Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έχω καφαο στα 7 μέτρα από το σπίτι μου  και πιάνω 50 mbps. Ανήκω στο δίκτυο της cosmos.
Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση. Οι λογαριασμοί έρχονται φυσιολογικοί και πληρώνω το μήνα 34,90. Με τρώει όμως κάτι να βάλω τηλεόραση. Δεν ξέρω βαρέθηκα τα Αντ1,Σταρ και θέλω να δω και άλλα κανάλια. Το cosmote ott βγαίνει στα 19,90 το cinema pack. Πήρα μια προσφορά από τη nova ότι αν σπάσω αζημίως το συμβόλαιο μου ένεκα των αυξήσεων του παρόχου μου μπορώ να πάρω nova 100αρη συν τις κλήσεις σε όλα τα τηλέφωνο και cinema δορυφορικό στα 45 ευρώ. 

Θα ήθελα μια συμβουλή τι να πράξω. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

οτι και να βαλεις το ιδιο.ο χαλκος του οτε ειναι και το kv ανηκει παντα σε ενα παροχο.οποτε το cpe θα αλλαξει.εχω forthnet και ειμαι απο kv ote με χαλκο οτε

1 hour ago, tilaverboy said:

Καλημέρα σας. Έχω καφαο στα 7 μέτρα από το σπίτι μου  και πιάνω 50 mbps. Ανήκω στο δίκτυο της cosmos.
Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση. Οι λογαριασμοί έρχονται φυσιολογικοί και πληρώνω το μήνα 34,90. Με τρώει όμως κάτι να βάλω τηλεόραση. Δεν ξέρω βαρέθηκα τα Αντ1,Σταρ και θέλω να δω και άλλα κανάλια. Το cosmote ott βγαίνει στα 19,90 το cinema pack. Πήρα μια προσφορά από τη nova ότι αν σπάσω αζημίως το συμβόλαιο μου ένεκα των αυξήσεων του παρόχου μου μπορώ να πάρω nova 100αρη συν τις κλήσεις σε όλα τα τηλέφωνο και cinema δορυφορικό στα 45 ευρώ. 

Θα ήθελα μια συμβουλή τι να πράξω. Σας ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, poulinos είπε

οτι και να βαλεις το ιδιο.ο χαλκος του οτε ειναι και το kv ανηκει παντα σε ενα παροχο.οποτε το cpe θα αλλαξει.εχω forthnet και ειμαι απο kv ote με χαλκο οτε

Θα έχει πτώση στην ταχύτητα ή δεν θα έχει διαφορά σε όποιον και να πάω?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Θα έχει πτώση στην ταχύτητα ή δεν θα έχει διαφορά σε όποιον και να πάω?

Πιθανόν να έχεις διαφορές στην ταχύτητα αλλά ακόμη πιο πιθανό να έχεις διαφορές στο ping.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, l337 είπε

Πιθανόν να έχεις διαφορές στην ταχύτητα αλλά ακόμη πιο πιθανό να έχεις διαφορές στο ping.

Από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι δεν μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο γιατί δεν έκαναν αυξήσεις. Παπατζα της nova.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tilaverboy είπε

Από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι δεν μπορώ να σπάσω το συμβόλαιο γιατί δεν έκαναν αυξήσεις. Παπατζα της nova.

Προφανώς και δεν μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο του νυν παρόχου έτσι απλά και εάν συμβεί υπάρχει το τέλος απενεργοποίησης (penalty).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@tilaverboy Ο ΟΤΕ έκανε αυξήσεις σε κάποια τιμολόγια, οπότε μπορείς να σπάσεις αζημίως το συμβόλαιο αν είσαι σε αυτήν την κατηγορία. Κοίτα το λογαριασμό Νοεμβρίου στο κάτω μέρος της τρίτης σελίδας. Συγκεκριμένα, αυξάνεται η χρέωση κλήσεων προς κινητά.

@l337 Μπορείς όμως αν υπάρξουν μεταβολές τιμοκαταλόγου, όπως γράφει σαφέστατα τουλάχιστον ο δικός μου λογ/σμός Νοεμβρίου.

@*Kopanos* Εν προκειμένω ισχύει όμως.

Από λογ/σμό Νοεμβρίου, σελίδα 3:

1974077192_.png.bc4c931b93fe8a3628175aadd30f8595.png

Επεξ/σία από Orestis_G
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Orestis_G είπε

@*Kopanos* Εν προκειμένω ισχύει

Έτυχε μια φορά να ισχύει. Επειδή δούλευα σε μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών, άκουγα πολλές φορές κλήσεις που πωλητές έλεγαν μλκιες σε πελάτες μόνο και μόνο για να πουλήσουν.

Δημοσ.

@*Kopanos* Δεν θα διαφωνήσω ότι πέφτει τρελή παπάτζα, ειδικά από εξωτερικούς συνεργάτες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρθηκα.

@tilaverboy Τους λογαριασμούς σου δεν τους έχεις κρατήσει;

Δημοσ.
Στις 16/2/2020 στις 2:46 ΜΜ, Orestis_G είπε

@l337 Μπορείς όμως αν υπάρξουν μεταβολές τιμοκαταλόγου, όπως γράφει σαφέστατα τουλάχιστον ο δικός μου λογ/σμός Νοεμβρίου.

Εξυπακούεται αυτό, άσχετο αν δεν το ανέφερα, αρκεί οι αλλαγές χρεώσεων να αφορούν πρόγραμμα που έχει ο συνδρομητής και να τον επηρεάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...