Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το εξής πρόβλημα και απ'ότι διάβασα στα άλλα νήματα δεν πιστεύω ότι το θέμα μου είναι το κατά πόσο καλό ή σάπιο είναι το ρούτερ της βόντα.

Θερμή παράκληση, μην αρχίσετε να λέτε ότι είναι σάπια τα ρούτερ των παρόχων. Το ξέρω και όταν μπορέσω θα πάρω ένα καλύτερο αφού διακόψω την τηλεόρασή τους.

Σε άσχετες στιγμές της ημέρας όσες συσκευές είναι συνδεδεμένες ή και 1 μόνο να είναι, θα χαθεί το WiFi από τα κινητά μας.. Δεν χάνω Ίντερνετ, δεν χάνω τηλέφωνο, απλά ξεσυνδέονται τα ασύρματα. Κάνοντας αναζήτηση (μέσα από το μενού του κινητού μου) βρίσκω όλα τα γειτονικά αλλά όχι το δικό μου.

Όλα τα λαμπάκια παραμένουν ανοιχτά και η κονσόλα μου με ethernet είναι μια χαρά.

Έχω το ZXHN H108N V2.5

Το τεχνικό τμήμα τους μου είπε πιθανόν κάποιο παλιό (ή και χαλασμένο) κινητό να προκαλεί πρόβλημα στο ασύρματο και να το "μπλοκάρει" με αποτέλεσμα να γίνεται "αόρατο". Την στιγμή που εξαφανίζεται, ούτε το PS4 δεν βρίσκει το WiFi μου.

Πιστεύω ότι κάτι κάνει τόσες τρομερές παρεμβολές που ούτε το snap του Thanos δεν θα προκαλούσε τόσο 😂

Δεν έχω φούρνο μικροκυμάτων ή άλλη συσκευή που πιθανόν να δημιουργούσε θέμα και το ασύρματο είναι αρκετά μακριά. 

Το προηγούμενο ρούτερ το είχα 6 χρόνια και δούλευε ασταμάτητα, λέω οκ ίσως να τα έπαιξε σιγά σιγά. Δεν γίνεται όμως και το καινούριο να κάνει τα ίδια. Και WiFi encryption άλλαξα και το WiFi mode όπως θα δείτε στις εικόνες αλλά τίποτα.

Πώς θα καταλάβω αν υπάρχουν παρεμβολές και τον πιθανό ένοχο;

Εν το μεταξύ, αυτό έχει που συμβαίνει αρκετούς μήνες, μην πω πάνω από χρόνο. Όχι σε τόσο ενοχλητικό βαθμό αλλά γινόταν.

Spoiler
Model ZXHN H108N V2.5
Serial Number

.............

Hardware Version V1.2
Software Version V2.5.5_VDFT7
Boot Loader Version V1.2.0
DSL Firmware Version 4926e811
Spoiler
Link Status Connected
Modulation Type ADSL_2plus
Actual Rate (Up/Down) 928/14159 kbps
Attainable Rate (Up/Down) 1088/15616 kbps
Noise Margin (Up/Down) 12/11 dB
Line Attenuation (Up/Down) 11.5/21.6 dB
Output Power (Up/Down) 12.6/19.1 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth (Up/Down) 8/32
Interleave Delay (Up/Down) 8/4.45 ms
INP (Up/Down) 1.8/0.2 symbols
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors (Up/Down) 0/105
Annex Type AnnexA

div widgetdiv widget

Spoiler

Screenshot_2020-02-15-13-50-47-599_com.android.chrome.jpg.48af6d1c5638a06d3eef8fd7c0845e94.jpg

Επεξ/σία από horrendous
Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασε με την σειρά:

α. Στο Bandwidth, επέλεξε 20/40 αντί του μόνο 40 που έχεις τώρα.

β. Στο Mode επέλεξε b/g/n ή g/n αντί του μόνο n που έχεις τώρα.

γ. Κάνε έλεγχο με κάποια εφαρμογή WiFi Analyzer και επέλεξε το καθαρότερο δυνατόν κανάλι.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, horrendous είπε

Έχω το εξής πρόβλημα και απ'ότι διάβασα στα άλλα νήματα δεν πιστεύω ότι το θέμα μου είναι το κατά πόσο καλό ή σάπιο είναι το ρούτερ της βόντα.

Θερμή παράκληση, μην αρχίσετε να λέτε ότι είναι σάπια τα ρούτερ των παρόχων. Το ξέρω και όταν μπορέσω θα πάρω ένα καλύτερο αφού διακόψω την τηλεόρασή τους.

Σε άσχετες στιγμές της ημέρας όσες συσκευές είναι συνδεδεμένες ή και 1 μόνο να είναι, θα χαθεί το WiFi από τα κινητά μας.. Δεν χάνω Ίντερνετ, δεν χάνω τηλέφωνο, απλά ξεσυνδέονται τα ασύρματα. Κάνοντας αναζήτηση (μέσα από το μενού του κινητού μου) βρίσκω όλα τα γειτονικά αλλά όχι το δικό μου.

Όλα τα λαμπάκια παραμένουν ανοιχτά και η κονσόλα μου με ethernet είναι μια χαρά.

Έχω το ZXHN H108N V2.5

Το τεχνικό τμήμα τους μου είπε πιθανόν κάποιο παλιό (ή και χαλασμένο) κινητό να προκαλεί πρόβλημα στο ασύρματο και να το "μπλοκάρει" με αποτέλεσμα να γίνεται "αόρατο". Την στιγμή που εξαφανίζεται, ούτε το PS4 δεν βρίσκει το WiFi μου.

Πιστεύω ότι κάτι κάνει τόσες τρομερές παρεμβολές που ούτε το snap του Thanos δεν θα προκαλούσε τόσο 😂

Δεν έχω φούρνο μικροκυμάτων ή άλλη συσκευή που πιθανόν να δημιουργούσε θέμα και το ασύρματο είναι αρκετά μακριά. 

Το προηγούμενο ρούτερ το είχα 6 χρόνια και δούλευε ασταμάτητα, λέω οκ ίσως να τα έπαιξε σιγά σιγά. Δεν γίνεται όμως και το καινούριο να κάνει τα ίδια. Και WiFi encryption άλλαξα και το WiFi mode όπως θα δείτε στις εικόνες αλλά τίποτα.

Πώς θα καταλάβω αν υπάρχουν παρεμβολές και τον πιθανό ένοχο;

Εν το μεταξύ, αυτό έχει που συμβαίνει αρκετούς μήνες, μην πω πάνω από χρόνο. Όχι σε τόσο ενοχλητικό βαθμό αλλά γινόταν.

Απόκρυψη περιεχομένων
Model ZXHN H108N V2.5
Serial Number

.............

Hardware Version V1.2
Software Version V2.5.5_VDFT7
Boot Loader Version V1.2.0
DSL Firmware Version 4926e811
  Απόκρυψη περιεχομένων
Link Status Connected
Modulation Type ADSL_2plus
Actual Rate (Up/Down) 928/14159 kbps
Attainable Rate (Up/Down) 1088/15616 kbps
Noise Margin (Up/Down) 12/11 dB
Line Attenuation (Up/Down) 11.5/21.6 dB
Output Power (Up/Down) 12.6/19.1 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth (Up/Down) 8/32
Interleave Delay (Up/Down) 8/4.45 ms
INP (Up/Down) 1.8/0.2 symbols
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors (Up/Down) 0/105
Annex Type AnnexA

div widgetdiv widget

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_2020-02-15-13-50-47-599_com.android.chrome.jpg.48af6d1c5638a06d3eef8fd7c0845e94.jpg

1) Αλλαξε το 40Mhz σε 20Mhz
2) SGI Enabled: On, ανοιξε το
3) Βαλε το beacon στα 50 ms για τεστ

Δημοσ.

Το beacon δεν γίνεται να μπει κάτω από 100, βγάζει σφάλμα.

Το mode σήμερα το μεσημέρι το έβαλα σκέτο n, χτες το είχα σε κάποιο από τα μικτά. και το κανάλι είναι το πιο καθαρό που βρίσκω εδώ που είμαι.

Τις έκανα τις αλλαγές και θα περιμένω να δω.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, horrendous είπε

Το beacon δεν γίνεται να μπει κάτω από 100, βγάζει σφάλμα.

Το mode σήμερα το μεσημέρι το έβαλα σκέτο n, χτες το είχα σε κάποιο από τα μικτά. και το κανάλι είναι το πιο καθαρό που βρίσκω εδώ που είμαι.

Τις έκανα τις αλλαγές και θα περιμένω να δω.

Οκ, ενημερωσε μας

Δημοσ.

Από το Σάββατο μέχρι σήμερα Πέμπτη δεν έχει παρουσιάσει ξανά το πρόβλημα. Άραγε ήταν κάτι προσωρινό των 3+ ημερών; 🤔

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σας. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...