω κάτι, εγώ βλεπω την μεγάλη εικόνα.. Βγάζει vega περιμέναμε 3 μήνες να παίξουμε χωρίς επανεκκινήσεις,βγάζει επεξεργαστές περιμένεις άλλους 3 μήνες για Agesa τώρα ψάχνει τις black screens στις Navi και καινούριο λειτουργικό να τρέξει τον Threadripper σε ένα λειτουργικό που εκείνη προτείνει..(και μαντεύω ότι δεν θα μείνουμε εκεί) Δεν είναι θέμα συμψηφισμού λοιπόν είναι θέμα καταγραφής.. Καταγραψαμε ηδη πολλους 4πυρηνους Intel και κουραστηκαμε ... μαλλον. Βιαστηκε οντως η AMD , επρεπε να ρωτησει πρωτα την Microsoft, την Intel και την Apple . Ενω το απενταρο linux ηταν ετοιμο . 20
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Noreak είπε Και γω βλεπω την μεγαλη εικονα... εγκατεστησα 8 gb Gskill ram σε 32bit windows και βλεπει 3.5 gb.Μαπα οι Gskill, μονο Kingston απο δω και περα. 2 λεπτά πριν, busellatos είπε Καταγραψαμε ηδη πολλους 4πυρηνους Intel και κουραστηκαμε ... μαλλον. Βιαστηκε οντως η AMD , επρεπε να ρωτησει πρωτα την Microsoft, την Intel και την Apple . Ενω το απενταρο linux ηταν ετοιμο . Δεν εχω να απαντήσω κάτι απλά σας συγκέντρωσα σε ένα ποστ μην χαθούν τα επιχειρήματα σας..
Πέτρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, MoviemakerGr είπε Ρε Πετραν φιλοσοφικές προσεγγίσεις μπορούμε όλοι να κανουμε.. Γράψτε ευθαρσώς κάποτε όμως ότι αυτό συμβαίνει από πάντα με την AMD και είναι ο δικός της κακός εαυτός.. Καλά κάνει και υπάρχει και να υπάρχει εγώ 2 χρόνια τώρα λόγω Mac'os μόνο AMD GPU χρησιμοποιώ να γράφω οτι ολα είναι καλά λοιπόν ? αφού δεν είναι .. ! Ποιά φιλοσοφική προσέγγιση? Η MS πραγματικά σαμπόταρε την AMD με τα 64ρια...μέχρι να βγάλει η φιλενάδα της τους ανεκδιήγητους δικούς της χ64. Αντίστοιχα, με τους πρώτους TR, πάλι είδαμε γελοιότητες με NUMA κλπ. Μιλάμε για διαχείριση του επεξεργαστή σε επίπεδο OS...τί σκ.τά μπορεί να κάνει η (κάθε) AMD εκεί? Με ποιό τρόπο θα αναγκάσει την MS να υποστηρίξει εγκαίρως το νέο h/w (το οποίο ξέρουν οι πάντες μήνες τώρα ότι θα βγει)? Να τρώει κράξιμο η AMD για τα υπαρκτά σφάλματά της, να το τρώει συνεχώς και αλύπητα. Να το τρώει και γιατί κάποιοι βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους όταν είναι αυτοί που έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι ταυτόγχρονα? Μήπως φταίει η AMD που στις δοκιμές, αρκετά προγράμματα δεν "έβλεπαν" τους παραπάνω πυρήνες (ενώ τα Win στις συγκεκριμένες εκδόσεις τους έβλεπαν κανονικά)? Μήπως φταίει η AMDπχ για παιγνίδια που ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούν 1-2 πυρήνες ? Τί θα τους κάνει, θα τους αναγκάσει να τα αναβαθμίσουν με το ζόρι? 27 2
Aman81 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με βάση τις δοκιμές από το Tom’s Hardware, που έγιναν μια εβδομάδα μετά την δημοσίευση των δοκιμών της Anandtech, οι διαφορές στις επιδόσεις φαίνεται να έχουν πιο πιθανή αιτία τη χρήση πιο παλιάς έκδοσης από την 18362.592 των Windows 10 Pro. Το κόστος κτήσης και κατανάλωσης, ψύξης κλπ του Ryzen Threadripper 3990X τον κάνουν θα έλεγα ιδανικό για web hosting. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από Aman81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα