Pstathece Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Amd R5 3600 μαζί με HyperX Predator 16GB DDR4-3000MHz (HX430C15PB3/16) Και όλα αυτά επάνω στην: Gigabyte Aorus B450 I Pro Wifi (rev. 1.0) Θα συνεργαστούν? Βασικά με ενδιαφέρει η μνήμη αν θα παίξει με τα υπόλοιπα. Ρωτάω αν το έχετε δοκιμάσει, όχι λόγια του αέρα του στυλ: «απ' τη στιγμή που είναι b450 υποθέτω ότι θα παίξει με τον Ryzen και δε νομίζω να έχει θέμα με την μνήμη» Δεν συμπλήρωσα την φόρμα λόγο του ότι η ερώτηση είναι μόνο για 3 απ' τα υποσυστήματα του υπολογιστή και όχι για πρόταση και κυρίου μηχανήματος ή αναβάθμιση παλιού. Αν πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο section του forum (πχ. hardware γενικά) ας το κάνει κάποιος moderator. Και συγνώμη αν είναι στο λάθος σημείο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από Νυσταγμένος
dpolal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Τσέκαρε στο support list καλύτερα. https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-PRO-WIFI-rev-10/support#support-doc Έστησα πρόσφατα το απλό Aorus Β450 Pro με HyperX Fury 8GB DDR4-2666MHz (HX426C16FB3/8) και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τις Predator RGB 3200 που έχω τώρα στο σύστημα μου τις έχω τεστάρει σε Asrock K1 Fatality, MSI Tomahawk και Asus Rog Strix B450-F Gaming και δεν αντιμετώπισα πουθενά θέμα. Γενικά οι HyperX είναι «εύκολες» μνήμες από όσο έχω καταλάβει. Όλες οι παραπάνω παίζουν στα συστήματα που ανέφερα μόνο με ρύθμιση του XMP από το bios για ρύθμιση της συχνότητας, δεν έχω ασχοληθεί με o/c κλπ πουσαρίσματα.
Pstathece Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ. Ναι ούτε εγώ μιλάω για oc κλπ. Είδα στο support list προτού γράψω και δεν υπάρχει hyperx 16άρα δοκιμασμένη. Υπάρχει η HX430C15PB3/8 που είναι ίδια αλλά αντί για 16gb το dimm έχει 8gb. Με αυτό υπέθεσα ότι θα παίξει κανονικά. Αλλά γι'αυτό ήθελα να μου πει κάποιος που το έχει δοκιμάσει για να είμαι σίγουρος.
leros2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε Ευχαριστώ. Ναι ούτε εγώ μιλάω για oc κλπ. Είδα στο support list προτού γράψω και δεν υπάρχει hyperx 16άρα δοκιμασμένη. Υπάρχει η HX430C15PB3/8 που είναι ίδια αλλά αντί για 16gb το dimm έχει 8gb. Με αυτό υπέθεσα ότι θα παίξει κανονικά. Αλλά γι'αυτό ήθελα να μου πει κάποιος που το έχει δοκιμάσει για να είμαι σίγουρος. 100% μόνο κάποιος που τα έχει μπορείς να σου απαντήσει.... Απο την άλλη δεν μας γράφεις τι έχεις ήδη στην κατοχή σου?
FasTaker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Σε φιλου συστημα παιζει μια χαρα HX430C15PB3/16 με Aorus B450 μονο που οπως ανεφεραν αν θες να παει στα 3000ΜHz πρεπει να κανεις enable to a-xmp απο bios.
Pstathece Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Ναι ναι. Το xmp εννοείται ότι θα γίνει enable. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Ευχαριστώ παίδες. Η βοήθεια σας εκτιμάται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα