hammerd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Εχω τον 8700k - 16gb ram και μια gtx 770 gigabyte. H οθονη ειναι μια dell 24" u2412m τι καρτα γραφικων να παρω για να παιζω οποιοδηποτε game στη χειροτερη, στα ultra settings και το λιγοτερο 60fps ? δεν θελω κανενα συμβιβασμο στην ποιοτητα, αν και εχω ακουσει οτι πχ το rtx on δεν αξιζει σε σχεση με το fps drop.
Duck Dodgers Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Αν είναι να μείνεις με αυτή την οθόνη δες 580 8gb ή 1660 (απλή, super, ti)!
hammerd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 δεν θελω να αλλαξω οθονη, η καλύτερη απο τις 1660 ειναι η super ? και αν ναι, ποιες μαρκες και μοντελα αξιζουν ? κλασικα οι asus gigabyte ? με ενδιαφερει triple fan ψυκτρα οπου εχω δει κατι τερατακια απο asus, gigabyte.
TheMechanic1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη 1660 είναι η ti, με μικρή διαφορά από την super. Γενικά πάντως, επειδή γράφεις κατηγορηματικά ότι θες να παίζεις τα πάντα σε ultra, κανονικά πρέπει να πας σε δυνατότερη και ας είσαι με 60hz οθόνη. Στο 95% των games μια 1660 super θα σε καλύψει άνετα, αλλά υπάρχουν ήδη games τύπου rdr2 που σε αυτές τις κάρτες δεν βγάζουν 60fps και στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλα. Αν παίζεις βαρια games και θες πάντα ultra, πάρε καλύτερη. Το ray tracing δεν αξίζει και πολύ, αλλά αν το θες χρειάζεσαι πολύ ανώτερη κάρτα γιατί μειώνει κατα πολυ τα fps. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από TheMechanic1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα