Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ τόσο καιρό επαναπαύομαι όσο αναφορά της θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών από το speccy καθώς μου έχει δείξει για την rx 580 στο μέγιστο μέχρι 60 βαθμούς(μετά από ώρες gaming). Βάζοντας τους drivers από το site της AMD και κατεβάζοντας το επίσημο πρόγραμμα της μέσα σε games μου έδειχνε 70 και 80 βαθμούς. Ποιο να πιστέψω εγώ? Εμένα μου κάνει για ποιο σωστό αυτό της amd καθώς είναι και της ίδιας της εταιρίας αλλά και δεν έχει γίνει αλλαγή πάστας ενώ την αγόρασα μεταχειρισμένη και δεν ξέρω της χρήση της έγινε. Αλλά πείτε μου και εσείς μήπως κάνω λάθος. Πάντως στην επιφάνεια εργασίας και τα 2 μου δείχνουν ακριβώς το ίδιο. Μόνο στα games αλλάζει.

Δημοσ.

Αν έχεις αμφιβολίες, δοκίμασε να κατεβάσεις το MSI Afterburner (λειτουργεί με όλες τις κάρτες) και να παρακολουθήσεις τις μετρήσεις που σου δείχνει.
Λογικά θα δείχνει τα ίδια με το πρόγραμμα της AMD που έχεις, άντε να υπάρχει μια πολύ μικρή διαφορά στην χρονική απόκριση μεταξύ των προγραμμάτων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα ειδε το 80 και ψιλοχεστ ε τοσο παει .Σωστα σου λεει της AMD . Καλο ειναι να γραφεις και ακριβως ποια rx 580 μπορει να θελει ανοιγμα / καθαρισμα να εχουν κολλησει τα fans απο τη μπιχλα . Σε δικια μου παλια ειχα αλλαξει τελειως τα fans γιατι ψηνοταν.

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Καλο ειναι να γραφεις και ακριβως ποια rx 580 μπορει να θελει ανοιγμα / καθαρισμα να εχουν κολλησει τα fans απο τη μπιχλα . Σε δικια μου παλια ειχα αλλαξει τελειως τα fans γιατι ψηνοταν.

είναι η Sapphire Radeon RX 580 8GB Nitro+. Λογικά πρέπει να την αλλάξω πάστα? Κάθε πότε πρέπει να αλλάζω δεν έχω ιδέα?

Δημοσ.

Μια φορα γινεται σωστα με καλη παστα . Και μπορεις να βαλεις ενα μεγαλο fan απο πανω μπας και πεσει λιγο γιατι δεν επρεπε να ανεβαζει τοσο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Speccy παλιά ήταν πιο καλο. Περισσότερο αξίζει να δεις στα γρήγορα τα specs ενός συστήματος πχ ενώ εισαι μέσω TeamViewer και βοηθάς κάποιον φίλο ξέρω γω και δε γνωρίζει τι χαρακτηριστικά έχει το σύστημα του

Για θερμοκρασία καλύτερα δες το Hwinfo

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, daynight είπε

εξαρταται και απο τη θερμοκρασια σπιτι σου

σε κουτι χωρις airflow διπλα στο καλοριφερ 80 ειναι πολυ καλα

Όχι όχι έχω καλό κουτάκι μακριά από το καλοριφέρ. Όλα τα υπόλοιπα στο pc, σε θερμοκρασίες κυμαίνονται από 30-40 βαθμούς. 

Δημοσ.

+1 για HwInfo. Και εμενα το speecy, σημερα που εφτιαξα υπολογιστη, δεν μου βλεπει τις μνημες ram, και λιγες πληροφοριες για τον ryzen 3600. Διαβαζω οτι εχει μεινει πισω στα Updates, δεν ασχολουνται και τοσο με αυτο το προγραμμα οι developers.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...