Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι μήπως βρώ κάποιο να κάνω κάποιο καλοκαιρινό Intership στο εξωτερικό(κανα 3μηνο, Ευρώπη). Είμαι φοιτητής στο ΠΑΔΑ. Αρχικά να πω πως ασχολούμαι το τελευταίο 5μηνο με Web Development(html, css, python, js), τον τελευταίο καιρό έπιασα την ReactJS και λίγο Typescript. Έχω κάνει ένα βιογραφικό, έχω linkedin και github(3 προτζεκτάκια έχω κάνει, ένα Django, ένα ReactJs και ένα ReactTs) όχι τίποτα τρελό, React είδα πρώτη φορά πριν 20 μέρες, έχω και ένα προσωπικό website(portfolio). Έχω στείλει καμιά 10αρια αιτήσεις. Θα ήθελα μερικές συμβουλές για να αυξήσω τις πιθανότητες να με πάρουν κάπου :P .

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ρόλο παίζει για τις εταρίες ότι δεν βρίσκομαι στην ίδια χώρα; (αν και είμαι πολύ πρόθυμος για μετακόμιση). Ευχαριστώ

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι μήπως βρώ κάποιο να κάνω κάποιο καλοκαιρινό Intership στο εξωτερικό(κανα 3μηνο, Ευρώπη). Είμαι φοιτητής στο ΠΑΔΑ. Αρχικά να πω πως ασχολούμαι το τελευταίο 5μηνο με Web Development(html, css, python, js), τον τελευταίο καιρό έπιασα την ReactJS και λίγο Typescript. Έχω κάνει ένα βιογραφικό, έχω linkedin και github(3 προτζεκτάκια έχω κάνει, ένα Django, ένα ReactJs και ένα ReactTs) όχι τίποτα τρελό, React είδα πρώτη φορά πριν 20 μέρες, έχω και ένα προσωπικό website(portfolio). Έχω στείλει καμιά 10αρια αιτήσεις. Θα ήθελα μερικές συμβουλές για να αυξήσω τις πιθανότητες να με πάρουν κάπου :P .

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ρόλο παίζει για τις εταρίες ότι δεν βρίσκομαι στην ίδια χώρα; (αν και είμαι πολύ πρόθυμος για μετακόμιση). Ευχαριστώ

https://summerofcode.withgoogle.com/ τσεκαρε κ αυτο

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, eloc0n είπε

Μπορεί να το ξέρεις ήδη, https://graduateland.com/

Ναι το τσέκαρα σήμερα, το θέμα είναι ότι βρίσκω άπειρες αγγελίες αλλά απαντήσεις δεν παίρνω γι αυτό ρώτησα για σύμβουλές :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, neo80 είπε

word press, php που πας να γίνεις web developer χωρίς να ξέρεις αυτά 😉

Φίλε μου δυστυχώς αυτό που λες δεν ισχύει. Εξαρτάται από τη κάθε εταιρεία τι τεχνολογίες δουλεύει που διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία.Η php και ειδικά το Wordpress δεν είναι τόσο  απαραίτητα όσο λες, μη σου πω το τελείως αντίθετο γιατί php πολλοι τη χρησιμοποιούν μόνο για back και για front κάποιο js framework. Όπως και να έχει ο φίλος Ts έχει μια χαρά skills για web dev.

Επεξ/σία από Στεφανος123
Δημοσ.
8 ώρες πριν, neo80 είπε

word press, php που πας να γίνεις web developer χωρίς να ξέρεις αυτά 😉

δυστυχώς δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι τεχνολογίες φίλε, όπως είπα μαθαίνω React για front end και κάτι λίγα django στο back end.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/2/2020 στις 7:25 ΜΜ, Predatorkill είπε

Μαλλον εχεις καιρο να κοιταξεις αγγελιες/μισθους. 

Ξανάπιασα Neagoie για React.

Εντάξει ο τύπος είναι κορυφαίος και έχει και κορυφαίες ιδέες.

Αν αρχίσει να βάζει και σχόλια στον κώδικα θα ξεπεράσει σε δημοφιλία και τον Brad Traversy που έφτασε σήμερα το 1 εκατομμύριο subscribers στο youtube.

Ανοιξε και δικό του site με 30 ευρώ το μήνα περίπου αλλά δεν βλέπω κάποιο extra περιεχόμενο.

Στο discord server που έχει πάντως είναι active δεν μπορώ να πω.

Topic starter για React θα μάθεις πρώτα πολύ καλά ES6.

Επεξ/σία από skiabox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...