BoullyBoy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα στην ομάδα, Εδώ και ημέρες έχω μερικές απορίες σχετικά με την πώληση του ίντερνετ αλλα δεν βρίσκω τίποτα σχετικό. Αν κάποιος ξέρει να με βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Στην πόλη μου υπάρχει δίκτυο έχω κεραιών ubiquity σε διάφορα χωριά εκτός πόλης όπου δεν έχει vdsl και πουλάει ίντερνετ ανα μήνα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι είναι αυτό νόμημο; ποιά είναι η διαδικασία για να μπορεί να γίνει νόμιμα αυτή η δουλειά, Αυτήν την στιγμή το ίντερνετ στο σπίτι μου το μοιραζόμαστε 3 σπίτια όπου ο ένα είναι σε απόσταση 9χμ και ο άλλος στα 5χμ. Στην περιοχή με τα 5 χμ μπορώ να στήσω δίκτυο να πάρουν τουλάχιστον 10 σπίτια που μου ζητάνε συνέχεια απλά θέλω να γίνουν νόμιμα. Να ενημερώσω πως έχω κατάστημα Η/Υ και Κινητής και μπορώ να προσθέσω όποιο κωδικό χρειαστεί στο TAXIS για να γίνει η δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 αυτοί που παίρνω εγώ επαρχία έχουν κάνει εταιρεία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δεν θέλω να κάνω κάτι το σπουδαίο, μια 100αρα γραμμή για περίπου 10 σπίτια και άντε 15 ας πούμε, δεν θα ασχοληθώ για περισσότερα άτομα. Απλά θέλω να είναι όλα νόμιμα και δεν έχω ηδέα απο που να αρχίσω. Και εδώ ο δικός μας έχει στίσει ολόκληρο δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Θέλει άδεια από την ΕΕΤΤ για παροχή σχετικών υπηρεσιών, εγκατάσταση εξοπλισμού κλπ.. Εκεί θα αποτανθείς και φυσικά θα περάσεις και από την εφορία για τα περαιτέρω. Επίσης και βασικό, χρειάζεται να κάνεις σύμβαση με κάποια εταιρεία (πάροχο, datacenter κλπ) νοικιάζοντας γραμμή και bandwidh για να στήσεις και μοιράζεις τις συνδέσεις σου. Οι απλές οικιακές ή επαγγελματικές συνδέσεις, απαγορεύεται να μεταπωλούνται (ρητά αναφέρεται στα συμβόλαια που υπογράφουμε). Άλλο να μοιράζεις την σύνδεση σε μερικούς φίλους ή συγγενείς δωρεάν και εντελώς διαφορετικό να βγάζεις κέρδος από αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Στην φάση που είμαι έτσι και αλλιώς με 2 φίλους μου το μοιραζόμαστε. Επειδή με πρήζουν και θέλουν αρκετοί αλλά και δεν εμπιστεύομαι μερικούς θέλω να τα έχω νόμιμα, ποιος ξέρει μπορεί να βγει και σε καλό. Μίλησα με την NOVA που έχω τους γνωστούς εκεί και περιμένω νεότερα απο αυτούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BoullyBoy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα. Επειδή δεν θελω να ανοίξω άλλο θέμα είπα να ανοίξω σε αυτό το παλιό. Μέσα στης προετοιμασίες που κάνουμε για αυτόν τον χειμώνα έχομε πάρει και την άδεια απο την ΕΕΤΤ σχετικά με την αδειοδότηση για πώληση ίντερνετ μέσω κεραιών. Μετά της διακοπές θα μπούμε και σε πρόγραμμα εκπαίδευσης πάνω στα συστήματα ubiquity και θα βάλουμε της πρώτες μας κεραίες. Πάνω σε αυτά έχω την απορία αλλα και την βοήθειά σας σχετικά με το ίντερνετ που θα βάλουμε. Αρχικά θα πρέπει να μπεί κάποιο ίντερνετ σε κάποιο χώρο. Ο πιο κατάλληλος χώρος ώστε να μοιραστεί σωστά στην πόλη και στα χωριά είναι η πολυκατοικία που μένω. Η γραμμή που πιάνει τελική για οικιακούς πελάτες είναι τα 100mbps, όταν πρόκειται για εταιρία δίνουν διαφορετική γραμμή και θα μπορώ να έχω παραπάνω bandwith Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από BoullyBoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα