Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vorlon είπε

Το έχει κάνει φίλος μου με Ticket compliment. Αγόρασε κατι με Ticket compliment και μετα το έκανε επιστροφη και πήρε μετρητά. Δεν ρώτησε τιποτα, απλός μετα απο 2-3 μερες το πήγε πίσω και του έκαναν την επιστροφή χωρίς πουν τίποτα και το έχει κάνει αρκετές φορές

loophole detected , θα την κλεισουν την τρυπα συντομα...

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, forgotten είπε

loophole detected , θα την κλεισουν την τρυπα συντομα...

..ειδικά όταν γράφεται έτσι χύμα σε ένα τέτοιο χώρο. Θέμα χρόνου είναι απλά.

Spoiler

Το ίδιο συνέβη και με τον οτέ πριν 10+ χρόνια που ορισμένοι είχανε βρει τρόπο παράκαμψης χρέωσης διάφορων Σύντομων Κωδικών και τους γράφανε σε διπλανό forum (το οποίο post βέβαια σύντομα κλειδώθηκε -σε 1 μέρα- και έγινε "μη ορατό" λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης) αλλά προλάβανε και το είδανε από τον οτε και κλείσανε το bug. Αποτέλεσμα. Κανονική (και αυξημένη) χρέωση για όλους συν ότι κλείσανε και άλλες δυο τρύπες που αφορούσαν υπηρεσίες του οτε που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις "δωρεάν" (αντί με την κανονική χρέωση.

• Like 1
Δημοσ.

Η δωροκάρτα με μετρητά δεν αγοράστηκε; Γιατί να μην σου επιστρέφουν τα μετρητά που πήραν για να πουλήσουν την κάρτα. Επιπλέον κοίταξε αν σε ενδιαφέρει και τίποτα από mediamarkt γιατί εξαγοράστηκε από τα public και μπορεί να ισχύει και εκεί. Γενικά πάντως για να ξέρεις την ιστορία. Ο Γερμανός (επίθετο) είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που πριν από πολλά χρόνια ξεκίνησε την αλυσίδα Γερμανός με τις μπαταρίες που μετά επεκτάθηκε και στα κινητά και προϊόντα τεχνολογίας.  Ο επιχειρηματίας πούλησε την εταιρεία του στον όμιλο ΟΤΕ COSMOTE και με τα χρήματα που  εισέπραξε, άνοιξε μετά από χρόνια τα PUBLIC . Πρόσφατα τα PUBLIC προχώρησαν σε εξαγορά των MEDIAMARKT. Αυτές οι εταιρείες ακολουθούν κοινές τιμολογιακές πολιτικές γιατί δίνουν τεράστια ποσά σε φυσικά καταστήματα και διαφήμιση στην τηλεόραση.  Δεν μπορούν λοιπόν να σου πουλήσουν ένα προϊόν σε τιμή που δίνει μια τρύπα σκουρτζομαγαζου. Στον αντίποδα όμως ως μεγάλες εταιρείες έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν 1000 τηλεοράσεις από ένα εργοστάσιο στην Κίνα και να πετύχουν καλές τιμές. Με λίγα λόγια υπάρχουν προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, οι οποίες κάποιες φορές πλησιάζουν τις τιμές του σκρουτζ. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Kατά καιρούς βγάζει εκπτώσεις σε τηλεοράσεις με δώρο 5 χρόνια εγγύηση.  Κι εγώ τα ίδια με σενα πιστεύω, αλλά κάποτε βρήκα σε τετοιες εκπτώσεις μια 50-άρα σε καλή τιμή.  Η εστω, σε κανονική, αλλά με επιπλέον την εγγύηση.   Γενικά πάντως, δωρο αδωρο είναι, θελει φοβερό κόπο και χρόνο να παρακολουθεις μήπως κάτι τους ξεφύγει και το δώσουν σε πραγματική εκπτωση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσες να πάρεις τώρα που το σκέφτομαι και ένα headset για τον υπολογιστή, από τότε που πήρα εγώ ένα έπαθα πλάκα με την διαφορά του ήχου που έχει σε σχέση με τα ηχεία της τηλεόρασης μου που είναι συνδεδεμένη στο pc. Και δεν το λέω μόνο για μουσική, γενικά οποιοδήποτε βίντεο και αν δω η διαφορά είναι μεγάλη (και σκέψου πως είμαι και με φθηνό heaset).

Υ.Σ.

Έχω ξεμείνει με μια 20ευρη επιταγή από τον Κωτσόβολο που μου την έβαλαν άθελά μου (εφόσον την πλήρωσα βέβαια... μεγάλη ιστορία 😤) και την έχω εδώ και 2 χρόνια περίπου. Αυτή έχει χρονικό όριο λήξης? Δεν λέει κάτι επάνω στο χαρτί από τι θυμάμαι...

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, badbad είπε

Ο Γερμανός (επίθετο) είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που πριν από πολλά χρόνια ξεκίνησε την αλυσίδα Γερμανός με τις μπαταρίες που μετά επεκτάθηκε και στα κινητά και προϊόντα τεχνολογίας.  Ο επιχειρηματίας πούλησε την εταιρεία του στον όμιλο ΟΤΕ COSMOTE και με τα χρήματα που  εισέπραξε, άνοιξε μετά από χρόνια τα PUBLIC .

Να σου πω και την υπόλοιπη ιστορία. Στο κατάστημα εκεί στην Μπενάκη αρκετά πριν ασχοληθεί με το να πουλάει μπαταρίες, ο Τάκης ο Γερμανός πουλούσε πουκάμισα και χρωστούσε πολλά ενοίκια. Ο ιδιοκτήτης ήθελε να τον πετάξει έξω ως κακοπληρωτή αλλά ο Τάκης πήγε και κλάφτηκε στο δικηγόρο του ιδιοκτήτη και έτσι του έδωσε πίστωση χρόνου για τα χρέη. Εκείνη την εποχή επίσης συζητούσε ότι αν είχε πιστωση χρόνου για τα χρέη (την είχε) και ξεχρέωνε θα έφτιαχνε σύντομα κάποιο μαγαζί με μπαταρίες. Η συνέχεια είναι γνωστή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, l337 είπε

Να σου πω και την υπόλοιπη ιστορία. Στο κατάστημα εκεί στην Μπενάκη αρκετά πριν ασχοληθεί με το να πουλάει μπαταρίες, ο Τάκης ο Γερμανός πουλούσε πουκάμισα και χρωστούσε πολλά ενοίκια. Ο ιδιοκτήτης ήθελε να τον πετάξει έξω ως κακοπληρωτή αλλά ο Τάκης πήγε και κλάφτηκε στο δικηγόρο του ιδιοκτήτη και έτσι του έδωσε πίστωση χρόνου για τα χρέη. Εκείνη την εποχή επίσης συζητούσε ότι αν είχε πιστωση χρόνου για τα χρέη (την είχε) και ξεχρέωνε θα έφτιαχνε σύντομα κάποιο μαγαζί με μπαταρίες. Η συνέχεια είναι γνωστή.

Αφού ξέρεις τόσα, πες μας και πως πουλήθηκε ο Γερμανός στον κρατικό ΟΤΕ για 1.6 δις ευρώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, badbad είπε

Αφού ξέρεις τόσα, πες μας και πως πουλήθηκε ο Γερμανός στον κρατικό ΟΤΕ για 1.6 δις ευρώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής. 

Έκανε κίνηση ματ ο τότε οτε για διάφορους λόγους δίνοντας ποσό σκάνδαλο (θα βγω πολύ offtopic με το "σκάνδαλο") στον Τάκη Γερμανό ώστε να επιτύχει τους στόχους του (ο οτε) που ήταν οι εξής δύο. Αρχικά να βγάλει τους δύο ανταγωνιστές της cosmote  (TIM και vodafone) έξω από το μεγαλύτερο κατάστημα συνδέσεων κινητής ενώ ταυτόχρονα θα πουλούσε η ίδια η cosmote τις συνδέσεις κινητής από κοντα 900κάτι καταστήματα εκ των οποίων το 1/3 των καταστημάτων ήταν εκτός Ελλάδας στα Βαλκάνια. Την κίνηση αυτή την έκανε για να εδραιωθεί ως δίκτυο πωλήσεων και στα Βαλκάνια. Επίσης έδωσε αυτό το τεράστιο ποσό ως asset για τους επενδυτές που θα ερχόντουσαν (και που ήρθανε 2 χρόνια αργότερα και όλοι ξέρουμε ποιοι είναι). Η σφραγίδα για τα παραπάνω -και η διαβεβαιώση εκ των έσω- για την πώληση του οτε ήρθε όταν ο οτε εξαγόρασε και το τελευταίο κομμάτι της cosmote, το υπόλοιπο 33% ώστε να συγχωνευτούν (τότε ήταν που παραιτήθηκε και ο Μαρτιγόπουλος της cosmote) ώστε να πουληθούν "φιλέτο" στους επενδυτές με τις ευλογίες της τότε κυβέρνησης. Μπορώ να σου γράψω πάρα πολλά, γιατί τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι, αλλά θα βγω πολύ offtopic. Ήδη έχω βγει πολύ :p

• Like 2
  • Thanks 4
Δημοσ.

Όλα τα σκρουτζομαγαζα έχουν πολύ φθηνότερες τιμές σε σχέση με τις γνωστές αλυσίδες. Τώρα για τις δώροεπιταγες, εμείς πήραμε δύο από Κωτσο την BF και αγοράσαμε τρία πραγματάκια τα οποία βέβαια τα έβρισκες και φθηνότερα από άλλου, αλλά οκ δεν θα σκάσω κιόλας αγόρασα δωρεάν κάτι για μένα. Αγόρασε κάτι ότι θέλεις και εσύ από το public αλλιώς μην αγοράζεις τίποτα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

Και στο skrourz το βρίσκεις τόσο. Δεν είναι αυτό το θέμα. 

Eίπα ότι η τιμή στα 160 δεν ειναι απάτη, όχι πως δεν το βρίσκεις τόσο και στο σκρουτζ, νομιζω ειναι ξεκάθαρο το ποστ μου

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

Eίπα ότι η τιμή στα 160 δεν ειναι απάτη, όχι πως δεν το βρίσκεις τόσο και στο σκρουτζ, νομιζω ειναι ξεκάθαρο το ποστ μου

Δε μπορείς να το αγοράσεις όμως σε αυτή την τιμή.

Νομίζω όμως ότι όντως πριν λίγο καιρό το είχαν προσφορά στα 160€.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αναιρείται αυτό που έγραψα για τα καραγκιοζηλικια που κάνουν. Είναι κοροϊδία. Αλλά καταστήματα αναφέρουν το προϊόν χωρίς την τιμή από τη στιγμή που δε υπάρχει. Πχ eshop

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

Δε μπορείς να το αγοράσεις όμως σε αυτή την τιμή.

Νομίζω όμως ότι όντως πριν λίγο καιρό το είχαν προσφορά στα 160€.

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αναιρείται αυτό που έγραψα για τα καραγκιοζηλικια που κάνουν. Είναι κοροϊδία. Αλλά καταστήματα αναφέρουν το προϊόν χωρίς την τιμή από τη στιγμή που δε υπάρχει. Πχ eshop

Μα πρώτος το έγραψα ότι ειναι μη διαθέσιμο,

απλά είπα πως η τιμή αυτή έχει παίξει και σε Παμπλικ και σε άλλη μεγάλη αλυσίδα πριν μερικές μέρες κανονικά (Γερμανο, Πλιασιο;; δε θυμάμαι) και δεν ειναι "κράχτης".

Σε αυτό που λες για τα χάλια του Public σε άλλα προϊόντα που ακολουθεί την συγκεκριμένη τακτική και το λέγαμε και εδώ παλιότερα, δε διαφώνησα κάπου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...