mesfigas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 πηρα το εν λογω ρουτερ δεν ερχετε το ιντερνετ πηρα και στη wind για pass ksi username το σεταρισα μαζι με τεχνινο τμημα απο το τηλεφωνικη υποστηρηξη και τζιφος δεν συντονίζει το ιντερνετ. απο τεχνικη υποστιρηξη μου ειπανε να κοιταξω αμα ειναι συμβατο το ρουτερ με την wind. απιστευτο. συνδεδη wind vdsl 50
DanielRGr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, mesfigas είπε πηρα το εν λογω ρουτερ δεν ερχετε το ιντερνετ πηρα και στη wind για pass ksi username το σεταρισα μαζι με τεχνινο τμημα απο το τηλεφωνικη υποστηρηξη και τζιφος δεν συντονίζει το ιντερνετ. απο τεχνικη υποστιρηξη μου ειπανε να κοιταξω αμα ειναι συμβατο το ρουτερ με την wind. απιστευτο. συνδεδη wind vdsl 50 Δειξε μας τι σεταρατε με την Wind για να ξερουμε
mesfigas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 username 2 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Δειξε μας τι σεταρατε με την Wind για να ξερουμε username password region Greece απο wind μου ειπε βαλε other σε country και isp αλλα σε country δεν εχω επιλογη other και εβαλα greece σε παροχο εβαλα other και αποτι καταλαβα επρεπε να ενεργοποιησω το enable vlan id 835 το βρηκα στο ιντερνετ αυτο και το εβαλα τζιφος οτι και να προσπαθησα. καπου διαβασα οτι αν μου αλλαξει κωδικους η wind θα λητουργηση το νεο ρουτερ
DanielRGr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, mesfigas είπε username username password region Greece απο wind μου ειπε βαλε other σε country και isp αλλα σε country δεν εχω επιλογη other και εβαλα greece σε παροχο εβαλα other και αποτι καταλαβα επρεπε να ενεργοποιησω το enable vlan id 835 το βρηκα στο ιντερνετ αυτο και το εβαλα τζιφος οτι και να προσπαθησα. καπου διαβασα οτι αν μου αλλαξει κωδικους η wind θα λητουργηση το νεο ρουτερ Εχεις teamviewer; Στειλε μου Id / pass να στο κοιταξω στα γρηγορα. (Να εχεις το ρουτερ συνδεδεμενο με ethernet ή wifi, ασχετα που δεν θα εχει ιντερνετ)
mesfigas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 δεν εχω team viewer ειμαι συνδεδεμένος με ethernet
DanielRGr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, mesfigas είπε δεν εχω team viewer ειμαι συνδεδεμένος με ethernet Αν θες να σε βοηθησω στα γρηγορα, κατεβασε και στειλε μου id / pass ωστοσο, username / pass: δοκιμασε [email protected] και για ονομα χρηστη και για κωδικο
mesfigas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 θα ροσπαιησω να κατεβασω απο το κινητο για να εγκατΣτησω στα windos 13 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Αν θες να σε βοηθησω στα γρηγορα, κατεβασε και στειλε μου id / pass ωστοσο, username / pass: δοκιμασε [email protected] και για ονομα χρηστη και για κωδικο σου εστειλα πμ
HateMe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Αν θες να σε βοηθησω στα γρηγορα, κατεβασε και στειλε μου id / pass ωστοσο, username / pass: δοκιμασε [email protected] και για ονομα χρηστη και για κωδικο To [email protected] για vodafone δεν είναι;
DanielRGr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, HateMe είπε To [email protected] για vodafone δεν είναι; Σε ολους δουλευει αν θυμαμαι καλα, γενικα οτι και να βαλεις μπαινει Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από DanielRGr
HateMe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, DanielRGr είπε Σε ολους δουλευει αν θυμαμαι καλα, γενικα οτι και να βαλεις μπαινει Δεν είναι απόλυτο βέβαια. Το password για την vodafone είναι σκέτο guest ωστόσο.
mesfigas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 εμενα δεν μπαινει και εκανα tethering to κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα