Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, tornado είπε εχετε φαει κολλημα με τις διακοπες ετσι? στο εξοχικο μου παω και οταν παω διακοπες χαλαω 500 ευρω.... αυτο τι σημαινει, οτι πρεπει να εχω λεφτα για να αγοραζω παπι καθε χρονο? απο που βγαινει αυτη η πατεντα? Εχεις εξοχικο για διακοπες, ενα μηνιατικο να χαλασεις και 1-2 μηνες ελευθερο χρονο? Εγω σ ανταλλασω παντως να ξες 😂 Και περα απ τη πλακα σου απαντησα βαλε και τις δυο μπαταριες παραλληλα. Ή βαλε το στο γκαραζ του γειτονα, ή σε επι πληρωμη παρκινγκ.
tornado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Lezantas26 είπε Εχεις εξοχικο για διακοπες, ενα μηνιατικο να χαλασεις και 1-2 μηνες ελευθερο χρονο? Εγω σ ανταλλασω παντως να ξες 😂 Και περα απ τη πλακα σου απαντησα βαλε και τις δυο μπαταριες παραλληλα. Ή βαλε το στο γκαραζ του γειτονα, ή σε επι πληρωμη παρκινγκ. Η μισή Ελλάδα έχει εξοχικό δεν είμαι μειοψηφία... Κατά τα άλλα δεν με ανταλλάσσω εγώ parking δεν υπάρχει
leonidas_fs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά μην παίρνετε κινέζικα μηχανήματα της πλάκας ρε σεις...αδιάβροχη, με εσωτερικές κεραίες και χωρίς κανένα πρόβλημα GPS για μηχανές. Η εν λόγω εταιρεία είχε κάνει προσφορά στο moto club που είμαι και το τσίμπησα απο εκεί. Όποιος θέλει ας τους στείλει ένα μήνυμα είναι πολύ εξυπηρετικοί και γνώστες! Επίσης η συσκευές που πουλάνε είναι Ευρωπαικές και πολύ δυνατές!
tornado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Παιδιά μην παίρνετε κινέζικα μηχανήματα της πλάκας ρε σεις...αδιάβροχη, με εσωτερικές κεραίες και χωρίς κανένα πρόβλημα GPS για μηχανές. Η εν λόγω εταιρεία είχε κάνει προσφορά στο moto club που είμαι και το τσίμπησα απο εκεί. Όποιος θέλει ας τους στείλει ένα μήνυμα είναι πολύ εξυπηρετικοί και γνώστες! Επίσης η συσκευές που πουλάνε είναι Ευρωπαικές και πολύ δυνατές! πολυ ενδιαφερον, ποσα mA καταναλωνει αυτο? γιατι αν προσεξες αυτο ειναι ο κυριος προβληματισμος του νηματος και οχι τα μηχανηματα.
leonidas_fs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Κάτω απο 4,5mA όταν ο κινητήρας δεν λειτουργεί!
tornado Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Κάτω απο 4,5mA όταν ο κινητήρας δεν λειτουργεί! δεν το καταλαβα αυτο, εχει καποια modes με καταναλωσεις? Τεσπα για να μην σε ταλαιπωρω υπαρχει καποιο λινκ με ολα αυτα? edit: το βρηκα... At 12V < 2,1 mA (Ultra Sleep) At 12V < 3,9 mA (Deep Sleep) At 12V < 4,2 mA (Online Sleep) At 12V < 15,7 mA (GPS Sleep) At 12V < 28,3 mA (nominal) ερωτημα, σε μπαταρια 4 Α, αν υποθεσουμε οτι βαζεις το νορμαλ, ποτε πετας την μπαταρια? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από tornado
leonidas_fs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, tornado είπε δεν το καταλαβα αυτο, εχει καποια modes με καταναλωσεις? Τεσπα για να μην σε ταλαιπωρω υπαρχει καποιο λινκ με ολα αυτα? edit: το βρηκα... At 12V < 2,1 mA (Ultra Sleep) At 12V < 3,9 mA (Deep Sleep) At 12V < 4,2 mA (Online Sleep) At 12V < 15,7 mA (GPS Sleep) At 12V < 28,3 mA (nominal) ερωτημα, σε μπαταρια 4 Α, αν υποθεσουμε οτι βαζεις το νορμαλ, ποτε πετας την μπαταρια? Θα σε γελάσω διότι το έχω λίγο καιρό, αλλά δύσκολα να χρειαστεί να πετάξεις μπαταρία με τέτοιου είδους συσκευές. Δεν αχρηστεύουν την μπαταρία!
tornado Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 το εχεις λιγο καιρο.... καλυτερα να κλεισεις ενα χρονο χρησης και μετα κανουμε ταμειο. Το δικο μου ηταν στα 60 mA, καθε εξαμηνο ηθελα μπαταρια. Για το καλοκαιρι ειναι απαραιτητο να εχεις βγαλει πολους.
TechnoState Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @leonidas_fs .... φαίνεται πιο ποιοτικό πάντως απο τα αντίστοιχα πολύ οικονομικότερα "κινέζικα" απο τα οποία ,έχω δοκιμάσει αρκετά κ έχω ταλαιπωρηθεί. Για το θέμα μπαταρίας, πρόσφατα χτύπησα φορτιστή, συντηρητή, εκκινητή Noco Genius G1110 κ έξτρα αναμονή-καλωδια(που μένουν πάνω στην μηχανή) με φύσα για γρήγορο κούμπωμα. Η skyrich μου ήταν μια χαρά παρά τον ένα πλέον χρόνο χρήσης, δεν χρειάστηκε καμιά υποστήριξη. Δυο ψοφιες yuasa πάντως, τις ξύπνησε κ τις φόρτισε μια χαρά... μένει να δω πόσο θα αντέξουν. Παρά την μικρή δύναμη του (μέχρι 40Ah δυνατότητα) συντηρεί κ μπαταρία αυτοκινήτου (μόνο συντήρηση όχι ξύπνημα) σύμφωνα με τα λεγόμενα του πωλητή.... Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από TechnoState
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα