mitsakos13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, έχω στερέψει από σειρά, ψαχνω μια σειρά: αν έχει σεζόν αρκετές το προτιμώ. δε με ενδιαφέρει σε πιο κανάλι είναι. να έχει αγωνία να γίνεται κάτι, να μην είναι αργή! Όχι αυτοτελή επεισόδια! δλδ σε κάθε επεισόδιο πχ να σκοτώνουμε ένα κακο, αλλά όταν τελειώσει ένα επεισόδιο να σε αφήνει σε αγωνία για το επόμενο. Θα προτιμούσα όχι παλιά εποχή κ όχι αλλά με super ήρωες της marvel, δε τρελαίνομαι με αυτά με πολιτικούς, ας είναι κ πιο παλιά όχι του 80s όμως Έχω δει κ μου άρεσαν πολύ ή έστω μου άρεσαν κ τα είδα μέχρι τέλος ( δε τα γράφω όλα): originals vaprire , the 100, walking dead, peaky, stranger things, la casa, 3%, lost, vis a vis, game of throne, oa, under the dome, son of anarchy, pretty little liars, Bates motel, orphan black, banshee, Americans, elite, riverdale. Είδα αλλά δε ξετρελάθηκε με breaking bad, west world, blind spot, homeland, house of cards, Vikings, dark, the last ship, όλες οι προτάσεις δεκτές κ ευχαριστώ.
godfather0991 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 X-files Sopranos Boston Legal Supernatural Locke & Key Veronica Mars Parks and Recration Office Rick and Morty Futurama Battlestar Gallactika Eurika Bnad of Brothers True Detective Chernobyl Firefly Friends Fargo Arrested Development Twin Peaks Dexter How i met your mother Βαρέθηκα να γράφω υπάρχουν άπειρες καλές σειρές να δεις. Τσέκαρε από αυτές καμία να δεις αν σου αρέσει κάποια. 1 1
mitsakos13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Thanks Σχεδόν τα έχω δει όλα αυτά το Veronica Mars δεν έχω δει κ τον ήξερα (Θα το τσεκάρω thx), όπως κ το firefly δεν ήξερα αλλά δε με έψησε, κ το Fargo δεν έχω δει αλλά είμαι έτσι κ έτσι να το αρχίσω. Κάποια είναι κωμωδίες που δε θέλω, μια σειρά με αγωνία θέλω να τελειώνει το επεισόδιο κ να θέλω να δω το επόμενο, να μην είναι αργή.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Bermudakias33 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δες τι εχω δει εγώ. Για αυτες που τρέχουν : https://www.imdb.com/list/ls051503761/ Για αυτες που έχουν τελειώσει : https://www.imdb.com/list/ls051053260/
Sanjuro Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Spooks (η season1 είναι εντελώς διαφορετική απ'τις επόμενες btw), State of play, Godless. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από Sanjuro
crom251 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να διαβαζουμε λιγο και τι ζηταει ο αλλος πριν προτεινουμε σειρα. Να αραδιαζουμε απλα σειρες που αρεσαν σε εμας δεν λεει κατι. Π.χ. ο φιλος λεει πως θελει κατι με αγωνια, να μην ειναι αργη κλπ. Και παρακατω λεει πως δεν ξετρελαθηκε με το breaking bad. Και πατε και του προτεινετε το the wire!!! Σε 3-4 επεισοδια το πολυ θα το εχει σταματησει στανταρ! Οι προτασεις μου ειναι (η σειρα που τις βαζω ειναι τυχαια) 24 Battlestar Galactica Prison break (η 1η season σπερνει μετα πεφτει σιγα σιγα. Δεν το ολοκληρωσα ποτε να φανταστεις. Παντως την 1η αν δεν το εχεις δει αξιζει.) Fringe (στους 2 πρωτους κυκλους εχει και αρκετα επεισοδια που μπορεις να τα πεις αυτοτελη, αλλα απο τον 3ο και μετα αυτο σταματαει) Person of Interest (εχει αρκετα αυτοτελη επεισοδια, αλλα υπαρχει παντα η κεντρικη ιστορια που εξελισσεται) The shield Wayward pines Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από crom251 1
qspock Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 15/2/2020 στις 2:26 ΜΜ, mitsakos13 είπε Καλησπέρα, έχω στερέψει από σειρά, ψαχνω μια σειρά: αν έχει σεζόν αρκετές το προτιμώ. δε με ενδιαφέρει σε πιο κανάλι είναι. να έχει αγωνία να γίνεται κάτι, να μην είναι αργή! Όχι αυτοτελή επεισόδια! δλδ σε κάθε επεισόδιο πχ να σκοτώνουμε ένα κακο, αλλά όταν τελειώσει ένα επεισόδιο να σε αφήνει σε αγωνία για το επόμενο. Θα προτιμούσα όχι παλιά εποχή κ όχι αλλά με super ήρωες της marvel, δε τρελαίνομαι με αυτά με πολιτικούς, ας είναι κ πιο παλιά όχι του 80s όμως Έχω δει κ μου άρεσαν πολύ ή έστω μου άρεσαν κ τα είδα μέχρι τέλος ( δε τα γράφω όλα): originals vaprire , the 100, walking dead, peaky, stranger things, la casa, 3%, lost, vis a vis, game of throne, oa, under the dome, son of anarchy, pretty little liars, Bates motel, orphan black, banshee, Americans, elite, riverdale. Είδα αλλά δε ξετρελάθηκε με breaking bad, west world, blind spot, homeland, house of cards, Vikings, dark, the last ship, όλες οι προτάσεις δεκτές κ ευχαριστώ. Φιλε μου περιγραφεις το 24. Πιαστο απο την αρχη, εχει 9 σεζον αν εξαιρεσουμε την τελευταια που δεν παιζει ο Kief Sutherland. Eιναι ακριβως αυτο που ζητας. Χτυπας ασταματητο σερι επεισοδιων με ξενυχτια, και με τρελες ανατροπες. Αν σου αρεσουν τα αρχαιας εποχης πιασε τον Σπαρτακο. Απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ σειρα! Στο στυλ της ταινιας 300 περιπου. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από qspock
HateMe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Το 24 δες. Κυριολεκτικά όταν τελείωσε, βούρκωσα επειδή ήθελα Κ ΑΛΛΟ ! Σ Ε Ι Ρ Α Ρ Α 1
mitsakos13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Ναι η αλήθεια είναι το 24 δε το είχα δει γιατί έλεγα θα μου φανεί παλιό, αλλά θα αρχίσω αυτό. Fringe, prison break έχω δει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα