Iraklis00 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα έχω αγοράσει ένα πιεστικό KARCHER K7.21MX και έχει και δοχείο για υγρό Τι υγρό μπορώ να βάλω μέσα π.χ υγρό πιάτων AVA η χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο?
sphinxgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Iraklis00 είπε Καλημέρα έχω αγοράσει ένα πιεστικό KARCHER K7.21MX και έχει και δοχείο για υγρό Τι υγρό μπορώ να βάλω μέσα π.χ υγρό πιάτων AVA η χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο? Υπάρχουν ειδικά υγρά για συγκεκριμένες χρήσεις. https://www.skroutz.gr/c/2893/exartimata_gia_plystika/f/814698/analosima.html Και υγρο πιάτων με νερό να βάλεις, δεν τρέχει τίποτα όμως Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από sphinxgr 1
Iraklis00 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Υπάρχουν ειδικά υγρά για συγκεκριμένες χρήσεις. https://www.skroutz.gr/c/2893/exartimata_gia_plystika/f/814698/analosima.html Και υγρο πιάτων με νερό να βάλεις, δεν τρέχει τίποτα όμως Οκ σε ευχαριστώ πολύ
papoys1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Iraklis00 είπε Καλημέρα έχω αγοράσει ένα πιεστικό KARCHER K7.21MX και έχει και δοχείο για υγρό Τι υγρό μπορώ να βάλω μέσα π.χ υγρό πιάτων AVA η χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο? Και υγρό πιάτων να βάλεις δεν πειράζει.Ανάλογα τη μάρκα και την πυκτηκότητα το αραιώνεις με νερό.Μόνο μη βάλεις σε σκόνη γιατί βουλώνει και κάνει και ζημιά. Αν δεν ξέρεις το ρίχνεις με την κάνη vario τη φαρδιά μπροστά γυρίζοντας στη μέση στη θέση min γιατί αν το έχεις στο max θα φύγει το υγρό όλο με τη μία.
Iraklis00 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Και υγρό πιάτων να βάλεις δεν πειράζει.Ανάλογα τη μάρκα και την πυκτηκότητα το αραιώνεις με νερό.Μόνο μη βάλεις σε σκόνη γιατί βουλώνει και κάνει και ζημιά. Αν δεν ξέρεις το ρίχνεις με την κάνη vario τη φαρδιά μπροστά γυρίζοντας στη μέση στη θέση min γιατί αν το έχεις στο max θα φύγει το υγρό όλο με τη μία. Οκ σε ευχαριστώ πολύ επειδή τώρα το πήρα δεν ήξερα πως δουλεύει
akisdom Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειναι καλό να αποφεύγεις υγρά πιάτων ή οτιδήποτε δεν έχει σχεδιαστεί να δουλεύει με τέτοια μηχανήματα. Η ζημιά που μπορεί να κάνει στην κεφαλή του ειναι δυσανάλογα μεγάλη απο το να αγοράσεις ένα υγρό ειδικό για αυτή την δουλειά. Μας ερχόταν τέτοια μηχανάκια όταν είχα το σέρβις της εταιρείας αυτής με λιωμένα λαστιχακια βαλβίδων ή λιωμένες τσιμούχες και δεν περνούσαν ούτε εγγύηση γιατί άφηναν κατάλοιπα. Ειναι απο τα καλύτερα μηχανάκια κρύου νερού. Αν τώρα δεν θελεις να αγοράσεις τέτοιου είδους καθαριστικά λόγω κόστους μπορείς να βρεις ένα Μπέκος αφρού σαν αυτό της φωτογραφίας που κουμπώνει στο πιστόλι και να βάζεις οτι θελεις μέσα αφου δεν θα περνάει απο την κεφαλή του Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από akisdom 1
papoys1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akisdom είπε Ειναι καλό να αποφεύγεις υγρά πιάτων ή οτιδήποτε δεν έχει σχεδιαστεί να δουλεύει με τέτοια μηχανήματα. Η ζημιά που μπορεί να κάνει στην κεφαλή του ειναι δυσανάλογα μεγάλη απο το να αγοράσεις ένα υγρό ειδικό για αυτή την δουλειά. Μας ερχόταν τέτοια μηχανάκια όταν είχα το σέρβις της εταιρείας αυτής με λιωμένα λαστιχακια βαλβίδων ή λιωμένες τσιμούχες και δεν περνούσαν ούτε εγγύηση γιατί άφηναν κατάλοιπα. Ειναι απο τα καλύτερα μηχανάκια κρύου νερού. Αν τώρα δεν θελεις να αγοράσεις τέτοιου είδους καθαριστικά λόγω κόστους μπορείς να βρεις ένα Μπέκος αφρού σαν αυτό της φωτογραφίας που κουμπώνει στο πιστόλι και να βάζεις οτι θελεις μέσα αφου δεν θα περνάει απο την κεφαλή του Εγώ πιάτων βάζω πάντα. Όσο για τις βλάβες άσε ίστορία.Μου χαλάει η κάνη vario και δεν πετούσε σωστά νερό την πάω σε μία karcher μου λέει δεν φτιάχνει πάρε καινούργια 40 ευρώ. Αγοράζω σε δύο χρόνια μόλις είχε περάσει η εγγύηση το ίδιο. Την ανοίγω και βλέπω ότι είχε ρωγμή ένα μικρό άσπρο πλαστικό 3-4 εκατοστών το βγάζω πάω στην karcher και το ζητάω. -Είναι φίξ μου λέει. -Τι φιξ ρε φίλε με δουλεύεις ή είσαι άσχετος ,έξι βίδες έχει την άνοιξα και σου φέρνω το ανταλλακτικό να μου δώσεις καινούργιο. -Δεν υπάρχει πάρε καινούργια με 40 ευρώ Φυσικά δεν πήρα ρώτησα και σε άλλα καταστήματα πουθενά το ανταλλακτικό δεν υπάρχει.Ευτυχώς το βρήκα στην Κίνα στο alli με 3 ευρώ πήρα 2 και τις έφτιαξα και τις δύο κάννες. Και μάλιστα είναι μεταλλικά και όχι πλαστικά σαν τα μαμίσια άρα και αθάνατα. Καλό χρυσό το karcher αλλά στα ερασιτεχνικά μόνο για αρπαχτή. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα