GeoMix Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά μπήκα στο cdkeys.com και βρήκα κάποια παιχνίδια που θέλω στο ps4 σε καλή τιμή. Δεν το έχω ξανα χρησιμοποιήσει όμως και είναι για δώρο. τα αγοράζω κανονικά ηλεκτρονικά και μετά πως κατεβαίνουν στο ps4?
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, GeoMix είπε Καλησπέρα παιδιά μπήκα στο cdkeys.com και βρήκα κάποια παιχνίδια που θέλω στο ps4 σε καλή τιμή. Δεν το έχω ξανα χρησιμοποιήσει όμως και είναι για δώρο. τα αγοράζω κανονικά ηλεκτρονικά και μετά πως κατεβαίνουν στο ps4? Σε λαθος θεμα ρωτας
GeoMix Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Σε λαθος θεμα ρωτας Όχι είδα την απάντηση του @SKRUTZ που αναφέρει το site για αυτό ρώτησα.
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Η εδω προσφορα του θεματος αναφερεται συγκεκριμενα στην εκδοση του PC απο το Uplay ή το EGS. Για την εκδοση των κονσολων ας ανοιχτει καλυτερα αλλο θεμα γιατι ουτως ή αλλως στις κονσολες αλλη τιμη εχει. https://store.playstation.com/en-gr/product/EP0001-CUSA12630_00-TCTD2GAME0000001 https://www.xbox.com/el-GR/games/division-2
bromiaris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, GeoMix είπε Καλησπέρα παιδιά μπήκα στο cdkeys.com και βρήκα κάποια παιχνίδια που θέλω στο ps4 σε καλή τιμή. Δεν το έχω ξανα χρησιμοποιήσει όμως και είναι για δώρο. τα αγοράζω κανονικά ηλεκτρονικά και μετά πως κατεβαίνουν στο ps4? https://www.insomnia.gr/forums/forum/42-console-games
TsironakosMix Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, GeoMix είπε Καλησπέρα παιδιά μπήκα στο cdkeys.com και βρήκα κάποια παιχνίδια που θέλω στο ps4 σε καλή τιμή. Δεν το έχω ξανα χρησιμοποιήσει όμως και είναι για δώρο. τα αγοράζω κανονικά ηλεκτρονικά και μετά πως κατεβαίνουν στο ps4? Κανονικοτατα τα αγοραζεις, ειναι εμπιστη σελιδα απλως να κοιταξεις το key να ειναι για ευρωπη. Στο store του ps4 πας και μετα redeem code
Tantalord Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Τέλειωσε η προσφορά. 9.99€ δείχνει τώρα. 1
GeoMix Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Κανονικοτατα τα αγοραζεις, ειναι εμπιστη σελιδα απλως να κοιταξεις το key να ειναι για ευρωπη. Στο store του ps4 πας και μετα redeem code Ευχαριστώ πάρα πολύ 1
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Κανονικοτατα τα αγοραζεις, ειναι εμπιστη σελιδα απλως να κοιταξεις το key να ειναι για ευρωπη. Στο store του ps4 πας και μετα redeem code Εμπιστη σελιδα δεν θεωρειται το Cdkeys ασχετως του αν εχει αγορασει κοσμος απο αυτο(οπως και εγω)και να μην μας εχει τυχει ακομα κατι.
TsironakosMix Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Fulgore είπε Εμπιστη σελιδα δεν θεωρειται το Cdkeys ασχετως του αν εχει αγορασει κοσμος απο αυτο(οπως και εγω)και να μην μας εχει τυχει ακομα κατι. Εννοειτε πως θεωρειτε 100% εμπιστη, τυπικοτατοι στο support με τα refunds τους αν κατι δεν παει καλα, και πολυ καλα reviews στο trustpilot. Μηπως τα μπερδευεις για το αν εννοεις legit τα cdkeys... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα