jimagas99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε @jimagas99 άστο γράψε άκυρο είδα το σύστημα σου σε άλλο θέμα έχοντας στην κατοχή σου την 750ti και να δίνεις απαντήσεις που διαβάζεις στο reddit είναι λίγο κάπως. Τέλος πάντων , επειδή έχουν περάσει κάρτες και από τις δύο εταιρείες από την χέρια μου και έχω bildarει μερικά συστήματα ... και βασικά εφόσον είσαι φανατικός οπαδός της amd ,όπως αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα σου , δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη και δεν θέλω άλλωστε ,όπως βέβαια δεν μπορείς να αλλάξεις και εσύ σε εμένα επίσης. Όσον αφορά το σχόλιο σου ,σου επισημαίνω ότι ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ποτέ δεν έδωσα, απλά ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Αν από αυτό σου φάνηκε , να είμαι λίγο κάπως , από τα γραφόμενα σου , εσύ να δεις πόσο ... κάπως μου φανηκες. 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε έλα μπερδεμένο παιδί @jimagas99 Θα σου απαντήσω στο ίδιο ύφος ( παιδί ???? από πού και ως που ??? μήπως γνωριζόμαστε??) Ντα'ξει ρε θείο !!!
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, jimagas99 είπε Τέλος πάντων , επειδή έχουν περάσει κάρτες και από τις δύο εταιρείες από την χέρια μου και έχω bildarει μερικά συστήματα ... και βασικά εφόσον είσαι φανατικός οπαδός της amd ,όπως αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα σου , δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη και δεν θέλω άλλωστε ,όπως βέβαια δεν μπορείς να αλλάξεις και εσύ σε εμένα επίσης. Όσον αφορά το σχόλιο σου ,σου επισημαίνω ότι ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ποτέ δεν έδωσα, απλά ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Αν από αυτό σου φάνηκε , να είμαι λίγο κάπως , από τα γραφόμενα σου , εσύ να δεις πόσο ... κάπως μου φανηκες. μα ρε φίλε μιλάς για θερμοκρασίες σε κάρτες γραφικών ναι πολύ φανατικός για αυτό είχα gtx 770,gtx 970,1080ti,1080 τελευταία φορά που είχα amd ήταν μια 6950 και τώρα έχω την 5700ΧΤ γιατί ήταν ότι πρέπει σε vfm για το Performance που δίνει και στην τιμή 369 τον Νοέμβριο που την πήρα που με σχεδόν μηδέν ζημιά στην τσέπη, τώρα αν εσύ έχεις φτιάξει για άλλους Gaming pc σε κουτί χωρίς να υπάρχει airflow να έχεις στο νου σου ότι έστω και ένα φαν στο πίσω μέρος κάτι ολική διαφορά σε έναν υπολογιστή διότι δεν βγάζει θερμοκρασία μόνο η gpu και όσο ζεστάνετε όλο το κουτί τα παίρνει όλα τα parts παρέα στην ζέστη το βίντεο είναι καθαρά για να δεις θερμοκρασίες ότι πλέον δεν υπάρχει amd ζεστή nvidia παγωμένη θα μπορούσες να πεις την amd κιόλας πιο κρύα διότι στις κάρτες δίνει στοκ ρεύμα από 1150 έως 1200mv σε αντίθεση με την Nvidia που δίνει μαξ 1.100.
Havik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Οι κάρτες της amd RX590 και πίσω είναι μια χαρά και από drivers και από θερμοκρασίας, καλό είναι να ξεκολλάει λίγο το μυαλό, τα ίδια λεγόντουσαν και για τα CPU και όταν βγήκαν οι ryzen μόνο τα παπαγαλάκια συνέχισαν τα παραμύθια τους, πάρε 4core είναι futureproof και γελάνε και οι πέτρες. Πρόβλημα με dirvers υπό κάποιους συνδυασμούς hardware/software έχει η σειρά 5700, δεν είναι ο γενικός κανόνας (η πλειοψηφία) αλλά ναι σε κάποια pc υπάρχουν προβλήματα, θυμάμαι εδώ κάποιος είχε πρόβλημα και τελικά έφταιγε ένα OC πρόγραμμα τρίτου κατασκευαστή που είχε εγκατεστημένο. Αν ήταν ανοιχτό το κουτί μάλλον ήταν από επιστροφή, ίσως να μην του έπαιζε και να την επέστρεψε χωρίς να την δηλώσει DOA για να μην μπλέξει με την χρυσή εγγύηση του καταστήματος, unistall από safe mode με DDU επιβάλετε σε όλες τις κάρτες (nvidia/amd). έχει περάσει αρκετός καιρός υποθέτω δεν θα έχεις πρόβλημα πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα