Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, consumer είπε

Φιλικά, επίσης, οι ενστάσεις δεν θεωρώ ότι αφορούν την τεχνολογική εξέλιξη αυτή καθεαυτή, που εννοείται ότι είναι ευχάριστη είδηση.

Ο λόγος που επικρίνουμε την Samsung είναι ότι πουλάει ένα χαρακτηριστικό με μικρή χρησιμότητα για τον περισσότερο κόσμο και το χρησιμοποιεί ταυτόχρονα ως εξαιρετική ευκαιρία για να αυξήσει την τιμή της νέας συσκευής στα ουράνια (δυσανάλογα και σε σχέση με την πρηγούμενη ναυαρχίδα και σε σχέση με την ουσιαστική αξία του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού).

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες. Ίδια τιμή θα είχε και χωρίς 8k

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απογοήτευση τελικά το S20 - όλη η σειρά. Η samsung δεν έδωσε καμία σημασία στο τί θέλουν οι χρήστες - αν και είπαν ότι ρωτήσαν χιλιάδες. 8k για ποιόν λόγο; Είπαν έχει ολόκληρο 8k οικοσύστημα. Σε ποιές οθόνες;

To S20 έπρεπε να προσφέρουν τα παρακάτω αν θέλαν να είναι όντως τοπ

4K 120fps

1080fps 960fps

OIS σε όλα τα mode

2Χ και 5Χ οπτικό zoοm με 64 mp tetracell Processors (το digital zoom ειναι βασικά άχρηστο)

64 mp tetracell ultrawide 

Δημοσ.

Μου φαίνεται κουλό να μην καταγράφει 960fps στα 1080p, λογικά είναι περιορισμός του software.

Αυτή την δυνατότητα την έχω στο XZ1 που έχει τον Snapdragon 835, ήταν στα 720p 960 fps και με update έχει την δυνατότητα στα 1080p 960 fps.

Δημοσ.
Στις 15/2/2020 στις 1:32 ΜΜ, Markos Antonoulis είπε

Αυτό που λες είναι τέρμα άστοχο. Το να αξιοποιήσεις κάποια φωτογραφία του 2020 σε 20 χρόνια από τώρα είναι μεν εφικτό, είναι δε εντελώς άχρηστο να το έχεις σε 8k. Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι οι φωτογραφίες των γονιών μας ή των παππούδων μας, που είναι σε φυσική μορφή, με το κλασικό φιλμ, είναι κακές επειδή δεν έχουν καλή ποιότητα; Η ανάμνηση είναι αυτή που μετράει. Εξάλλου πριν από 20 χρόνια ούτε που ξέραμε τι είναι το 4k. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν τρόποι να κάνεις upscale φωτογραφίες παλιές προκειμένου να φαίνονται πιο καλές από άποψη ποιότητας, επομένως ποιος σου λέει ότι μετά από 20 χρόνια δε θα υπάρχει τεχνολογία να αυξάνει την ποιότητα της φωτογραφίας και σε 8k, με μηδαμινό κόστος;

Αν θέλεις να κάνεις ταξίδια και να βγάζεις τοπία για επαγγελματική χρήση ή για να τα έχεις στην προσωπική σου συλλογή, τότε το δέχομαι, πάρε υλικό για να βγάζεις τοπία σε 8k.

Η πραγματικότητα είναι ότι το 99% του ελληνικού αγοραστικού κοινού, θα πάρει το s20, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατί "είναι το s20 και βγάζει 8k φωτογραφίες". Έτσι είναι η νεολαία ειδικά σήμερα!!! Deal with it.

Όσο για το τελευταίο, η νέα τεχνολογία πρέπει να είναι ακριβή, και έτσι θα είναι πάντα, όσο υπάρχει χρήμα για να αποκτηθεί. Αν έβγαινε το κάθε νέο κινητό σε τιμή κόστους, δε θα υπήρχε χρήμα για την έρευνα και την ανάπτυξη της τεχνολογίας (όχι ότι εκεί πάνε όλα τα κέρδη των επιχειρήσεων αλλά κάποια εκεί πάνε).

Ρε φιλε...ΤΙ γραφεις?..........

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xtheodor είπε

Και ποιος σας είπε ρε παιδιά ότι θέλω να δω το μπιμπίκι στη μύτη της γκόμενας και να το αποθηκεύσω ??? 

Εσύ μπορεί να μην θέλεις.... Εμείς όμως το θέλουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Convict said:

Και λίγα είναι. Αν δεν κάνω λάθος αντίστοιχα στο iphone καταλαμβάνει 1GB .

Το iPhone τραβάει 4K, όχι 8, το οποίο καταλαμβάνει 270MB/min σε H264 με 24fps.

Ξέρει κανείς σε τι codec αναφέρονται τα 600MB/min?

Edit: Εδώ λέει για HECV. Το αντίστοιχο στο iPhone είναι 135MB/min. Δηλαδή 18Mbps ενώ το Samsung έχει 20Mbps.

Επεξ/σία από CheOnWeb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...