29gk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το βυσμα της τροφοδοσιας επανω στο φορητο, ειναι σε καλη κατασταση ή μηπως παιζει; Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από 29gk
manolis44 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, Alex-V είπε Για να μην σε κουραζω, δεν ειναι η μπαταρια. Την εβγαλα τελειως, το αφησα μονο με την τροφοδοσια και το ξαναεκανε. Ο φορτιστης να σημειωσω ειναι ολοκαινουργιος. Να τσεκαρω μνημες λες? Κανουν οι μνημες τετοια θεματα? Επισης δεν μετρησα με πολυμετρο τον φορτιστη. Μπορει να ειναι καινουργιος αλλα να κανει τα δικα του. Power button δεν ξερω πως να το τσεκαρω. Επισης ουτε την μητρικη Παίζει να δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον καινούργιο φορτιστή? Γιατί από αυτά που γράφεις σίγουρα κάποιο θεμα με το ρεύμα είναι.
Alex-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, manolis44 είπε Παίζει να δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον καινούργιο φορτιστή? Γιατί από αυτά που γράφεις σίγουρα κάποιο θεμα με το ρεύμα είναι. Εδω και ενα μηνα ειναι με τον καινουργιο φορτιστη και απο εχθες κανει αυτα που ειπα. Δεν δημιουργηθηκε δηλαδη επιτοπου με τον καινουργιο 11 ώρες πριν, 29gk είπε Το βυσμα της τροφοδοσιας επανω στο φορητο, ειναι σε καλη κατασταση ή μηπως παιζει; Σταθερο ειναι αποτι βλεπω δεν εχει λασκαρει. Θα το ανοιξω σημερα ολο να δω 14 ώρες πριν, patclo είπε Ολα αυτα ακουγονται θεμα hardware motherboard. Καλυτερα να το δει τεχνικος. Μακαρι να ειναι το power button και να σταματησει να σβηνει οταν το αποσυνδεσει. Θα κανω ενα πειραμα με το power button, αλλιως θα το δει τριτος δεν γινεται
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δοκιμασε και τις δοκιμες που σου λεω 😛 Εχω δει να κλεινει φορητος παντα σε λιγα λεπτα, στην απολυτως παλαβη & στο ακυρο: απο προβληματικο δισκο -και δεν του φαινοτανε καθολου, οτι ηταν κατι τετοιο η αιτια! 👅
Alex-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Δοκιμασε και τις δοκιμες που σου λεω 😛 Εχω δει να κλεινει φορητος παντα σε λιγα λεπτα, στην απολυτως παλαβη & στο ακυρο: απο προβληματικο δισκο -και δεν του φαινοτανε καθολου, οτι ηταν κατι τετοιο η αιτια! 👅 Ρε-λες? Φοραει καινουργιο ssd το ριμαδιο να πουμε. Ενα μηνα ssd. Να τα κακαρωσε?
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δεν σου λεω οτι ειναι αυτο, λεω απλως οτι εχω δει (πολλαααα!) <κουφα>, να συμβαινουν...! Και πρωτου φτασεις στη μητρικη, δεν χανεις να δοκιμασεις να αντικαταστησεις, οτιδηποτε αλλο επανω του. Και επεξεργαστη θα σου ελεγα ακομη -> αλλα σε αυτο δεν αλλαζει, χιχι! 😛
Alex-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 57 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Δεν σου λεω οτι ειναι αυτο, λεω απλως οτι εχω δει (πολλαααα!) <κουφα>, να συμβαινουν...! Και πρωτου φτασεις στη μητρικη, δεν χανεις να δοκιμασεις να αντικαταστησεις, οτιδηποτε αλλο επανω του. Και επεξεργαστη θα σου ελεγα ακομη -> αλλα σε αυτο δεν αλλαζει, χιχι! 😛 Λοιπον. Ξεκινησα τις δοκιμες. Φορτιστης δεν ειναι, σκληρος δεν ειναι. Τον εβγαλα τελειως και ανοιγε για 1 δευτερολεπτο. Προχωραω προς τα μεσα. Μυριζομαι το power button
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Εεε?? Εννοεις οτι και διχως το δισκο/ssd επανω, στο κανει αυτο: κλεινει-αμεσα στο 1"second?? ☠️ Αυτη ειναι η στανταρ συμπεριφορα του? Με δισκο, η χωρις δισκο = παπαλα στο δευτερολεπτο?
