lactate Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Όπως βλέπτε και στη φωτό φεύγει η μαύρη επικάλυψη από τα δύο πλήκτρα. Το έχω ένα χρόνο, έχει ξεκινήσει εδώ και κανά δίμηνο. Γενικά κάθε μακ μου το πάθαινε αυτό. Αν πάει όπως και στα αλλα α μεγαλώσει κ άλλο και θα εξαφανίσει τελείως το γράμμα. Ξέρετε τι φταίει και πως διορθώνετε; Εννοώ πέραν του να το πάω σε service (το επίσημο γιατί είναι από αυτά με το τσιπ που θέλουν και καλά authorized και θα σκάσω κανα 200ρι).
lamargos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μήπως κάνεις κάτι εσύ λάθος, από τη στιγμή μάλιστα που λες ότι κάθε mac, που είχες, πάθαινε το ίδιο πράγμα? Εγώ σε κανένα λάπτοπ μου δεν έχω πάθει κάτι αντίστοιχο ούτε σε πληκτρολόγιο σταθερού υπολογιστή. Το λες και εσύ δηλαδή, ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό... Ίσως έχουν γδαρθεί από τα νύχια σου; Επίσης, (άσχετο) μου φαίνεται λίγο παράξενη η διάταξη του πληκτρολογίου σου, τα γράμματα είναι αλλού σε σχέση με τη κλασσική διάταξη QWERTY..... 1
Sheogorath Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, lamargos είπε Μήπως κάνεις κάτι εσύ λάθος, από τη στιγμή μάλιστα που λες ότι κάθε mac, που είχες, πάθαινε το ίδιο πράγμα? Εγώ σε κανένα λάπτοπ μου δεν έχω πάθει κάτι αντίστοιχο ούτε σε πληκτρολόγιο σταθερού υπολογιστή. Το λες και εσύ δηλαδή, ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό... Ίσως έχουν γδαρθεί από τα νύχια σου; Επίσης, (άσχετο) μου φαίνεται λίγο παράξενη η διάταξη του πληκτρολογίου σου, τα γράμματα είναι αλλού σε σχέση με τη κλασσική διάταξη QWERTY..... Γερμανικό, AZERTY 1
lactate Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, lamargos είπε Μήπως κάνεις κάτι εσύ λάθος, από τη στιγμή μάλιστα που λες ότι κάθε mac, που είχες, πάθαινε το ίδιο πράγμα? Εγώ σε κανένα λάπτοπ μου δεν έχω πάθει κάτι αντίστοιχο ούτε σε πληκτρολόγιο σταθερού υπολογιστή. Το λες και εσύ δηλαδή, ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό... Ίσως έχουν γδαρθεί από τα νύχια σου; Επίσης, (άσχετο) μου φαίνεται λίγο παράξενη η διάταξη του πληκτρολογίου σου, τα γράμματα είναι αλλού σε σχέση με τη κλασσική διάταξη QWERTY..... το πήρα από το βέλγιο για αυτό. Δεν έχει να κάνει. Τώρα τι να σου πω γιατί να μη το παθαίνουν τα περισσότερα πλήκτρα; Πχ το space πατιέται και αυτό άπειρες φορές η το Q (που είναι το A). Επίσης ακόμα δεν έχει συμβεί, αλλά στην άκρη του υπολογιστή, στο τέλος του αλουμινίου υποθέτω θα αρχίσει να μαυρίζει μια λεπτή γραμμή όπως κάθε φορά. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει.
ramarg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Η γενικότερη εικόνα του πληκτρολογίου σου δεν είναι και η καλύτερη μπορώ να πω πάντως. Φαίνεται ότι δεν το προσέχεις και δεν το καθαρίζεις τακτικά. Επομένως είναι ξεκάθαρα λόγω κακής χρήσης το ''ξεθώριασμα''. Εαν δεν το καθαρίζεις γενικά το λαπτοπ μάλιστα, τα οξέα που υπάρχουν στον ιδρώτα των χεριών σου, θα αρχίσουν να διαβρώνουν σταδιακά και το aluminum housing του laptop. Από κει και πέρα αν θέλεις να προστατέψεις το λαπτοπ από περαιτέρω διάβρωση κάνε τα εξής: 1) Καλό καθαρισμό πληκτρολογίου με σπρει πεπιεσμένου αέρα και οδοντόβουρτσα στα δύσκολα σημεία 2) Καλό καθαρισμό όλου του λαπτοπ 3) Αγόρασε θήκες και προστατευτικά πληκτρολογίου (δες αυτά που βγάζει η Moshi - είναι εξαιρετικής ποιότητας και δεν θα θυμάσαι ότι υπάρχουν /ούτε ενοχλούν στην πληκτρολόγηση). 4) Με ανεξίτηλο μαρκαδόρο για cd/dvd χρωμάτισε το ξεθωριασμένο σημείο (δεν αλλάζουμε πληκτρολόγιο για αισθητικούς λόγους!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα