smutsen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2000 please help me.thelo na vro kati kolpakia pou kaneis apo nokia gia na stelneis smsz xoris na fenete to number sou. loipon?
smutsen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2000 10x αλλα μηπως θυμασαι post η topic<BR>τουλαχιστων?Ποσο παλια το ειχες δει?
justmike Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 SMUTSEN EISAI TELEIWS BLAKAS KAI DEN XEREIS TO XRISTO SOY APO KINHTA! EXEIS MIA TOSTIERA KAI NOMIZEIS OTI KATI KANEIS! AYTOKTWNA REEEEEEEEEEEEEEEE!! OYST! AMA THES NA MHN FAINETAI O DIKO SOY ARITHMOS STEILE APO ALLO KINHTO!!!! KAI MHN MAS TA PRIZEIS!! <P>O FILOS SOY <BR>MIXALHS!! <P>TA LEME SXOLEIO AYRIO!
smutsen Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2000 Παπαρα χοντρε θα σε φαω ζωντανο γιατ ειμαι βυνατος(Κωστας)<BR>
justmike Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2000 OTAN KAPOIOS EXEI PAREI HYDROXYCUT, RIPPED FUEL KAI THERMOGENIC CUTS DEN GINETAI NA EINAI XONDROS!!! VALTO KALA STO AMINOEGEFALO SOY KAI PARE KINHTO KAI MHN KYKLOFOREIS ME THN TOSTIERA!!
smutsen Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2000 εγω αυτο που εχω να πω ειναι πως περνεις ο,τι περνεις και ακομα χοντρος εισαι.Αυτο βαλτω καλα μεσα στο κρεατινοσκατοκεφαλο σου<BR> <BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.