Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα μια σύνδεση με το προγραμμα NOVA Telephony και δεν μου έδωσαν  modem μου ειπαν επειδη έχει  εξτρα χρέωση βαλε ενα παλιο απο οποιδήποτε εταιρία. Το έκανα αλλά καθε τόσο  μου κόβεται η σύνδεση και θέλει επανεκκίνηση.

Τι  να πάρω για να μην μου συμβαινει αυτό;

Επίσης ανανέωσα την σύνδεση τηλεφώνου και  ιντερνετ  στο σπίτι στην vodafone αλλά εχω ένα παλιο modem και  συχνά κι αυτό μου κόβεται , να πάρω  καινουργιο;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Εκανα μια σύνδεση με το προγραμμα NOVA Telephony και δεν μου έδωσαν  modem μου ειπαν επειδη έχει  εξτρα χρέωση βαλε ενα παλιο απο οποιδήποτε εταιρία. Το έκανα αλλά καθε τόσο  μου κόβεται η σύνδεση και θέλει επανεκκίνηση.

Τι  να πάρω για να μην μου συμβαινει αυτό;

Επίσης ανανέωσα την σύνδεση τηλεφώνου και  ιντερνετ  στο σπίτι στην vodafone αλλά εχω ένα παλιο modem και  συχνά κι αυτό μου κόβεται , να πάρω  καινουργιο;

Μπερδευτηκα.

Σου δωσανε VoIP συνδεση τηλ, και δεν σου δωσανε μοντεμ;

Αν δεν σου δωσουν κωδικους VoIP, πως θα τους περασεις σε αλλο μοντεμ; Δεν τους παιρνει αυτοματα αν ειναι αλλης εταιριας.

Δημοσ.

Ετσι  λειτουργει μου έφεραν το καλωδιο της γραμμής επανω περασα το modem το δικο μου και λειτουργει κανικα αλλα ενιοτε με διακοπες το ιντερνετ.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Ετσι  λειτουργει μου έφεραν το καλωδιο της γραμμής επανω περασα το modem το δικο μου και λειτουργει κανικα αλλα ενιοτε με διακοπες το ιντερνετ.

Το Nova Telephony+ ειναι προγραμμα μονο για σταθερο, σωστα; ή εχεις και ιντερνετ στην νοβα;

Ποιο μοντεμ εχεις τωρα; 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...