chrisantho10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι να κάνω μεταπτυχιακές σπουδές mba στην Ελλάδα,πόσο ρόλο παίζει ο τίτλος του βασικού πτυχίου αν προέρχεται απο κοινωνικές επιστήμες και τι προοπτικές ανοίγονται? Οποιαδήποτε σχετική πληροφορία θα φανεί χρήσιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από chrisantho10
chrisantho10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δουλευω ηδη στην εκπαιδευση και θελω να αλλαξω αντικειμενο.
elise Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν θα αλλαξεις αντικειμενο με το mba. και ποια εκπαιδευση δουλευεις; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από elise 1
MiKe-Dee Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Υπάρχουν τόσα θέματα για ΜΒΑ στο forum, ρίξε μια ματιά: https://www.insomnia.gr/search/?q=MBA&quick=1 1
chrisantho10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολυ Mike Εχω πτυχίο ειδικής αγωγής και δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τη δουλεια μου..Ψαχνω να κανω στροφη στα επαγγελμτικα μου.Αρχικά ειχα βρει το hr σαν διεξοδο,απλα μ ειπαν πως δεν ειναι καλο να εξειδικευτω και πως θα μ ανοιγε πιο πολλες πορτες ενα mba.Eχω μπερδευτει λιγο και προσπαθω να βρω την ακρη για να κανω την πιο ορθη επιλογη! Γιατι και τα χρονια περνανε και τα λεφτα δεν υπαρχουν σ αφθονια Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από chrisantho10
elise Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 καμια πορτα δεν ανοιγει το mba και κανενας δεν θα σε παρει σοβαρα αν δεν εχεις να επιδειξεις επαγγελματικη εμπειρια. 1
chrisantho10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Οποτε θα προτεινες σαν καλυετρη επιλογη το μεταπτυχιακο στο hr του ΟΠΑ?
elise Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 η καλυτερη επιλογη ειναι να βγεις εξω να δουλεψεις, οτιδηποτε , να δεις τι σου ΑΡΕΣΕΙ και οχι τι σου προσταζουν να κανεις (οπως εγινε με την ειδικη αγωγη) και μετα να κανεις οτιδηποτε σπουδη θελεις 1
MiKe-Dee Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Στις 14/2/2020 στις 4:48 ΜΜ, elise είπε καμια πορτα δεν ανοιγει το mba και κανενας δεν θα σε παρει σοβαρα αν δεν εχεις να επιδειξεις επαγγελματικη εμπειρια. Μην προδικάζετε τα πάντα, το ποιές ευκαιρίες παρουσιάζονται στον καθένα δεν τις ξέρει και δεν μπορεί να τις ξέρει κανείς. Μπορεί πράγματι ένα γενικό μεταπτυχιακό όπως το ΜΒΑ με μια διατριβή σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο (HR) να του ανοίξει πόρτες. Η δικιά μου εμπειρία πάντως, όχι μόνο προσωπική αλλά και από τον κύκλο μου λέει πως σίγουρα η εμπειρία παίζει ρόλο αλλά όταν θες να κάνεις στροφή στην καριέρα πρέπει να δείξεις και θέληση, πως θα μπορούσε κάποιος να το κάνει αυτό; Με το να πει ότι θέλω να δουλέψω στο HR; Δεν είναι δείγμα θέλησης η προσπάθεια για σπουδές/πιστοποίηση ή οτιδήποτε; Εγώ στην θέση σου @chrisantho10 θα έψαχνα στο LinkedIn κόσμο που δουλέυει στο HR, αφού αυτό σου αρέσει, και θα προσανατολιζόμουν στις σπουδές και γενικά ποιά στρατηγική ακολούθησαν. Ξέρω πολύ κόσμο που από άλλο, άσχετο επάγγελμα κατέληξαν εκεί είτε μέσω πιστοποιήσεων, σπουδών (έχω και περίπτωση με ΜΒΑ) ή καθαρά HR σπουδές. Κανένα μεταπτυχιακό δεν ανοίγει πόρτες, η θέληση, η επιμονή και λίγο η τύχη τις ανοίγουν. 1
chrisantho10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 @MiKe-Dee σε ευχαριστώ πολύ! Έχω μιλήσει με κόσμο που δουλεύει στο hr και δείχνουν ευχαριστημένοι!Γενικά ψάχνω τον καλύτερο δυνατό τρόπο να μπω στον χώρο των εταιρειών,σε ένα επάγγελμα με προοπτική και να δουλέψω για την εξέλιξη μου Με το πτυχίο π έχω,είχα σαν επιλογές το μάρκετινγκ και το HR.. Σκέφτηκα να ξεκινήσω με το hr της ΑΣΟΕΕ και στην πορεια(10ετια σίγουρα) να κάνω ένα mba αν θέλω ακόμα! Την πιο ορθολογική επιλογή ψάχνω να κάνω για να μην αποτυχω και μπω σε περιπέτειες πάλι, μιας και δεν ειμαι στο χώρο να γνωρίζω εκ των έσω Εσύ τι άποψη έχεις για το hr,πως το αξιολογεις σαν επιλογή;Φαίνεται να γνωρίζεις κάποια πράγματα και θα μ ήταν χρήσιμη η άποψη σου. @elise σε ευχαριστώ! Νομίζω πως χωρις κάτι στα χέρια σου δεν μπορείς να κάνεις εισαγωγή σ έναν άλλο χωρο τόσο ευκολα!Η εμπειρία και η προϋπηρεσία είναι βασικός παράγοντας,αλλά θελει να έχεις και κάποιες γνώσεις.Σαν εισιτήριο θέλω να το χρησιμοποιησω και να το αξιοποιήσω με τις γνώσεις και την προϋπηρεσία στην πορεία! Γι'αυτό θέλω να το κάνω τώρα π είμαι 25 για να δουλέψω και να χτίσω βιογραφικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα