elpaso1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Πως αποθηκεύω το παλιό hardware, εάν δεν υπάρχουν τα κουτιά τους; Είναι καλό να αγοράσω τις πλαστικές σακούλες μέσα στις οποίες βρίσκονται οταν έρχονται με την συσκευασία τους; Βοηθάει κάπου;
ifaist Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Φιλε μην κρατας τιποτα! Πουλα , χαρισε , πετα. Τα κραταω και εγω και το μετανιωνω καθε φορα. Τωρα αν το θες, οι σακουλες που αναφερεις ειναι μαλλον οι αντιστατικες και προστατευουν απο τον στατικο ηλεκτρισμο. Κατι πραγματακια που δε τα πεταω και εγω τα εχω τυλιξει σε σελοφαν και τα εχω βαλει σε μια κουτα με χαρτινες μπαλες απο χαρτι περιοδικων.
elpaso1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Ναι τετοιες αντιστατικες σακουλες, που θα βρω; Δε θα τα κρατησω. Θα τα πουλησω καποια, αλλα θα τα χαρισω. Απλα να τα εχω μεσα σε σακουλες τετοιες καλυτερα. Και το σελοφαν την ιδια δουλεια κανει; Να τυλιξω ετσι μνημες ραμ και καρτα γραφικων;
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Όταν λέμε παλιό hardware τι τεχνολογίας;
elpaso1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Θα τα βαλω και στις αγγελιες να υπαρχουν. 4670k, 8gb ddr3, 770gxt evga SC, Asus Maximus VI Hero.
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δεν τα κόβω να είναι ούτε παλιά, ούτε να πηγαίνουν για χάρισμα.
elpaso1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 27 minutes ago, Τέρης Α. said: Δεν τα κόβω να είναι ούτε παλιά, ούτε να πηγαίνουν για χάρισμα. Εχουν 5+ χρονια, δεν ειναι καινουρια. Χαρισμα εχω αλλα πραγματα ακομα πιο παλια. Αλλα γιατι ρωτας; Εισαι συλλεκτης;
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Εχουν 5+ χρονια, δεν ειναι καινουρια. Χαρισμα εχω αλλα πραγματα ακομα πιο παλια. Αλλα γιατι ρωτας; Εισαι συλλεκτης; Στην αρχή ήμουν συλλέκτης, αλλά μετά είδα ότι κάποιοι γνωστοί μου (συμφοιτητές) έχουν ανάγκη από υπολογιστή για να κάνουν τις εργασίες τους και έχω στήσει μέχρι στιγμής 2 και ετοιμάζω τον επόμενο. 1
sstratos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγώ αγοράζω κουτιά απο τα ικέα jysk πλαστικά (https://jysk.gr/apothikeysi/kalathia-klp/plastkoytia-kalathia/koyti-apothik-basic-box-20l-m-kapaki-d ) , τα έχει στα 4 ευρώ και χωράει μέσα αρκετά πράγματα. Υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε αντιστατικά σακουλάκια για αποθήκευση ηλεκτρονικού εξοπλισμού , εαν θες να ψαξω να βρω το λινκ, νομιζω στην κρητη ήταν... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από sstratos
Thulogur Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Αρχαιο hardware δεν το λες παντως, κατι μπορει να πιασει. Έδωσα πριν 2 χρονια σύστημα με fx8320, 16gb, 256ssd, rx560, thermaltake550w και το μετάνιωσα γιατι δεν αξιζε. Κατα τ'αλλα αν θες να το αποθηκευσεις απλα καπου, το χαρτόκουτο θα κανει την δουλειά (και η αντιστατική σακούλα)
sstratos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 http://www.acdcshop.gr/antistaticbags-c-106_266.html αυτα χρησιμοποιω εγώ , ειναι πολύ καλά και φτηνα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα