Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάνε πλέον 7 μήνες από τότε που καλώ και προσπαθώ σχεδόν κάθε βδομάδα (λόγο υποχρεώσεων) να τους καλώ στην Vodafone να μου γυρίσουν την γραμμή σε fast path με απαντήσεις που κυμαίνονται από μια χαρά είναι τα ping δεν το πειράζω, σε δεν υπάρχει fast path σε vdsl όπου έχω,  σε δεν μπορούμε γιατί δεν μας αφήνει η cosmote και άλλες φορές το ρίχνουν στην απεργία που έκαναν τον Ιανουάριο και φυσικά οταν τους λες τι θα γίνει ποτέ θα είναι διαθέσιμο δεν απαντάνε η λένε ένα δεν ξέρω και τελείωνε η συνομιλία, θέλω να δω τι έχει να πει το σοφό μας forum γιατί πραγματικά δεν βγάζω άκρη 

Επεξ/σία από koukis hlias
Δημοσ.

Εγω παντως πριν μια εβδομαδα που μιλησα με vodafone μου το αλλαξανε χωρις προβλημα σε fast path κ μετα επειδη δεν μου πηγαινε τοσο καλα τους ξαναπηρα κ το γυρισαν σε interleaved ξανα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, malias4 είπε

Εγω παντως πριν μια εβδομαδα που μιλησα με vodafone μου το αλλαξανε χωρις προβλημα σε fast path κ μετα επειδη δεν μου πηγαινε τοσο καλα τους ξαναπηρα κ το γυρισαν σε interleaved ξανα.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις δύο πράματα, vdsl είναι η γραμμή σου και αν ναι τι τους είπες 

Δημοσ.
38 minutes ago, malias4 said:

αν εχεις adsl λογικο

49 minutes ago, koukis hlias said:

Πάνε πλέον 7 μήνες από τότε που καλώ και προσπαθώ σχεδόν κάθε βδομάδα (λόγο υποχρεώσεων) να τους καλώ στην Vodafone να μου γυρίσουν την γραμμή σε fast path με απαντήσεις που κυμαίνονται από μια χαρά είναι τα ping δεν το πειράζω, σε δεν υπάρχει fast path σε vdsl όπου έχω,  σε δεν μπορούμε γιατί δεν μας αφήνει η cosmote και άλλες φορές το ρίχνουν στην απεργία που έκαναν τον Ιανουάριο και φυσικά οταν τους λες τι θα γίνει ποτέ θα είναι διαθέσιμο δεν απαντάνε η λένε ένα δεν ξέρω και τελείωνε η συνομιλία, θέλω να δω τι έχει να πει το σοφό μας forum γιατί πραγματικά δεν βγάζω άκρη 

γινεται αλλα δεν το κανουν διοτι το δινεις στον οτε σαν βλαβη οσο ξερω για να το κανει οποτε χρεωνεται

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν εχεις adsl λογικο

γινεται αλλα δεν το κανουν διοτι το δινεις στον οτε σαν βλαβη οσο ξερω για να το κανει οποτε χρεωνεται

Πόσο να χρεώνονται για ένα κουμπί 😂

Δημοσ.
4 ώρες πριν, koukis hlias είπε

Πόσο να χρεώνονται για ένα κουμπί 😂

Αυτο που θελει να πει ο poulinos ειναι οτι πλεον δεν γινεται με ενα κουμπι, αλλα μεσω του οτε καποιες αλλαγες απο μεριας τους που τις χρεωνουν στην εταιρια. Λογικα, κατι με την καμπινα/καφαο θα εχει να κανει.

Δημοσ.

χαζο δεν ειναι να το κανουν πιο δυσκολο απο οσο πρεπει να ειναι γιατι ετσι και εμας νευριαζουν και πελατες χανουν

Δημοσ.

Δεν είναι απλά ένα κουμπί ρε παιδιά για να αλλάξεις σε vdsl από fast path και το αντιστροφο.

Σε adsl οκ, είναι όντως ένα κουμπί (το έχω κάνει κ εγώ :P)  αλλά δεν είναι καθόλου το ίδιο με την vdsl. 

Ισχύει αυτό που λέει ο poulinos πως το δίνουν ως βλάβη.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, koukis hlias είπε

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις δύο πράματα, vdsl είναι η γραμμή σου και αν ναι τι τους είπες 

Φιλε μου οχι adsl ειναι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...