KiriosD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 H cpu σε τι θερμοκρασιες κυμαινεται; μπορείς να δεις από το bios? αυτη η συμπεριφορά παρατηρείται οταν δεν κάνει καλή επαφή η ψύκτρα και ανεβάζει θερμοκρασία η cpu παίζει να θέλει και αλλαγή πάστας
Alex-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Εεε?? Εννοεις οτι και διχως το δισκο/ssd επανω, στο κανει αυτο: κλεινει-αμεσα στο 1"second?? ☠️ Αυτη ειναι η στανταρ συμπεριφορα του? Με δισκο, η χωρις δισκο = παπαλα στο δευτερολεπτο? Yep! 6 λεπτά πριν, KiriosD είπε H cpu σε τι θερμοκρασιες κυμαινεται; μπορείς να δεις από το bios? αυτη η συμπεριφορά παρατηρείται οταν δεν κάνει καλή επαφή η ψύκτρα και ανεβάζει θερμοκρασία η cpu παίζει να θέλει και αλλαγή πάστας Αυτο μου το κανει με τερμα κρυο λαπτοπ. Δεν σβηνει δηλαδη απο θερμοκρασια. Η παστα εχει αλλαχθει
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Alex-V είπε Yep! OK..... Αλλαξε και τα επομενα -> αλλες μνημες = δοκιμασε του οσες συναφεις DDR3L εχεις, στο 1 slot του. Αν και φωναζει για καποιου ειδους βραχυκυκλωμα ετουτο...
Alex-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε OK..... Αλλαξε και τα επομενα -> αλλες μνημες = δοκιμασε του οσες συναφεις DDR3L εχεις, στο 1 slot του. Αν και φωναζει για καποιου ειδους βραχυκυκλωμα ετουτο... Να πω ενα update? Το ελυσα και πηγα στο power button. Παρατηρησα οτι πανω στην καλωδιοταινια, ηταν μια βιδα που "ψιλοπιεζε" την καλωδιοταινια. Την χαλαρωσα, εσφιξα καλα τις βιδες απο την ψυκτρα και καθαρισα με αλκοολη τις επαφες απο την ram. Αυτη τη στιγμη ειναι ανοιχτο, του εχω βαλει ενα mix στο YouTube και εχει περασει ενα μισαωρο. Για να δουμε!
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Βρεεεε....!!να πεις οτι δεν σου το ειχαμε πει και αυτο!...!!😛
Alex-V Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε Βρεεεε....!!να πεις οτι δεν σου το ειχαμε πει και αυτο!...!!😛 Λες να ηταν αυτη η παλιοβιδα ο ενοχος και να τραβαω τα μαλλια μου? 😛 ας μην χαιρομαι πολυ ομως και μου κοπει αποτομα το χαμογελο. Θα δειξει 😛
TheDevilMayCare Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Σκεψου οτι σε συνεχεια ακριβως του προηγουμενου μου: Αν και φωναζει για καποιου ειδους βραχυκυκλωμα ετουτο... ημουν ετοιμος να σου γραψω εξτρα: να δεις αν καποια βιδα μεσα ακουμπα καπου και το προκαλει -> βραχυκυκλωνει! 🧐 Δεν κανω πλακα, συμβαινει, και στο τυχον κακο σεναριο που βιδα βολταρει (!) μεσα στο λαπτοπ, μπορει να το καψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα