Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά θέλω μια γνωμη έχω περάσει στην σχολη μπυ ΤΕΙ πλέον ΑΕΙ είμαι 3 ο εξάμηνο δεν έχω πάει ποτέ λόγω ότι στο πρώτο ήμουν εξωτερικό για εργασία και 2-3 εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις λοιπόν.... σκέφτομαι να ξεκινήσω την σχολη από του χρόνου τον Σεπτέμβρη επειδή σκέφτομαι να πάω να δουλέψω εξωτερικό για να μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά την σχολη η απόφαση που πρέπει να πάρω είναι να κάνω πάγωμα αυτό το εξάμηνο η να το δηλώσω απλά με είπαν ότι από του χρόνου θα μπορώ να δηλώνω 45 ώρες αντί για 38 απλώς μετά μαζεύονται πολλά μαθήματα και είναι και το θέμα με το νέο νόμο που σκέφτονται να βάλουν όριο στα χρόνια φοίτησης τι έχετε να μου προτείνετε είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση 

Δημοσ.

Κατ'αρχάς αφού δεν σπουδάζεις, πρέπει σήμερα να πας να κάνεις διακοπή. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, θα δουλέψεις για 6 μήνες στο εξωτερικό για να επιστρέψεις και να σπουδάσεις; Κι όταν τελειώσουν τα χρήματα, πως θα συνεχίσεις στην σχολή; Θα διακόψεις πάλι;

Δημοσ.

Θα έχω οικονομική βοήθεια από τους δικούς μου όσο μπορούν και αυτοί αλλά εγώ από την μεριά μου μπορώ σε 6-7μηνες να Καλυψώ μεγάλο μέρος των εξόδων 

Άρα με συνίσταται να το διακόψω έστω και για ένα εξάμηνο 

Δημοσ.

Βασικά έπρεπε εξ αρχής να είχες κάνει διακοπή σπουδών εφόσον δεν είχες σκοπό να ασχοληθείς με τη σχολή σου ακόμα.

Δημοσ.

Ήμουν εξωτερικό μετά στρατό που να ξέρω τι γίνεται φέτος Σεπτέμβρη ήθελα να το διακόψω απλά τα δήλωσα και μετά δεν γινόταν να το διακόψω εφόσον τα δήλωσα 

το θέμα είναι τώρα αυτό το εξάμηνο να το δηλώσω η να το διακόψω τουλάχιστον θα μπορώ του χρόνου να δηλώνω 2-2 εξάμηνα το αν θα τα περάσω μετά είναι άλλο θέμα απλός θα πάω με αυτό το σκοπο

Δημοσ.
Στις 14/2/2020 στις 3:30 ΜΜ, Otter είπε

Βασικά έπρεπε εξ αρχής να είχες κάνει διακοπή σπουδών εφόσον δεν είχες σκοπό να ασχοληθείς με τη σχολή σου ακόμα.

για ποιο λόγο να κάνει διακοπή;

Δημοσ.
Στις 14/2/2020 στις 8:57 ΜΜ, DevilAngel1 είπε

Ήμουν εξωτερικό μετά στρατό που να ξέρω τι γίνεται φέτος Σεπτέμβρη ήθελα να το διακόψω απλά τα δήλωσα και μετά δεν γινόταν να το διακόψω εφόσον τα δήλωσα 

το θέμα είναι τώρα αυτό το εξάμηνο να το δηλώσω η να το διακόψω τουλάχιστον θα μπορώ του χρόνου να δηλώνω 2-2 εξάμηνα το αν θα τα περάσω μετά είναι άλλο θέμα απλός θα πάω με αυτό το σκοπο

πρόταση μου είναι να κάνεις διακοπή και τα δηλώνεις μετά όπως θέλεις με την ησυχία σου.

Στις 15/2/2020 στις 4:11 ΜΜ, splanis είπε

για ποιο λόγο να κάνει διακοπή;

γιατι να "τρέχει" ο χρόνος σπουδών του ενώ δεν ασχολείται ακόμα με τη σχολή. Τουκλαχιστον με τη διακοπή παγώνει ο χρόνος φοίτητης και έχει το κεφάλι του ήσυχο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Otter είπε

πρόταση μου είναι να κάνεις διακοπή και τα δηλώνεις μετά όπως θέλεις με την ησυχία σου.

γιατι να "τρέχει" ο χρόνος σπουδών του ενώ δεν ασχολείται ακόμα με τη σχολή. Τουκλαχιστον με τη διακοπή παγώνει ο χρόνος φοίτητης και έχει το κεφάλι του ήσυχο

Και τι ρόλο παίζει ότι τρέχει ο χρόνος; Εγώ επειδή άρχισα απ την αρχή την σχολή στο 5ο έτος με βοήθησε άπειρα αυτό καθώς είχα εμβόλιμες εξεταστικές,  μεγάλο όριο στην δήλωση μαθημάτων, όχι αλυσίδες, και έτσι πέρναγα πολλά μαθήματα σε κάθε εξεταστική.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, splanis είπε

Και τι ρόλο παίζει ότι τρέχει ο χρόνος; Εγώ επειδή άρχισα απ την αρχή την σχολή στο 5ο έτος με βοήθησε άπειρα αυτό καθώς είχα εμβόλιμες εξεταστικές,  μεγάλο όριο στην δήλωση μαθημάτων, όχι αλυσίδες, και έτσι πέρναγα πολλά μαθήματα σε κάθε εξεταστική.

το λέω με την έννοια που πλέον τα πράγματα είναι ρευστά και υπάρχει η τάση να μπουν όρια φοίτητης κτλ. Γιατί να ρισκάρεις άμα μπορείς να διακόψεις απλά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Otter είπε

το λέω με την έννοια που πλέον τα πράγματα είναι ρευστά και υπάρχει η τάση να μπουν όρια φοίτητης κτλ. Γιατί να ρισκάρεις άμα μπορείς να διακόψεις απλά.

σ αυτό έχεις δίκιο αλλά απ ότι ακούγεται αυτό θα ισχύει για τους καινούργιους φοιτητές 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...