monoxromos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Εκανα μια σύνδεση με το προγραμμα NOVA Telephony και δεν μου έδωσαν modem μου ειπαν επειδη έχει εξτρα χρέωση βαλε ενα παλιο απο οποιδήποτε εταιρία. Το έκανα αλλά καθε τόσο μου κόβεται η σύνδεση και θέλει επανεκκίνηση. Τι να πάρω για να μην μου συμβαινει αυτό; Επίσης ανανέωσα την σύνδεση τηλεφώνου και ιντερνετ στο σπίτι στην vodafone αλλά εχω ένα παλιο modem και συχνά κι αυτό μου κόβεται , να πάρω καινουργιο;
DanielRGr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, monoxromos είπε Εκανα μια σύνδεση με το προγραμμα NOVA Telephony και δεν μου έδωσαν modem μου ειπαν επειδη έχει εξτρα χρέωση βαλε ενα παλιο απο οποιδήποτε εταιρία. Το έκανα αλλά καθε τόσο μου κόβεται η σύνδεση και θέλει επανεκκίνηση. Τι να πάρω για να μην μου συμβαινει αυτό; Επίσης ανανέωσα την σύνδεση τηλεφώνου και ιντερνετ στο σπίτι στην vodafone αλλά εχω ένα παλιο modem και συχνά κι αυτό μου κόβεται , να πάρω καινουργιο; Μπερδευτηκα. Σου δωσανε VoIP συνδεση τηλ, και δεν σου δωσανε μοντεμ; Αν δεν σου δωσουν κωδικους VoIP, πως θα τους περασεις σε αλλο μοντεμ; Δεν τους παιρνει αυτοματα αν ειναι αλλης εταιριας.
monoxromos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Ετσι λειτουργει μου έφεραν το καλωδιο της γραμμής επανω περασα το modem το δικο μου και λειτουργει κανικα αλλα ενιοτε με διακοπες το ιντερνετ.
DanielRGr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, monoxromos είπε Ετσι λειτουργει μου έφεραν το καλωδιο της γραμμής επανω περασα το modem το δικο μου και λειτουργει κανικα αλλα ενιοτε με διακοπες το ιντερνετ. Το Nova Telephony+ ειναι προγραμμα μονο για σταθερο, σωστα; ή εχεις και ιντερνετ στην νοβα; Ποιο μοντεμ εχεις τωρα;
monoxromos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 To internet έχει διακοπές,έχω ένα modem της vodafone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα