Προς το περιεχόμενο

Monitor Gaming Asus VG278QF 27" 165 Hz 239 € + δωροεπιταγή 50 € για προϊόντα Αsus από οποιαδήποτε κατηγορία

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, zodiak bam είπε

Και αυτή του θέματος επίσης 1080p είναι...

Οντως, εγω βασικα σε σχεση με την VG27VQ το ειπα, αλλα και αυτη ειναι.

Ειχα στο μυαλο μου τη VG27WQ που δε τη φερνει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Οντως, εγω βασικα σε σχεση με την VG27VQ το ειπα, αλλα και αυτη ειναι.

Ειχα στο μυαλο μου τη VG27WQ που δε τη φερνει

Δε διαφωνώ πάντως ειναι μικρή η ανάλυση για 27αρα  αλλα ξεφευγουν σε λεφτα μετα τα 144hz 27" 2k...

4 ώρες πριν, lightsout είπε

@lionheart75 οι δόσεις  στην συγκεκριμένη οθόνη είναι έντοκες. 

Έχεις δίκιο φίλε. Συνήθως κάνουν άτοκες αλλά εδώ είναι έντοκες.

Οπότε λάθος και μπράβο που το πρόσεξες. :) 

Μόλις μπήκε η AOC C27G1 στα 213,9 ευρώ, δεν είναι 2Κ αλλα έχει FreeSync και 1ms σε VA panel.

Επειδή είμαι Ξάνθη και δεν έχει Plaisio, αξήζει η εναλλακτική απο την VG27VQ στα 299;

3 ώρες πριν, BoullyBoy είπε

Μόλις μπήκε η AOC C27G1 στα 213,9 ευρώ, δεν είναι 2Κ αλλα έχει FreeSync και 1ms σε VA panel.

Επειδή είμαι Ξάνθη και δεν έχει Plaisio, αξήζει η εναλλακτική απο την VG27VQ στα 299;

Πιστεύω ότι η Samsung στα 255€ 27" 1440p 144hz χωρίς freesync που έπαιζε χτες από e-shop άξιζε περισσότερο, γιαυτό και εξαντλήθηκε και γρήγορα. 

Απλά για την ιστορία, πέρασα απόψε από Mediamarkt και φιγουράριζε η παραπάνω samy οθόνη στα 369€! Κούνησα το κεφάλι μου γελώντας και προσπέρασα. ;) 

Eφόσον δεν χρειάζεσαι κάτι για να εκμεταλλευτείς την 50ευρη δωροεπιταγή που δίνει η asus (π.χ mouse ή μια μητρική), τότε με διαφορά 85€ αξίζει περισσότερο η AOC C27G1.

Το  Asus VG27VQ είναι καλύτερο monitor αλλά όχι τόσο καλύτερο όσο η διαφορά τιμής ανάμεσα στα δύο. 

Έχει υπόψη σου επίσης ότι στα 236€ (τιμή τελική με μεταφορικά) βρίσκεις το AOC C27G2U στο skroutz που είναι με ips panel. 

Προσωπικά θα πήγαινα σε αυτή με το VA στα 214€ .

Το πρωί έλαβα την AOC και ήρθα να την βάλω στο σπίτι. Εχω θέμα υποστήριξης, είναι συνδεδεμένη με DP και άλλη μια με HDMI (σε VGA).

Στην AOC βγάζει μήνυμα Input Not Supported. κάνω διάφορες ρυθμίσεις όπως κλωνοποίηση οθονών κάνει τα δικά του και μετά που επιλέγω επέκταση τον οθονών ανοίγει κανονικά. Έχω επιλεγμένα τα 144hz και 75 στην άλλη, γενικά κανένα πρόβλημα. Μόλις κάνω επανεκκίνηση τα ίδια, Input not Supported.  Εχουμε μείνει τόσο πίσω στην τεχνολογία που δεν ξέρω πλέον τη να κάνω;

• 2 μήνες μετά...

δωροεπιταγή δεν ήρθε ποτε. υποτίθετε θα μου την έστελναν στο μειλ. Έχει κανείς το ίδιο θέμα. Απο το chat δεν ξέρουν να παρω λεει τηλέφωνο. Εννοειτε δεν επιασα γραμμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...