Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.. Υποστηρίζει τον 3600 η συγκεκριμένη μητρική η πρέπει να κουμπωσω πάνω τον 2200 που έχω και να κάνω update τα bios?

Δημοσ.

Σίγουρα δεν χρειάζεται..?Δεν παίρνω σήμα στην οθόνη από τα bios γι αυτό ρωτάω..

Το σύστημα είναι  b450 tomahawk max ryzen 3600 crucial ballistix  3200 mhz και μια gigabyte 1660..

Δημοσ.

Όχι ποσταρει κανονικά..Γυρνούν οι ανεμιστήρες του κουτιού,της ψυκτρας και της καρτας γραφικών αλλά δεν δίνει σήμα στην οθόνη..

Μόνο το λαμπάκι του boot ανάβει..Όλα τα άλλα είναι κομπλέ..

IMG_20200215_155512.png

Δημοσ.

Τον 2200 τώρα θα πρέπει να περιμένω γιατί τον έδωσα σε φίλο ο οποίος μένει Αθήνα.. Την Τρίτη θα τον έχω..Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι άλλο...Θα είχα σφάλμα αν ήταν είτε σε cpu gpu η ram..

Παιδιά έβγαλα την μπαταρία της μητρικής και την ξαναεβαλα..Και ολα κομπλέ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμασες να κανεις bios update με φλασακι?εχει ενα κουμπακι πισω διπλα σε μια usb που ειναι για αυτο.

Updating BIOS with Flash BIOS ButtonBefore updating:Please download the latest BIOS file that matches your motherboard model from MSI®website and rename the BIOS file to MSI.ROM. And then, save the MSI.ROM file to the root of USB flash drive.

ImportantOnly the FAT32 format USB flash drive supports updating BIOS by Flash BIOS Button.

1. Connect power supply to CPU_PWR1 and ATX_PWR1. (No other components are necessary but power supply.)

2. Plug the USB flash drive that contains the MSI.ROM file into the Flash BIOS Port on rear I/O panel.

3. Press the Flash BIOS Button to flash BIOS, and the LED next to the button starts flashing.

4. After the flashing BIOS process is 100% completed, the LED would be off simultaneously.

Επεξ/σία από Burlador

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...