Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας αν καποιος εχει e-banking εθνικη και Paypal και μπορει να του βαλω ενα ποσο στο paypal να μου το βαλει στην εθνικη για να γλυτωσουμε το "καπελο" θα  με εσωνε

μιλαω για ποσο μικρης ταξεως

σας ευχαριστω

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, RVgtr είπε

Μεχρι 15 ευρω δεν υπαρχει προμήθεια, αν ειναι παραπάνω σπαστο σε κομματια

ποτε θα φανουν στο λογαριασμο ομως; 

γιατι εγω σκεψου εχω 15μεσα και αλλα τοσα στ paypal ηθελα απλα να στειλω 5 για να γινει η αναληψη απο ατμ 

οντως προσπαθησα να το στειλω και λεει Fee : free αρα οντως δεν κραταει προμηθεια για μικρα ποσα αλλα θελει 5 εργασιμες 

Δημοσ.

Σε Πειραιώς μου παίρνει 2-3 εργάσιμες.

Στη Revolut που έστειλα προχτές, εμφανίστηκαν... την ίδια μέρα! :P

Δημοσ.

Ρε φίλε, δε ξέρω κατά πόσο θα σε "έσωνε" αυτή η φάση.. αλλά εάν και εφόσον το εννοείς πως είναι εξαιρετική ανάγκη, μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω και Εθνική και Paypal, όσο και αν βαριέμαι να στα παραθέτω κτλπ. Άλλωστε μου αρέσει το αίτημα σου γενικότερα. Ούτε σε Εκκλησία δεν θα το ζητούσε πιστός αυτός.

Αν ακόμα σε καίει, στείλε μου PM.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Ρε φίλε, δε ξέρω κατά πόσο θα σε "έσωνε" αυτή η φάση.. αλλά εάν και εφόσον το εννοείς πως είναι εξαιρετική ανάγκη, μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω και Εθνική και Paypal, όσο και αν βαριέμαι να στα παραθέτω κτλπ. Άλλωστε μου αρέσει το αίτημα σου γενικότερα. Ούτε σε Εκκλησία δεν θα το ζητούσε πιστός αυτός.

Αν ακόμα σε καίει, στείλε μου PM.

φιλε μου ηταν πραγματικα αναγκη και πιστευω ολοι θα εχουμε βρεθει εκει ,

σε ευχαριστω πολυ πραγματικα που αναταποκριθηκες αλλα με βοηθησε ο @devilaki και τον ευχαριστω παρα πολυ και απο δω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...