spuros xalkidiki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα στο forum! Θέλω να ρωτησω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω χάσει τη μπάλα. Ατμιζω 5 χρόνια, ειμαι στους επισκευασιμους και τώρα τελευταία είπα να ασχοληθώ με τη δημιουργία υγρών. Πήρα κάποια αρωματα της Atmos Lab με συνιστώμενη διάλυση 5-6% έφτιαξα ένα υγρό μανταρίνι με λίγο μέντα με 3 νικοτίνη και ενώ το'χω 1 μήνα στην ωρίμανση η γεύση του είναι πάρα πολύ δυνατή και αφήνει ένα χτύπημα σαν να έχει πολύ νικοτίνη, με λίγα λόγια δεν είναι έτοιμο. Στα 200ml συνολικά έβαλα 3 νικοτίνες 10ml των 20mg, μανταρίνι 10ml και 2ml μέντα. Είναι σωστή η αναλογία των αρωμάτων η έκανα κάτι λάθος? Στα 200ml υγρού συνολικά πόσα ml άρωμα πρέπει να βάλω όταν είναι 5-6% διάλυση? Νομίζω πως κάπου με το άρωμα έκανα λάθος κ γι'αυτο έχει πάρα πολύ έντονη γεύση.
ntinarasellas21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 γενικως πρεπει να συνδιασεις αρώματα ,και συνταγες ενός μονου αρώματος δεν βγαινουν επιτυχημενες, μπες στο γκρουπακι στο facebook V.Alchemists οπου έχει πολλές συνταγες στα αρχεια της ομαδας και ρώτα και εκει πέρα καθώς είναι μεγάλη κοινότητα και θα σε κατευθύνουν
GeorgeKalogeras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν εκανες καποιο λαθος. Μια χαρα ειναι οι αναλογιες που ανεφερες, απλα μερικα αρωματα εχουν πιο εντονη γευση, συνηθως τα φρουτα και μερικα καπνικα. Ενας μηνα ωριμανση ειναι παραπανω απο αρκετος οποτε καλο ατμισμα. Edit: Αν δεν μπορεις να το ατμισεις με τιποτα, απλα προσθεσε 15-20ml βασης να το αραιωσεις. Και μια προσωπικη συμβουλη να μην φτιαχνεις τοσα ml απο την ιδια γευση γιατι την συνηθιζεις και μετα απο ενα σημειο δεν σε ευχαριστει Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeKalogeras
Προτεινόμενες αναρτήσεις