Christos_Tz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Eπειδη αυτην την εποχη ψαχνομαι για μια οσο το δυνατον πιο αναπαυτικη καρεκλα γραφειου με ενα πολυ χαμηλο μπατζετ τηs ταξεωs των 50 ευρω αν μπορει καποιοs αs μου δωσει τα φωτα του...διοτι εχω ξεμεινει και καθομαι σε απλη καρεκλα..με πολλεs ωρεs μπροστα στο pc με αποτελεσμα να πιανετε ολο το κορμι μαs.. Το ξερω οτι το μπατζετ ειναι τιποτα μπροστα στιs αξιοπιστεs καλεs καρεκλεs αλλα τοσα διαθετω...αλλα αν καποιοs γνωριζει καποια δοκιμασμενη οσο το δυνατων ξεκουραστη για το σωμα αs μου ανοιξει τα ματια να ριξω μια ματια.. Ευχαριστω.. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από Christos_Tz
tz_aristotelis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 50 ευρώ για να αντέξει πρέπει να είσαι 50 κιλά...
Christos_Tz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 χα....δεν εχειs και αδικο....ενταξει για δωματιο σπιτιου ειναι...χαλαρα χωριs πολυ κινηση περα δωθε....φτηνη λυση ψαχνω αυτον τον καιρο...οταν τα εχουμε διαθεσιμα τα πιο πολλα,,θα παμε σε κατι καλυτερο
Duck Dodgers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Έτυχε να πέσει στα χέρια μου αυτή https://jysk.gr/grafeio/karekles-grafeioy/plus/karekla-graf-billum-mayro αν δεν κοπανιέσαι είναι οκ για τα χρήματα της, εγώ είμαι κομπλέ με αυτή 1.90 88 κιλά! 1
Christos_Tz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστω για την προταση..θα την κοιταξω....τα ιδια και εγω σε υψοs με σενα..αλλα παιζω στα 105 κιλα,,αστα βραστα...ευτυχωs ειμαστε ψηλοι και μοιραζετε το παχοs...καθαρα σταθερη θα ειναι σε δωματιο μπροστα απο την οθονη του pc συνεχεια.....δεν εχει βασανιστηριο περα δωθε....γι'αυτο και το χαμηλο μπατζετ....
Duck Dodgers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δυστυχώς για τα νούμερα μας πρέπει να τα σκάμε σε τέτοια πράγματα! Να έχεις στο νου σου ότι θα έχει λίγο τρίξιμο κτλ!
Christos_Tz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με τετοιο μπατζετ δεν περιμενω παπαδεs....ξερω τι μειονεκτηματα θα βρω σε τετοια χρηματικα ποσα....απλα προχειρα για λιγο καιρο να μην καταντησουμε αυχενικοι με κολαρο στον λαιμο και λουμπαγκα στην μεση μαs....απο την αλλη μαλλον θα κανω υπομονη να δωσω κατι παραπανω για κατι καλυτερο..οπωs και να εχει ευχαριστω για τιs πληροφοριεs..βλεπω και καποιον εδω μεσα καπου στο Θησσειο που εχει πουλησει αρκετεs εδω μεσα..στο 100ευρω..και απο οτι εχω δει σε photos αλλα και σε κομμεντs ειναι ικανοποποιημενοι αρκετοι απο την ποιοτητα και ανεση των συγκεγκριμενων καρεκλων που πουλαει... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από Christos_Tz
Duck Dodgers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Αν μπορείς να το κάνεις κάνε το είναι τρομερή επένδυση μια καλή καρέκλα αν κάθεσαι ώρες μπροστά στον υπολογιστή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα