AtiX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τώρα να πω ότι τσουτσούρωσα, θα πω ψέματα... Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από AtiX
Darky Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 not bad tbh Μονο το lighthouse πρεπει να εχω δει απο ταινια του και ηταν εξαιρετικος. 1
Strigla Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δυο κουβέντες μόνο...Δεν συγχωραμε και δεν ξεχνάμε αδέρφια. 2
hitman 21 original Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Πως τον καναν ετσι λες κ εχει κοροναϊό......🤮
music_lover Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 51 λεπτά πριν, ThReSh είπε Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο... Δεν συμφωνώ, τον είδα πρόσφατα στο The Lighthouse και ήταν τρομερός. Αδικημένος πιστεύω ηθοποιός λόγω του ρόλου στα Twilight. 6
MontzOlee Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Κοιτα που στον "βρικόλακα" πάει η στολή και η μάσκα επειδή είναι τετράγωνο το πρόσωπο του! Μωρέ μπράβο.. δεν τον συμπαθώ Σαν ηθοποιό αλλά σαν πρώτο δείγμα δεν το περίμενα καθόλου.. από φωνή θα παίξει auto tune? 😂😂
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, Bil79 είπε Λέω κι εγώ, μόνο εγώ τον πέρασα για τον daredevil?🤣🤣 Κι εγώ!!
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Κατσε εβαλαν τον emo βρικολακα απο τη μλκια το twilight να κανει τον batman ; 2 1
Tetrabitos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Με λίγα λόγια μας λέει ο ποιητής: θα τους κάνουμε όλους τρελούς και του μεν και τους δε ώστε να βλέπει με αγωνία ο μεροκάματιαρης τηλεθεατής, μπας και τσιμπήσουμε και κανένα Oscar, όπως ο Τζόκερ. Περιμένω σύντομα και σούπερ μαν σαδιστή και τρελό σούπερ ήρωα. Αφού έτσι είναι δεν είναι η εποχή και η μοδα; 1
TopicStrarter Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, KilliK είπε Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 3 minutes ago, Tetrabitos said: Με λίγα λόγια μας λέει ο ποιητής: θα τους κάνουμε όλους τρελούς και του μεν και τους δε ώστε να βλέπει με αγωνία ο μεροκάματιαρης τηλεθεατής, μπας και τσιμπήσουμε και κανένα Oscar, όπως ο Τζόκερ. Περιμένω σύντομα και σούπερ μαν σαδιστή και τρελό σούπερ ήρωα. Αφού έτσι είναι δεν είναι η εποχή και η μοδα; Δικαιολογημένο παράπονο το Oscar πάντως... 2 hours ago, ThReSh said: Plus
deafman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 5 minutes ago, Tetrabitos said: Με λίγα λόγια μας λέει ο ποιητής: θα τους κάνουμε όλους τρελούς και του μεν και τους δε ώστε να βλέπει με αγωνία ο μεροκάματιαρης τηλεθεατής, μπας και τσιμπήσουμε και κανένα Oscar, όπως ο Τζόκερ. Περιμένω σύντομα και σούπερ μαν σαδιστή και τρελό σούπερ ήρωα. Αφού έτσι είναι δεν είναι η εποχή και η μοδα; Superman Injustice. Εχει συμβει απο τους δημιουργους. Οκ πιο πολυ δικτατορας ηταν αλλα κοντρα φαση απο τον συμβατικο ρολο του. 1
TopicStrarter Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, music_lover είπε Δεν συμφωνώ, τον είδα πρόσφατα στο The Lighthouse και ήταν τρομερός. Αδικημένος πιστεύω ηθοποιός λόγω του ρόλου στα Twilight. 1) Πέραν ότι είναι σχετικά νεαρός (33) και σαν να μην έφτανε αυτό μικροδείχνει κιόλας... για spiderman ναι όχι όμως και batman ιεροσυλία ο batman είναι ο ώριμος @#@@μάω και δέρνω με την εμπειρία μου και την σκληραγώγηση μου τόσα χρόνια 2) τι αρρωστιάρικο πιγούνι είναι αυτό; 3) Πως υποτίθεται ότι προστατεύει το κεφάλι του αυτό το BDSM style λεπτό δερμάτινο μασκίδιο ; 16 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δικαιολογημένο παράπονο το Oscar πάντως... Ίσως παίζει και αυτό αλλά νομίζω (όσο αφορά την εμφάνιση) στοχεύουν στο γυναικείο κοινό θέλουν να ανεβάσουν λίγο την υγρασία στα θέατρα για να πουλήσει καλύτερα γιατί η γυναίκα αν δεν υπάρχει κάποιο σεξουαλικό ενδιαφέρον δεν συγκινείται τόσο για να πληρώσει να δει (βλέπε 50 shades of gray,twilight, game of thrones κτλ ακόμη και αυτές που βλέπουν μπάλα το κάνουν περισσότερο γιατί τους αρέσουν κάποιοι παίχτες ως άνδρες όχι σαν αθλητές ) και αποτελεί πάνω κάτω το 50% του πληθυσμού οπότε μεγάλο market Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από TopicStrarter 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα