Stlion Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα. Εχω ενα Redmi note 5a prime αγορασμενο 12ο του 2017.Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο για τα χρηματα που εδωσα 170€. Προσφατα παρατηρω το εξης προβλημα.Οταν μπαινω στο διαδικτυο ξαφνικα (το κανει αρκετες φορες) η φωτεινοτητα του κινητου γινεται πιο εντονη για λιγα δευτερολεπτα και μετα ξαναπεφτει στα ιδια επιπεδα χωρις να πειραξω κατι.Επισης καποιες φορες προσπαθησα να ρυθμισω την φωτεινοτητα να την κατεβασω η να την ανεβασω ελαφρως και μου εσβηνε τελειως η οθονη χωρις να μπορω να την επαναφερω.Μετα απο χιλια ζορια καταφερα και την επενεφερα μετακινωντας την μπαρα φωτεινοτητας η οποια φαινοταν πολυ αμυδρα παρολο που ηταν πανω απο την μεση.Τι μπορει να φταiει;Μηπως ειναι θεμα της μπαταριας;H Αληθεια ειναι οτι τελευταια επειδη μπαινω τακτικα στο διαδικτυο η ακουω ραδιοφωνο εξαντλω αρκετα γρηγορα τη μπαταρια και το βαζω να φορτισει πολλες φορες οταν η μπαταρια ειναι στο 30% και χαμηλοτερα.Μηπως θα πρεπει να αφηνω να παει στο 5% και να τη φορτιζω ωστε να βελτιστοποιω την διαρκεια ζωης της;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα