GeorgeR1_700 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχω καταλάβει αν ισχύει το παρακάτω link, το λέω αυτό γιατί αν το κάνω αναζήτηση μέσα από το public δεν μου το βγάζει, αν το αναζητήσω μέσω του google όμως το βγάζει. Αν ισχύει πάντως και μπορείς να δώσεις άλλα 60€ από την τσέπη σου, μπορείς να πάρεις αυτό. Φοβερό κινητό, το έχω και εγώ στην κατοχή μου όμως με κάποια μειονεκτήματα για κάποιους. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σε κατευθύνω για να πάρεις μια καλύτερη εικόνα. Ένα είναι το σίγουρο, το κινητό αυτό είναι μια δυνατή αναβάθμιση. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
k_w_t Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Μου το έχουν κάνει στον Κωτσόβολο. Δεδομένου ότι δεν το λέει στη δωροκαρτα, επιτρέπεται. Απλά θέλουν όλοι ξύλο Μετα το σκηνικο με την Ακριτα τυπωσαν νεες και το λεει στα Public
GeorgeR1_700 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Αχ που τα χω τα μάτια μου.... @koulouri Μπορείς να ρωτήσεις αν θα το ξαναφέρουν πάντως.
Γιαούρτι Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Δεν έχω καταλάβει αν ισχύει το παρακάτω link, το λέω αυτό γιατί αν το κάνω αναζήτηση μέσα από το public δεν μου το βγάζει, αν το αναζητήσω μέσω του google όμως το βγάζει. Αν ισχύει πάντως και μπορείς να δώσεις άλλα 60€ από την τσέπη σου, μπορείς να πάρεις αυτό. Φοβερό κινητό, το έχω και εγώ στην κατοχή μου όμως με κάποια μειονεκτήματα για κάποιους. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σε κατευθύνω για να πάρεις μια καλύτερη εικόνα. Ένα είναι το σίγουρο, το κινητό αυτό είναι μια δυνατή αναβάθμιση. Μάλλον είναι η γνωστή απάτη που κάνει το public. Είχε αναφερθεί κιόλας εδώ πριν πολύ καιρό. Θα βρεις κι άλλα προϊόντα σε τιμές πολύ χαμηλές. Με μια λεπτομέρεια όμως. Δεν θα τα πάρεις ποτέ σε αυτές τις τιμές διότι έχουν εξαντληθεί. Κοίτα εδώ https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/toshiba-satellite-c660-2ml/prod2360833pp/ Αυτός ο φορητός ποτέ δε πουλιόταν σε αυτή την τιμή. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Γιαούρτι είπε Μάλλον είναι η γνωστή απάτη που κάνει το public. Είχε αναφερθεί κιόλας εδώ πριν πολύ καιρό. Θα βρεις κι άλλα προϊόντα σε τιμές πολύ χαμηλές. Με μια λεπτομέρεια όμως. Δεν θα τα πάρεις ποτέ σε αυτές τις τιμές διότι έχουν εξαντληθεί. Κοίτα εδώ https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/toshiba-satellite-c660-2ml/prod2360833pp/ Αυτός ο φορητός ποτέ δε πουλιόταν σε αυτή την τιμή. Να πω και εγώ την αλήθεια μου έκανε εντύπωση που το είδα, αν και το κράζουν πολλοί το κινητό αυτό, πολλοί είναι και αυτοί που το αγοράζουνε...
Oscar_Mike Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Πάντως η προσφορά για το mi a3 στα 160€ έχει παίξει κανονικά στα public, πρόσφατα έτρεχε προσφορά στα 160€ και σε άλλη μεγάλη αλυσίδα με εγγύηση ινφοκουεστ
Γιαούρτι Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Και στο skrourz το βρίσκεις τόσο. Δεν είναι αυτό το θέμα.
koulouri Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Πως κανεις παζαρι ρε συ στο πλαισιο πες και σε μας . Να "προσφορες" που εχει smartphonew kai tablets https://www.public.gr/product/huawei-p30-lite-128gb-dual-sim-peacock-blue-smartphone/prod9760580pp/ https://www.public.gr/product/xiaomi-redmi-7a-32gb-mple-smartphone/prod10570140pp/ πριν περιπου 3 χρονια στο κεντρικο της θεσσαλονικης κοιτουσαμε μια panasonic ΤV των 1000€ που ειχαμε ηδη μπανισει στο skroutz. Στο Plaisio +150€ Οταν μας πλησιασε υπαλληλος να μας εξυπηρετησει, πολυ ευγενικα του ειπαμε πως ειναι ολα ενταξει απλα την εχουμε δει στο skroutz 150€ λιγοτερα... μας ζητησε λιγα λεπτα για να επικοινωνησει με τον προισταμενο του στο τηλεφωνο.. εντελη μας την εδωσε 20-30€ πιο πανω απο το skroutz + 2 ζευγαρια γυαλια 3D ( που δε τα χρησιμοποιησαμε πανω απο 3 φορες ) στο περιπου οι τιμες γιατι εχουν περασει χρονια
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) A καλα τωρα εχουν υφακι ¨ολοι οι γυφτοι απο το skroutz εδω ερχεστε " και παρτε ενα turbo x ειναι καλο Σε public με εχουν πλησιασει μονο για να πουλησουν αχρηστη επεκταση εγγυησης - και καμια συνδρομη wind Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
k_w_t Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε A καλα τωρα εχουν υφακι ¨ολοι οι γυφτοι απο το skroutz εδω ερχεστε " και παρτε ενα turbo x ειναι καλο Σε public με εχουν πλησιασει μονο για να πουλησουν αχρηστη επεκταση εγγυησης - και καμια συνδρομη wind Μα για αυτο τους εχουν τους πωλητες... Για να πουλανε τις παπατζες τους... (Safety,Συνδεσεις κτλ)Απο εκει βγαζουν κερδος .. Εαν περιμεναν να βγαλουν απο τις συσκευες (κινητα,tablet,laptop) θα το ειχαν κλεισει τα μαγαζι...
koulouri Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Update μετα απο αρκετο ψαξιμο εχει καποια/αρκετα πραγματακια που τα εχουν σε τιμες skroutz.. αρκει να τυχει να ταιριαξουν οι αναγκες σου με τις προσφορες!!
vorlon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο public αμα κάνεις κάτι επιστροφή σου δίνουν πίσω μετρητά. Οπότε αγοράζεις κάτι και μετα απο 2 μέρες το πας πίσω και παίρνεις τα 100€ σε μετρητα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από vorlon 1 1
koulouri Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, vorlon είπε Στο public αμα κάνεις κάτι επιστροφή σου δίνουν πίσω μετρητά. Οπότε αγοράζεις κάτι και μετα απο 2 μέρες το πας πίσω και παίρνεις τα 100€ σε μετρητα. ΡΕ ΣΑΤΑΝΑ!!!! Ισχυει αυτο που λες γενικα, ισως ομως δεν κανουν δεκτη την επιστροφη λογω δωροκαρτας! Ευχαριστω παααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολυ φιλε μου, θα το ρωτησω στο καταστημα!
vorlon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το έχει κάνει φίλος. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από vorlon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις