kukukali Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Το συστημα που εχω windows 7 Mb P8Z77-V LX i5-2500K ssd+16gb ram psu SUPER FLOWER 650W Με την τοποθετηση της 590 στην αρχη δεν εδειχνε τιποτα Μετα απο 4-5 επανεκινησεις επιτελους εδειχνε εικονα αλλα αρχισε να μου βγαζει artifacts Κατεβασα τους τελευταιους drivers μπας και στρωσει αλλα τιποτα. Την επιστρεφω οπου και διαπιστωσαν το προβλημα (σε αυτους δεν ανοιγε καν) και μου την αντικαθιστουν με καινουργια (διαφορετικο serial number)απο τον εισαγωγεα. Παραδοξως την εφεραν σε 3 ημερες ενω μου ειχαν πει για 20 το λιγοτερο ,ηταν ανοιχτο το κουτι με κομμενη την ταινια και μου το αιτιολογησαν απο το μεγαλομαγαζο οτι μαλλον θα την τσεκαρανε...😕 Παω σημερα βαζω την καινουργια ,μαυρη οθονη ουτε οι ανεμιστηρες δεν γυριζαν. Ειναι κατι που κανω λαθος? Υπαρχει καποια λυση εκτος απο το πηγαινοερχομαι στο μεγαλομαγαζο πονταροντας να πετυχω την καλη? υ.γ.Εννοειται οτι ο υπολογιστης χωρις την καρτα δεν εχει κανενα προβλημα
Duck Dodgers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Για αρχή έκανες καθαρή εγκατάσταση στους drivers με ddu κτλ? Δοκίμασες την κάρτα σε κάποιον άλλο υπολογιστή?
kukukali Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δεν εχω αλλο υπολογιστη θα δοκιμασω το DDU αλλα δεν θα επρεπε να δειχνει κατι ακομα και χωρις τους drivers? Οι ανεμιστηρες πχ δεν επρεπε να λειτουργουν απο τη στιγμη που υπαρχει ρευμα?
leros2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 ποιο μαγαζί είναι? Πήγαινε τη πίσω και αυτή, να την δοκιμάσουν οι ίδιοι
elpaso1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Πλαίσιο φαντάζομαι. Δεν πιστεύω να δινουν ληγμενα εκεί; 🤪
jimagas99 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Για το λόγο αυτόν , σκάμε παραπάνω χρήματα με λιγότερα bit και παίρνουμε Nvidia !!!! Δυστυχώς... είναι πιο σίγουρες και με λιγότερους βαθμούς celsiou και επίσης ,πολύ καλύτερους drivers. 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως η AMD να έδινε τεστ κάρτα πριν αγοράσει κανείς καινούρια να είναι σίγουρος εν έτη 2020 ότι θα δουλέψει στο σύστημα.... Μου θυμίζει εποχές Radeon 9700 pro που περίμενα να βγει νέος driver για να απολαύσω παιχνίδι που είχα ήδη αγοράσει καιρό πιο πριν.... Στους cpus μαμεί πλέον στις gpus έχω την αίσθηση ότι βιάζεται.... Μην πείτε για φανατισμό κλπ είχα κόκκινες για πολλά χρόνια αλλά εκ του αποτελέσματος κρίνεται η κάθε εταιρεία. Αν ο χρήστης ταλαιπωρείτε από την πρώτη μέρα ( και κανονικά δεν πρέπει να κάνει ο ίδιος το troubleshooting - μιλάω για plug & play - φυσικά με οδηγούς εννοείται ), προφανώς η όποια εταιρεία μπαίνει σε μαύρη λίστα και δυστυχώς υπάρχουν μόνο δύο από δ'άυτες. Και εγώ παλιό σύστημα έχω αλλά η NVIDIA ποτέ δεν με προβλημάτισε να δουλέψει σε αυτό άμεσα. Πιο πολύ προβληματισμός μου είναι, γιατί όντως γδέρνει η NVIDIA αλλά όταν βλέπεις τόσα θέματα με προβλήματα για τις AMD κάρτες... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2020 από Dragonlordcv2002 2
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Στις 18/2/2020 στις 5:22 ΜΜ, jimagas99 είπε Για το λόγο αυτόν , σκάμε παραπάνω χρήματα με λιγότερα bit και παίρνουμε Nvidia !!!! Δυστυχώς... είναι πιο σίγουρες και με λιγότερους βαθμούς celsiou και επίσης ,πολύ καλύτερους drivers. Άντε πάλι η συζήτηση για την θερμοκρασία δεν είναι fx 9570 οι κάρτες. 1
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 @jimagas99 https://www.wepc.com/tips/optimal-cpu-gpu-temperature-gaming/ Επειδή νιώθεις μπερδεμένος. σε πραγματικά δεδομένα με ανάλογα oc στις ίδιες θερμοκρασίες είναι εκτός και αν συγκρίνεις blower gpu με open air
jimagas99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 15 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε @jimagas99 https://www.wepc.com/tips/optimal-cpu-gpu-temperature-gaming/ Επειδή νιώθεις μπερδεμένος. σε πραγματικά δεδομένα με ανάλογα oc στις ίδιες θερμοκρασίες είναι εκτός και αν συγκρίνεις blower gpu με open air Και πάλι σου εξηγώ ότι μιλάμε για τον μέσο gamer. Που δεν θα κάνει ποτέ του OC. Εκεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Επίσης σε κουτί με κακό airflow , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. 18 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Άντε πάλι η συζήτηση για την θερμοκρασία δεν είναι fx 9570 οι κάρτες. Και όμως φίλε μου , κοίτα τα σχόλια όσων έχουν μια κάρτα AMD . Συνήθως στο κάτω μέρος " στα κόκκινα" , κοινώς στα αρνητικά των σχολίων ,είναι πάντα η λέξη θερμοκρασία. Μπορεί να έχουν τα διπλάσια bit , μπορεί να έχουν πάντα , μα πάντα , περισσότερα fps , αλλά πάντα, μα πάντα , έχουν και μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Αυτό είπαμε , τι δεν καταλαβαίνεις ???
Aten-Ra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, jimagas99 είπε Και πάλι σου εξηγώ ότι μιλάμε για τον μέσο gamer. Που δεν θα κάνει ποτέ του OC. Εκεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Επίσης σε κουτί με κακό airflow , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Και όμως φίλε μου , κοίτα τα σχόλια όσων έχουν μια κάρτα AMD . Συνήθως στο κάτω μέρος " στα κόκκινα" , κοινώς στα αρνητικά των σχολίων ,είναι πάντα η λέξη θερμοκρασία. Μπορεί να έχουν τα διπλάσια bit , μπορεί να έχουν πάντα , μα πάντα , περισσότερα fps , αλλά πάντα, μα πάντα , έχουν και μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Αυτό είπαμε , τι δεν καταλαβαίνεις ??? Και που είναι το πρόβλημα με τις θερμοκρασίες ??
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, jimagas99 είπε Και πάλι σου εξηγώ ότι μιλάμε για τον μέσο gamer. Που δεν θα κάνει ποτέ του OC. Εκεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Επίσης σε κουτί με κακό airflow , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Και όμως φίλε μου , κοίτα τα σχόλια όσων έχουν μια κάρτα AMD . Συνήθως στο κάτω μέρος " στα κόκκινα" , κοινώς στα αρνητικά των σχολίων ,είναι πάντα η λέξη θερμοκρασία. Μπορεί να έχουν τα διπλάσια bit , μπορεί να έχουν πάντα , μα πάντα , περισσότερα fps , αλλά πάντα, μα πάντα , έχουν και μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Αυτό είπαμε , τι δεν καταλαβαίνεις ??? Ποιο πρόβλημα υπάρχει με τις θερμοκρασίες ? Ξεφεύγουν πάνω από το όριο που ορίζει ο κατασκευαστής ? 🤔 Γιατί αν δεν ξεφεύγουν τότε είναι μια χαρά . Στις 15/2/2020 στις 2:39 ΜΜ, kukukali είπε Το συστημα που εχω windows 7 Mb P8Z77-V LX i5-2500K ssd+16gb ram psu SUPER FLOWER 650W Με την τοποθετηση της 590 στην αρχη δεν εδειχνε τιποτα Μετα απο 4-5 επανεκινησεις επιτελους εδειχνε εικονα αλλα αρχισε να μου βγαζει artifacts Κατεβασα τους τελευταιους drivers μπας και στρωσει αλλα τιποτα. Την επιστρεφω οπου και διαπιστωσαν το προβλημα (σε αυτους δεν ανοιγε καν) και μου την αντικαθιστουν με καινουργια (διαφορετικο serial number)απο τον εισαγωγεα. Παραδοξως την εφεραν σε 3 ημερες ενω μου ειχαν πει για 20 το λιγοτερο ,ηταν ανοιχτο το κουτι με κομμενη την ταινια και μου το αιτιολογησαν απο το μεγαλομαγαζο οτι μαλλον θα την τσεκαρανε...😕 Παω σημερα βαζω την καινουργια ,μαυρη οθονη ουτε οι ανεμιστηρες δεν γυριζαν. Ειναι κατι που κανω λαθος? Υπαρχει καποια λυση εκτος απο το πηγαινοερχομαι στο μεγαλομαγαζο πονταροντας να πετυχω την καλη? υ.γ.Εννοειται οτι ο υπολογιστης χωρις την καρτα δεν εχει κανενα προβλημα Πιο πριν τι κάρτα υπήρχε εγκατεστημένη στο σύστημα ? Αφαίρεσες τους οδηγούς εκείνης της κάρτας πριν τοποθετήσεις την καινούρια ? Είδες μήπως πάει να εγκατασταθεί κανένα Lucid Virtu που χρησιμοποιεί την Intel κάρτα σας Master και της descrete σαν slave .... και σου τα κανει σαλάτα ?
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 πάντως την συγκεκριμένη κάρτα την έχω βάλει σε υπολογιστή φίλου με ένα fan curve μέχρι τους 70 να πάει ως 55% και με τάση 1150 που αν θυμάμαι είναι το μαξ οπότε δεν υπάρχει undervolt, δεν ξεπερνάει τους 65 βαθμούς σε πολύωρο gaming και έχει ένα κουτί που δεν το λες master airflow η μόνη κάρτα που ανέβαζε θερμοκρασία είναι η vega διότι παίρνει ρεύμα σαν τρελή και για αυτό προτείνουν undervolt στην συγκεκριμένη αλλά έχει και δύναμη σαν κάρτα εσύ αν επιτρέπεται ποια κάρτα έχεις?
donblunts Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Ρε @kukukali εφόσον ήταν ανοιχτή η συσκευασία γιατί την δέχτηκες? Φάουλ. 1
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 @jimagas99 άστο γράψε άκυρο είδα το σύστημα σου σε άλλο θέμα έχοντας στην κατοχή σου την 750ti και να δίνεις απαντήσεις που διαβάζεις στο reddit είναι λίγο κάπως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα