Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μου έχουν ζητήσει να φτιάξω ενα eshop μια εταιρίας με αθλητικά ποιόντα στο οποίο θα μπουν αρκετά πράγματα οσο αφορά τα προιόντα , σελίδες εχω φτιάξει ανα καιρούς αλλα ποτε δεν εχω ασχοληθεί με eshop , τι επιλογές έχουμε απο πλατφόρμες να κοιτάξω ? , με ενδιαφέρει να υπάρχει σωστό support οσο αφορά τις συναλλαγές στην ελλάδα κτλπ και τρόπου πληρωμής και ασφάλειας , θα ειναι καθαρά eshop οχι κάποια σελίδα για να παρουσιάζει την επιχείρηση.

Δεν ξέρω αν αυτα τα 2 πάνε μαζί αλλα καλό θα ειναι η πλατφόρμα που θα επιλέξω να ειναι εύκολη οσο γίνεται για να μπαίνουν να βγαίνουν προιόντας και γενικά μεσα την διαχείρηση με παραγγελίες κτλπ , πιο πολύ για να μάθω και σε αυτους που θα έχουν την σελίδα πως βάζουν / βγάζουν προιόντα κτλπ εκτος απο την υποστηρίξη που θα τους κάνω σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τι background έχεις απο γλώσσες προγραμματισμού και frameworks ? 

Το να φτιάξεις ένα eshop με έτοιμα templates είναι εύκολο, το να κάνεις customization και support είναι άλλο θέμα. 

Μπορείς να δεις WooCommerce και Magneto  (php).

Είχα ασχοληθεί με magneto είναι οκ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε joomla εχω παίξει και wordpress δεν έχω περαιτέρω γνώσεις , καποιο έτοιμο template ψάχνω απλα να αλλάξω ορισμένες φώτος κτλπ , τι προτείνετε ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SPANK είπε

Καλησπέρα

Μου έχουν ζητήσει να φτιάξω ενα eshop μια εταιρίας με αθλητικά ποιόντα στο οποίο θα μπουν αρκετά πράγματα οσο αφορά τα προιόντα , σελίδες εχω φτιάξει ανα καιρούς αλλα ποτε δεν εχω ασχοληθεί με eshop , τι επιλογές έχουμε απο πλατφόρμες να κοιτάξω ? , με ενδιαφέρει να υπάρχει σωστό support οσο αφορά τις συναλλαγές στην ελλάδα κτλπ και τρόπου πληρωμής και ασφάλειας , θα ειναι καθαρά eshop οχι κάποια σελίδα για να παρουσιάζει την επιχείρηση.

Δεν ξέρω αν αυτα τα 2 πάνε μαζί αλλα καλό θα ειναι η πλατφόρμα που θα επιλέξω να ειναι εύκολη οσο γίνεται για να μπαίνουν να βγαίνουν προιόντας και γενικά μεσα την διαχείρηση με παραγγελίες κτλπ , πιο πολύ για να μάθω και σε αυτους που θα έχουν την σελίδα πως βάζουν / βγάζουν προιόντα κτλπ εκτος απο την υποστηρίξη που θα τους κάνω σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει

Ευχαριστώ

Τα αρκετά πόσα είναι περίπου;

Εγώ θα πρότεινα WP + Woocommerce, μπορείς να βρεις ένα καλό theme και να κάνεις την δουλεία σου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/2/2020 στις 12:57 ΜΜ, SPANK είπε

Σε joomla εχω παίξει και wordpress δεν έχω περαιτέρω γνώσεις , καποιο έτοιμο template ψάχνω απλα να αλλάξω ορισμένες φώτος κτλπ , τι προτείνετε ?

Το ποιο δημοφιλές και με μεγάλη ποικιλία από θέματα και έτοιμα addons είναι το woocommerce. Εύκολο, σχετικά γρήγορο αν έχεις καλό hosting και δεν φορτώσεις ότι addons κυκλοφορούν εκεί έξω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα @SPANK, ρίξε μια ματιά σε OpenCart  (Δωρεάν), πολύ friendly user για κάποιον με βασικές γνώσεις. Του πετάς και ένα Journal 3 ($$ αλλά δες και τα Demo) και είσαι άρχοντας. Στα demo sites του Journal-Theme βάλε και ένα "/admin" στο τέλος με κωδικούς demo/demo για να δεις και τα control panel πως είναι. 

Προσωπικά έχω φτιάξει και διατηρώ αρκετά OpenCart E-Shop και η πλατφόρμα με συνδυασμό το Journal είναι όνειρο. 100% Customizable! Τι θες, που το θες, με λίγα clicks.
Όλα εξαρτώνται από τι προορίζεται το E-Shop που θέλεις. Δηλαδή, θα είναι κάποιο e-shop που θα μπει σε κάποια πλατφόρμα σύγκρισης τιμών κτλπ, που θα χρειαστεί export XMLs/CSVs? ή ένα απλό e-shop?

Εναλλακτικά θα πας σε Wordpress με WooCoomerce που είναι για πιο basic, άλλα εκεί δεν έχεις όσο Customization θες.. 

Επεξ/σία από Extinction
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Extinction είπε

Καλησπέρα @SPANK, ρίξε μια ματιά σε OpenCart  (Δωρεάν), πολύ friendly user για κάποιον με βασικές γνώσεις. Του πετάς και ένα Journal 3 ($$ αλλά δες και τα Demo) και είσαι άρχοντας. Στα demo sites του Journal-Theme βάλε και ένα "/admin" στο τέλος με κωδικούς demo/demo για να δεις και τα control panel πως είναι. 

Προσωπικά έχω φτιάξει και διατηρώ αρκετά OpenCart E-Shop και η πλατφόρμα με συνδυασμό το Journal είναι όνειρο. 100% Customizable! Τι θες, που το θες, με λίγα clicks.
Όλα εξαρτώνται από τι προορίζεται το E-Shop που θέλεις. Δηλαδή, θα είναι κάποιο e-shop που θα μπει σε κάποια πλατφόρμα σύγκρισης τιμών κτλπ, που θα χρειαστεί export XMLs/CSVs? ή ένα απλό e-shop?

Εναλλακτικά θα πας σε Wordpress με WooCoomerce που είναι για πιο basic, άλλα εκεί δεν έχεις όσο Customization θες.. 

Τι εννοείς όταν λες ότι στο Woocommerce δεν υπάρχει όσο customization θες;

• Members
Δημοσ.

Νομίζω πως με βάση αυτά που περιγράφεις, μια πρακτική επιλογή είναι το WooCommerce, με κάποιο έτοιμο theme από ThemeForest

Προσπάθησε να βρεις κάποιο theme που να είναι όσο γίνεται πιο κοντά σε αυτό που θες, ώστε να χρειαστεί όσο γίνεται λιγότερη παραμετροποίηση. Επίσης, μην κοιτάξεις μόνο την εμφάνιση - δες και τις αξιολογήσεις, τα σχόλια και γενικά το πόσο καλή υποστήριξη έχει σε περίπτωση που την χρειαστείς.

Για τις πληρωμές θα πρότεινα να αγοράσεις κάποιο από τα διάφορα plugins που υπάρχουν για τη διασύνδεση με την όποια τράπεζα και να αποφυγεις τις δωρεάν λύσεις, ώστε αν σου σκάσει κάτι να έχεις καλύτερη υποστήριξη.

Τέλος, ανάλογα με τα πόσα προϊόντα έχει ο πελάτης και καθώς φαντάζομαι πως δεν θα καθίσεις να στήσεις σύνδεση με ERP ή κάτι άλλο αντίστοιχης συνθετότητας, μπορεί να θες να ρίξεις μια ματιά και στο http://www.wpallimport.com/ Σου επιτρέπει να εισάγεις μαζικά προϊόντα από excel και να αποφύγεις μέρος από την χειροκίνητη δουλειά. 

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι δωρεάν, αλλά το κόστος δεν είναι μεγάλο και από τη στιγμή που κάποιος αποφασίζει να φτιάξει eshop είναι το μικρότερο έξοδο που θα μπορούσε να κάνει.

Φυσικά, μαζί με όλα αυτά πολύ σημαντικό είναι και το θέμα του hosting, όπου θα πρότεινα να πας σε managed λύση εκτός αν έχεις εμπειρία σε διαχείριση server.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά θα τα κοιτάξω ολα τα παραπάνω , ίσως παίξω με woocommerce τελικά , ευχαριστώ για την βοήθεια και οτι αλλο ειναι ρωτάω πάλι

Δημοσ.

DRUPAL

• CCK εγγενές στο πυρήνα του, οπότε αναπτύσσεις εύκολα με βάση τα requirements του πελάτη, συντηρείς και επεκτείνεις ακόμα πιο εύκολα.
  • Search Engines friendly με δεκάδες επεκτάσεις - modules για καλύτερο ranking στις μηχανές αναζήτησης.
  • Security αφού η κοινότητα του Drupal κάνει συνεχώς αναβαθμίσεις ασφαλείας και γενικά δεν ακούγεται και συχνά hacking σε Drupal ιστοσελίδα.

Δημοσ.

Εφόσον δεν ξέρεις και πολλά σίγουρα shopify. Έτσι και αλλιώς σχεδόν μηδενικές πωλήσεις θα έχει, φαίνεται από την σοβαρότητα της εταιρείας που στο ανέθεσε χωρίς να έχεις ξανακάνει eshop ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, possiz είπε

Εφόσον δεν ξέρεις και πολλά σίγουρα shopify. Έτσι και αλλιώς σχεδόν μηδενικές πωλήσεις θα έχει, φαίνεται από την σοβαρότητα της εταιρείας που στο ανέθεσε χωρίς να έχεις ξανακάνει eshop ποτέ.

Η εταιρία έχει αρκετές πωλήσεις και έχει ηδη eshop με πωλήσεις απλα δεν έχει ασχοληθεί περαιτέρω σε αυτο το κομμάτι και προσφέρθηκα να βοηθήσω , όπως και να έχει με καλύψατε ευχαριστώ

Δημοσ.

στο shopify θα πληρωνεις μηναια συνδρομη και σχεδον όλα τα theme κοστιζουν αρκετα για να τα αγορασεις. Θα θέλουν κάτι τέτοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...