elpaso1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Έφτιαξα το καινούριο σύστημα, αλλά δυστυχώς την πάτησα, καθώς είμαι απρόσεκτος. Η οθόνη μου είναι η Dell u2312hm και έχει συνδέσεις vga, dvi και display port. Η κάρτα γραφικών έχει hdmi και display port. Την προηγούμενη κάρτα την είχα με καλώδιο dvi. Οπότε το μοναδικό καλώδιο που βολεύει είναι το display port. Τωρα θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Αξίζει να αγοράσω αντάπτορα dvi to display port; Αν αγοράσω καλώδιο display port, ποιο να προτομησω; Λένε καλύτερα αυτά με 19pin αντί για 20. Να αλλάξω οθόνη ή και το display port είναι μια χαρά για gaming;
marknetgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 To display port και το hdmi είναι και τα δύο καλύτερα από το dvi για gaming. Η καλύτερη λύση θα είναι να αγοράσεις ένα καλώδιο display port μιας που και η κάρτα και η οθόνη το υποστηρίζουν και να μην ασχοληθείς καθόλου με αντάπτορες
elpaso1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ψαχνω να βρω ποια έκδοση display port υποστηρίζει η οθόνη μου, αλλά δεν το γράφει πουθενά. Να φανταστώ αφού είναι μοντέλο 2013 θα είναι το display port 1.2; Η κάρτα υποστηρίζει display port 1.4, θα χάνω σε ποιότητα καθόλου; Επίσης στο skroutz πολλά καλώδια έχουν λάθος περιγραφή. Υπάρχουν κάπου για άμεση παραλαβή 2,3 μέτρα καλώδιο; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
elpaso1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια σύντομη ερώτηση, ψάχνει μια γρήγορη απάντηση. Το παρακάτω καλώδιο έχει το 20ο pin απενεργοποιημενο; Δεν βρίσκω πουθενα την πληροφορία. Μόνο στο Amazon γράφει κάτι, αλλά σε όλα τα reviews που διάβασα, κανείς δεν αναφέρει κάτι σχετικό. Βέβαια έχει καλές αξιολογήσεις. https://www.club-3d.com/en/detail/2430/displayport_1.4_hbr3_cable_m-m_2m-6.56ft./ Τελικά αυτό με το 20pin καλώδιο που δημιουργεί θέματα, ισχύει ακόμα, ή αφορούσε τις πρώτες εκδόσεις του displayport; Δεν βρίσκω κάτι σχετικό στο ιντερνετ. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από elpaso1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα