elpaso1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Σημερα ειναι να κανω την αναβαθμιση υπολογιστη, οποτε εχω ετοιμασει τους τελευταιους τιτλους για να τους περασω. Βαζω ομως για χαβαλε το παιχνιδι control να δω αν το σηκωνει. Ξεκιναω με τα medium, ολα καλα. Μετα τα βαζω ολα στα Ultra και ο,τι επιπλεον επιλογες υπαρχουν. Και το παιχνιδι ετρεχε μια χαρα. Δεν ξερω τωρα αν ηταν 60fps, προφανως και οχι, αλλα σε καμια περιπτωση unplayable. Απλα μου εκανε εντυπωση, νομιζα οτι θα πηγαινε ο χαρακτηρας frame-frame, καθως ειναι ενα απο τα πιο απαιτητικα παιχνιδια που εχουν βγει. Ενταξει δεν επαιξα και πολυ, σιγουρα μετα που θα ειχε και τα εφφε και τις μαχες, τα fps θα επεφταν περισσοτερο. Θελω να ρωτησω. Οι λεπτομερειες που εβλεπα στα Ultra με την gtx 770, θα ειναι ακριβως ιδιες αν βαλω μια ακριβη καρτα γραφικων τελευτασιας γενιας; Το ray tracing εξαιρειται.
maniacos93 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Σημερα ειναι να κανω την αναβαθμιση υπολογιστη, οποτε εχω ετοιμασει τους τελευταιους τιτλους για να τους περασω. Βαζω ομως για χαβαλε το παιχνιδι control να δω αν το σηκωνει. Ξεκιναω με τα medium, ολα καλα. Μετα τα βαζω ολα στα Ultra και ο,τι επιπλεον επιλογες υπαρχουν. Και το παιχνιδι ετρεχε μια χαρα. Δεν ξερω τωρα αν ηταν 60fps, προφανως και οχι, αλλα σε καμια περιπτωση unplayable. Απλα μου εκανε εντυπωση, νομιζα οτι θα πηγαινε ο χαρακτηρας frame-frame, καθως ειναι ενα απο τα πιο απαιτητικα παιχνιδια που εχουν βγει. Ενταξει δεν επαιξα και πολυ, σιγουρα μετα που θα ειχε και τα εφφε και τις μαχες, τα fps θα επεφταν περισσοτερο. Θελω να ρωτησω. Οι λεπτομερειες που εβλεπα στα Ultra με την gtx 770, θα ειναι ακριβως ιδιες αν βαλω μια ακριβη καρτα γραφικων τελευτασιας γενιας; Το ray tracing εξαιρειται. Για αρχή, το Control δεν είναι πολύ απαιτητικό σαν game (χωρίς RT εννοείται). Απλώς, είχε θέματα όταν βγήκε επειδή ήταν unoptimized as fuck. Πλέον νομίζω δεν έχει κάποιο θέμα. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες, ναι θα είναι ακριβώς ίδιες. Η διαφορά θα είναι στα frames που θα τρέχει το game.
elpaso1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Τωρα παρατηρω στην επιφανεια εργασιας οτι υπαρχουν δυο εικονιδια, το control και το αλλο λεει control dx12, το οποιο δεν το ανοιγει, καθως δεν το υποστηρζει η καρτα. Οποτε φανταζομαι τα γραφικα θα φαινονται καλυτερα με dx12 καρτες.
maniacos93 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε Τωρα παρατηρω στην επιφανεια εργασιας οτι υπαρχουν δυο εικονιδια, το control και το αλλο λεει control dx12, το οποιο δεν το ανοιγει, καθως δεν το υποστηρζει η καρτα. Οποτε φανταζομαι τα γραφικα θα φαινονται καλυτερα με dx12 καρτες. Όχι απαραίτητα. Επίσης, το dx12 είναι προβληματικό σε πολλά games οπότε αν έχεις την επιλογή τρέχεις το game σε dx11 ή opengl ή vulkan. Στην δική σου περίπτωση τρέχεις το game από το πρώτο εικονίδιο. Ούτως ή άλλως η συγκεκριμένη κάρτα που έχεις τώρα δεν υποστηρίζει dx12.
NoiSy MaN Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δεν έχουν διαφορά στην εικόνα τα ultra κτλ ούτε από κάρτα σε κάρτα, ούτε ανάλογα με το dx που παίζεις. Η διαφορά έιναι στην απόδοση και αν έχεις rtx κάρτα μπορείς να ενεργοποιήσεις και τα ανάλογα settings.
elpaso1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Σήμερα έβαλα την 5600xt και αύριο θα την τεστάρω στο ίδιο παιχνίδι να δω διάφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα