agiosall~ Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Μηπως θυμαται κανεις πως λεγεται ο πρωταγωνιστης ή η ταινια (στα αγγλικα) thx
theobabis Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2004 αυτο εννοεις? :roll: http://sales.dvdclub.gr/pdetails.asp?catid=31&productid=444
agiosall~ Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 thx και τους δυο δεν ειναι πολυ καλος εγω οταν το ειδα γελασα παρα πολυ ξερετε καμμια ταινια (αλλη) που να εχει παιξει???? εννοω πολυ καλη που να την εχετε δει και να σας αρεσε :wink:
BadBoy Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Πήγαινε στο link που σου έδωσε ο epote. Εκεί έχει όλες του τις ταινίες και με κριτικές. Πάντως εμένα αυτός ο ηθοποιός ποτέ δε μου άρεσε. Όσες ταινίες του και να είδα μου φαίνονταν χαζομάρες.
Japan Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Εμένα πάντως μου αρέσαν όσες ταινίες του έχω δει. Δηλ. Bad Boys, Bad Boys II, National Security, Big Momma's House. Πλάκα έχει, δεν είπαμε ότι είναι και κανά αριστούργημα οι ταινίες του. Chryssa
dim_b Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 "Nothing to lose" με τον Tim Robbins "Life" με τον Eddie Murphy "Bad Boys" με τον Will Smith Οι μόνες που βλέπονται, και μάλλον λόγω των συμπρωταγωνιστών του (το τρομερό "Do the right thing" δεν το υπολογίσω γιατί ούτε θυμόμουν ότι έπαιζε σ'αυτό).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Απατες καλλιτεχνες δεν υπαρχουν μονο στο ελλαντα(πχ Ντενιση,Ρωμας) αλλα και στο Hollywood οπως ο περι ου ο λογος. Ειναι μια παρηγορια για μας, οτι δεν επιπλεουν οι φελοι μονο στα δικα μας νερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.