Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να ρωτήσω σε περίπτωση που ακουμπήσουμε ή χτυπήσουμε το πίσω αμάξι την ώρα που ξεπαρκάρουμε καταλάθος θεωρείται τύπος τροχαίου ; Μπορεί να μπλέξουμε με ασφαλιστικές και τροχαία ;

Επεξ/σία από antonoanton6
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, antonoanton6 είπε

Θέλω να ρωτήσω σε περίπτωση που ακουμπήσουμε ή χτυπήσουμε το πίσω αμάξι την ώρα που ξεπαρκάρουμε καταλάθος θεωρείται τύπος τροχαίου ; Μπορεί να μπλέξουμε με ασφαλιστικές και τροχαία ;

Ε τι άλλο θα μπορούσε να θεωρείται? Ναυτικό ατύχημα?

Και όχι, αν κάνεις δήλωση ότι φταις δεν μπλέκεις πουθενά.

• Like 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, antonoanton6 είπε

Να βάζεις κάποιον να σου δίνει οδηγίες.

Spoiler

parking GIF

Δημοσ.
17 ώρες πριν, antonoanton6 είπε

Πώς θεωρείς ότι πρέπει να λειτουργήσουμε αν χτυπήσουμε ένα άλλο αμάξι την ώρα που ξεπαρκάρουμε;

Για να βοηθήσω λιγο, τα δεδομένα είναι: 

- το χτυπημένο αμάξι δεν θα επισκευαστεί μόνο του.

- ο ιδιοκτήτης του χτυπημένου αμαξιού δεν φταίει ώστε να αναγκαστεί να πληρώσει μόνος του τη ζημιά που του προκαλέσαμε.

- θα μπορούσαν σε άλλη περίπτωση τα πράγματα να είναι ανάποδα και να είσαι εσύ ο πίσω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, focusopoulos2 είπε

Σε είδαν;;; 

Ένας παππούς είδε ότι θέλω να ξεπαρκάρω και με έκανε νόημα για να πάω μπροστά και να βγω. Αλλά από απέναντι που είχε νομίζω κάποιους δεν είπαν κάτι. Γενικώς κανείς δεν με φώναξε γιατί έφυγα και από τον καθρέφτη που είδα το αμάξι όλα καλά τα είδα στη θέση τους, ούτε κάποιον να είναι στη θέση του οδηγού βρήκα κάποιον.

Αλλά έχω μια απορία σε περίπτωση που δουν την πινακίδα σε πόσο καιρό πρέπει να σε ειδοποιήσουν ότι έκανες την μαλακία. Μέσα σε 24 ώρες δηλαδή ;

Επεξ/σία από antonoanton6
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Κοτσαδορο έχεις πίσω και μπρος? 

Όχι τον κλασικό μόνο μπροστά τον σιδερένιο που μπαίνει σχοινί για να σε τραβήξουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρκαρεις ή ξεπαρκαρεις, αν προκαλέσεις ζημιά φταις. Απλό και ξεκάθαρο. Καλό είναι να μην ακουμπήσεις καν (για αυτό βαζουμε parking sensors, κάμερα κτλ). Καλό είναι να συμπλεκταρεις σωστά ώστε αν ακουμπήσεις να μην προκαλέσεις τη παραμικρή ζημιά. Αν τώρα δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω και το δώσεις το φιλάκι, απλά φταις. 90% των περιπτώσεων αν δεν σε δουν φεύγεις (δυστυχώς έτσι γίνεται), αν σε δουν ζητάς ευγενικά συγνώμη και κάνεις δήλωση. Αν έφυγες και σε βρουν, πάλι ζητάς ευγενικά συγνώμη και κάνεις δήλωση. 

Οκ... Αν του κατεβάσεις όλη τη μάσκα κάτω... Και δεν μιλάμε για γρατζουνιά, μην είσαι γαϊδούρι, άσε ένα κινητό και κάνε μια δήλωση απλά και όμορφα. 

Και αν είσαι αυτός που απλά βρήκε την γρατζουνιά.... Ειδικά αν είσαι Αθήνα, ξεπέρασε το. Έχει συμβεί σε όλους μας. Αλλιώς άστο στο πάρκινγκ σου και απλά χαιδευε το όλη μέρα, μην το βγάλεις καν. 

Επεξ/σία από gthe
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gthe είπε

Παρκαρεις ή ξεπαρκαρεις, αν προκαλέσεις ζημιά φταις. Απλό και ξεκάθαρο. Καλό είναι να μην ακουμπήσεις καν (για αυτό βαζουμε parking sensors, κάμερα κτλ). Καλό είναι να συμπλεκταρεις σωστά ώστε αν ακουμπήσεις να μην προκαλέσεις τη παραμικρή ζημιά. Αν τώρα δεν γίνει τίποτα από τα παραπάνω και το δώσεις το φιλάκι, απλά φταις. 90% των περιπτώσεων αν δεν σε δουν φεύγεις (δυστυχώς έτσι γίνεται), αν σε δουν ζητάς ευγενικά συγνώμη και κάνεις δήλωση. Αν έφυγες και σε βρουν, πάλι ζητάς ευγενικά συγνώμη και κάνεις δήλωση. 

Οκ... Αν του κατεβάσεις όλη τη μάσκα κάτω... Και δεν μιλάμε για γρατζουνιά, μην είσαι γαϊδούρι, άσε ένα κινητό και κάνε μια δήλωση απλά και όμορφα. 

Ξέρεις πόσο καιρός πρέπει να περάσει για να έχει δίκιο αυτός που δεν φταίει και μιλάει εις βάρος του άλλου γενικά και αόριστα ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...