TRILOBYTER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Καλημερα ηθελα να ρωτησω εαν ειναι σωστο να επιλεγουμε τηλεοραση αναλογα με την αποσταση του καναπε απ την τηλεοραση και αναλογα με το μεγεθος του χωρου.. Σκεφτομαι να παω σε 70αρα αλλα δε ξερω αν ειναι καλη ιδεα επειδη ο καναπες ειναι στα 3.25 μετρα απ τη τηλεοραση, και ο χωρος ειναι 35 μετρα σαλονοκουζινα.. Αυτη τη στιγμη εχω 32αρα και μου φαινεται πολυ μικρη.. Ευχαριστω
Zengar Zombolt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 με 55+ ιντσες εισαι κομπλε εγω θα πηγαινα για 70+ιντσες
Mesqal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομιζω 75 ειναι ποιο future proof, αλλιως και η 70 ειναι μια χαρα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από Mesqal
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ειναι πολυ μεγαλη για τον χωρο ομως;
TRILOBYTER Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Επανερχομαι στο θεμα, εχω βρει καποιες 70-75 κοιταζω τα φθηνοτερα μοντελα που ειναι απο τη σαμσουνγκ και την lg, αξιζουν; Καποιος που να εχει τετοιο μεγεθος στα ιδια μετρα χωρου να μου πει αν ειναι υπερβολικα μεγαλες; Ευχαριστω
tilaverboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Γιατί δεν βλέπεις μια καλή 65αρα από το να πετάξεις τα χρήματα σου; Νομίζω είναι η χρυσή τομή που αναζητάς.
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, tilaverboy είπε Γιατί δεν βλέπεις μια καλή 65αρα από το να πετάξεις τα χρήματα σου; Νομίζω είναι η χρυσή τομή που αναζητάς. Γιατι ειναι πεταμα χρηματων μια 70-75;
tilaverboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, TRILOBYTER είπε Γιατι ειναι πεταμα χρηματων μια 70-75; Νόμιζα ότι θα κατέβεις σε ποιότητα για αυτό το είπα. Να δεις μια με καλό πάνελ. Να διαβάσεις προσεκτικά oled qled burn in, τέλεια απόδοση χρωμάτων όχι εξαιρετική απόδοση χρωμάτων και να κινηθείς. Εγώ προσωπικά αν και μου αρέσουν οι oled που έχουν μοναδικά χρώματα, ελεω burn in πήγα σε qled. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 25 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Νόμιζα ότι θα κατέβεις σε ποιότητα για αυτό το είπα. Να δεις μια με καλό πάνελ. Να διαβάσεις προσεκτικά oled qled burn in, τέλεια απόδοση χρωμάτων όχι εξαιρετική απόδοση χρωμάτων και να κινηθείς. Εγώ προσωπικά αν και μου αρέσουν οι oled που έχουν μοναδικά χρώματα, ελεω burn in πήγα σε qled. Φανταζομαι σε συγκριση με τη 32αρα 1080π οτι και να παρω θα ειναι τεραστια αναβαθμιση.. Κοιταζω μεχρι 1000ρικο ργω, αν εχετε καποιες προτασεις να μου πειτε.. προτιμω σε 70 και πανω αν ειναι στο μπατζετ μου.. Ευχαριστω
tilaverboy Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Φανταζομαι σε συγκριση με τη 32αρα 1080π οτι και να παρω θα ειναι τεραστια αναβαθμιση.. Κοιταζω μεχρι 1000ρικο ργω, αν εχετε καποιες προτασεις να μου πειτε.. προτιμω σε 70 και πανω αν ειναι στο μπατζετ μου.. Ευχαριστω Εγώ έχω την 55Q80R και είμαι ικανοποιημένος. Τώρα από κει και πάνω σε 75 ίντσες ξεκινάς από 2000 και πάνω. Για αυτό είπα να κατέβεις σε ίντσες.
https Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως να σκεφτόσουν έναν προβολέα; Εγω βλέπω στις 110' από απόσταση 3μ και το μέγεθος είναι ό,τι πρέπει. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από https 1
Antman Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε αυτή, την οποία και εγώ στα 3,20 μέτρα απόσταση προσπαθώ να πείσω την γυναίκα...(Θέλει 65αρα) https://www.skroutz.gr/s/18481952/Sony-KD-75XG8096.html https://www.displayspecifications.com/en/model/795a1876 VA panel, Direct led, eArc (αυτό με επιφύλαξη γτ αλλού αναφέρεται, αλλού όχι), HDCP 2.3, Android 9, triluminos, dolby atmos(lossy). Για hdr δεν είναι ιδανική, αλλά για τα υπόλοιπα είναι super για την τιμή της. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Antman 1
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ακουω συνεχεια ομως οτι οι samsung εχουν τα καλυτερα χρωματα. Σε καταστηματα που εχω παει εχω προσεξει το ιδιο. Τουλαχιστον σε συγκριση με LG τα χρωματα της samsung ειναι πιο ζωντανα. Για καποιο λογο η LG που εχω τωρα δεν εχει τα ξεπλυμενα χρωματα που εχουν οι lg που ειδα στα καταστηματα. Για την sony πρεπει να παω σε μαγαζι να την δω αλλιως δε θα ειμαι σιγουρος..
Antman Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ανάλογα τι σου αρέσει. Εμένα πχ μου αρέσουν τα χρώματα της Sony και της Panasonic, δηλαδή τα πιο φυσικά και όχι τόσο έντονα όσο της Samsung που σε πολλές περιπτώσεις, ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Παράδειγμα 3 τηλεοράσεις στην σειρά, LG, SONY, SAMSUNG QLED. Στην sony, το κόκκινο ήταν κόκκινο, στην LG ξεθώριαζε προς το ροζ, στην samsung ήταν μπορντό. Σε πολύ φωτεινό περιβάλλον η Qled θα έλεγα πως είναι οκ, η lg μόνο στα ακριβά μοντέλα και μόνο αν θες ips panel και η Sony ιδανική για χαμηλούς φωτισμούς με λίγο πιο all around χρήση. Προσωπικά γούστα βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα