FromDusk_TillDawn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Διαθετω μεχρι 200 ευρω βαρια,εχει ενα προβαδισμα το plex λογο καλυτερης (συμφωνα με τα λεγομενα) φωτογραφιας και βιντεο σε low light κσι λογο 6gb ram. Ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο να επιλεξω με λιγο παραπανω βαση στην καμερα (σελφι και βασικη) δεν ασχολουμαι με ultra wide κλπ.
seseji Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Mi 9 lite Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από seseji
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε Διαθετω μεχρι 200 ευρω βαρια,εχει ενα προβαδισμα το plex λογο καλυτερης (συμφωνα με τα λεγομενα) φωτογραφιας και βιντεο σε low light κσι λογο 6gb ram. Ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο να επιλεξω με λιγο παραπανω βαση στην καμερα (σελφι και βασικη) δεν ασχολουμαι με ultra wide κλπ. Και τα 3 που προτείνεις έχουν σχεδόν την ίδια κάμερα, του redmi note 8 θα έλεγα ένα 5 με 10 % λίγο πιο κάτω από τα άλλα 2 (και πάλι πολύ ίσως να λέω). Οπότε δες reviews και δες τι σου φαίνεται καλύτερο. To Μi 9 lite που λέει από πάνω ο φίλος το μόνο που έχει ως διαφορά (πέρα από το ότι ξεπερνά τα 200€) είναι ότι μπορεί να τραβάει 4Κ βίντεο στα 90 fps (το ίδιο και το P30 lite), ενώ αυτά που είπες τραβάνε 4Κ στα 30 fps (αν και κάτι άκουσα πως με gcam μπορεί να ανέβει και στα 60fps το redmi note 8). Υπάρχει και το Mi Α3 που φαντάζομαι πως το ξέρεις, αλλά σε περίπτωση που σου διέφυγε στο αναφέρω. Και αυτό την ίδια κάμερα έχει. Τέλος για τι χρήση το θέλεις πέρα από την κάμερα εφόσον κοιτάς τα 6 GB ram? Μπορείς εδώ να δεις ένα συγκριτικό όλα τα κινητά που αναφέρθηκαν. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι οτι mi9 lite και mi a3 δεν τα προσεξα. Με βαρια games δεν ασχολουμαι καθολου αλλα θα ηθελα η εμφανιση επισης δε με πολυνοιαζει, θελω να εχει μια καλη σελφι φωτεινη (νομιζω εδω υπερτερει το p30 lite) απ οτι ειδα, ειχα και το redmi note 7 περυσι αλλα εκτος του καλου βιντεο που ειχε η σελφι και η βασικη καμ δε με ικανοποιησαν σε φωτο, θα τις χαρακτηριζα θολες για τη σημερινη εποχη.(Και με gcam) Απ κει και περα θελω να μη χανει λεπτομερειες οσο γινεται σε μερα η βασικη πισω καμ και να παλευεται σε χαμηλο φωτισμο. Απο μπαταρια νομιζω οτι ολα πλεον βγαινουν με μεγαλες μπαταριες αλλα εγω συνηθιζω να τα κανω ολα off στο παρασκηνιο viber fb κλπ οποτε δε θα εχω θεμα. Σε θεμα ui να ειναι οσο πιο ελαφρη γινεται εννοειται και να μπορω να κλεινω τα παντα στο παρασκηνιο για καλυτερη αυτονομια. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από FromDusk_TillDawn
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Η αληθεια ειναι οτι mi9 lite και mi a3 δεν τα προσεξα. Με βαρια games δεν ασχολουμαι καθολου αλλα θα ηθελα η εμφανιση επισης δε με πολυνοιαζει, θελω να εχει μια καλη σελφι φωτεινη (νομιζω εδω υπερτερει το p30 lite) απ οτι ειδα, ειχα και το redmi note 7 περυσι αλλα εκτος του καλου βιντεο που ειχε η σελφι και η βασικη καμ δε με ικανοποιησαν σε φωτο, θα τις χαρακτηριζα θολες για τη σημερινη εποχη.(Και με gcam) Απ κει και περα θελω να μη χανει λεπτομερειες οσο γινεται σε μερα η βασικη πισω καμ και να παλευεται σε χαμηλο φωτισμο. Απο μπαταρια νομιζω οτι ολα πλεον βγαινουν με μεγαλες μπαταριες αλλα εγω συνηθιζω να τα κανω ολα off στο παρασκηνιο viber fb κλπ οποτε δε θα εχω θεμα. Σε θεμα ui να ειναι οσο πιο ελαφρη γινεται εννοειται και να μπορω να κλεινω τα παντα στο παρασκηνιο για καλυτερη αυτονομια. Το Mi A3 είναι με android one λογισμικό, αυτό σημαίνει πως πολλές εφαρμογές που έχει το MiUi και δεν μπορούν να βγουν, στο android one οι περισσότερες βγαίνουν ή για να το πω καλύτερα δεν υπάρχουν εξ αρχής. Γενικά πολύ ελαφρύ λογισμικό και πολύ γρήγορο (το αναφέρω από προσωπική άποψη καθώς το έχω στην κατοχή μου). Και οι selphie του πολύ καλές και οι φωτογραφίες. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τις κάμερες οπότε δες μερικά reviews στο google. Ωστόσο το android one έχει κάποια μειονεκτήματα. Επίσης το Α3 έχει οθόνη 720p amoled και όχι 1080p όπως όλα τα άλλα κινητά. ΑΛΛΑ οι απόψεις διίστανται σε αυτό το κομμάτι, οι μισοί λένε πως η οθόνη είναι μια χαρά και οι άλλοι μισοί ότι γυρίσαμε στην εποχή του 1990 (😂). Αυτό δεν θα το καταλάβεις από όσα ακούσεις, θα το καταλάβεις μόνο αν το δεις από κοντά (αν και από τι είδα πλέον δεν το έχουν κάποια καταστήματα μεγάλων αλυσίδων). Από προσωπική άποψη δεν καταλαβαίνω πως είναι 720p. Κάτι σημαντικό, δεν έχει σχέση με την οθόνη που έχεις τώρα που είναι IPS, μιλάμε για amoled οθόνες, εντελώς νέα τεχνολογία. Οπότε μην έχεις κατά νου το 720 p που ήξερες, αν καταφέρεις να το δεις από κοντά θα πάρεις μια καλή εικόνα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
chios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Το μεγάλο ατού του mi A3 είναι ότι τρέχουν όλα στο παρασκήνιο δεν χρειάζεται να κλείσεις τίποτα, όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους, έχει επική μπαταρία και τρομερή σελφι και πίσω κάμερα. Καλή επιλογή και το mi9 lite, επίσης τρομερό τηλέφωνο είναι και το realme 5 pro.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, chios είπε Το μεγάλο ατού του mi A3 είναι ότι τρέχουν όλα στο παρασκήνιο δεν χρειάζεται να κλείσεις τίποτα, όλες οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους, έχει επική μπαταρία και τρομερή σελφι και πίσω κάμερα. Καλή επιλογή και το mi9 lite, επίσης τρομερό τηλέφωνο είναι και το realme 5 pro. Το miui όταν υπήρχαν εφαρμογές στο παρασκήνιο κολλούσε?
chios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Από ότι θυμάμαι όχι, απλά το miui είναι βαρύ και έχει πολύ σαβούρα, το καθαρό Android είναι άλλο πράγμα, πούπουλο.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Ναι όντως, άντε να έρθει και αυτό το android 10 να του βάλω και αυτό το dark mode που περιμένω πως και πως για ακόμα καλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας, όχι ότι έχω θέμα δηλαδή με την απόδοσή της μπαταρίας μέχρι τώρα, φοβερή!
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Στις 14/2/2020 στις 3:59 ΜΜ, chios είπε Καλή επιλογή και το mi9 lite, επίσης τρομερό τηλέφωνο είναι και το realme 5 pro. Τι διαφορες εχει το realme 5 με το 5 pro,το realme 3 pro ειναι πολυ κατωτερο επισης? 1
adi32 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Πήγαινε σε Android one και μην ασχολείσαι με άλλα
GeorgeR1_700 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) To realme 3 pro έχει κατώτερη κάμερα από το Mi A3 από ένα γρήγορο συμπέρασμα από ένα συγκριτικό που είδα. To realme 5 Pro, έχει την ίδια απόδοση σε φωτογραφία με το Α3 απλά σε βίντεο 4Κ μπορεί να τραβάει με παραπάνω fps (κάτι που είναι ασήμαντο εφόσον δεν υπάρχει λόγος να τραβάς σε 4Κ, αλλά και πάλι μιλάμε απλά για χρήση slow motion). To Μi 9 lite έχει τον ίδιο αισθητήρα με το realme 5 Pro. Τέλος για το realme 5 δεν μπόρεσα να βρω και πολλά, αλλά μου φαίνεται και αυτός κατώτερος. Γενικά ο καλύτερος VFM αισθητήρας είναι του Α3. Αλλά δώσε βάση σε αυτά που είπα πιο πάνω για το Α3... Και όπως ξαναείπα αυτά τα λέω με βάση τα specs, αν θες να δεις και να σιγουρευτείς πρέπει να δεις reviews με τις κάμερες τους. Σε περίπτωση που ήθελες να δεις και το συγκριτικό https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-3-pro,realme-5-global-4gb-128gb,realme-5-pro-global Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε To realme 3 pro έχει κατώτερη κάμερα από το Mi A3 από ένα γρήγορο συμπέρασμα από ένα συγκριτικό που είδα. To realme 5 Pro, έχει την ίδια απόδοση σε φωτογραφία με το Α3 απλά σε βίντεο 4Κ μπορεί να τραβάει με παραπάνω fps (κάτι που είναι ασήμαντο εφόσον δεν υπάρχει λόγος να τραβάς σε 4Κ, αλλά και πάλι μιλάμε απλά για χρήση slow motion). To Μi 9 lite έχει τον ίδιο αισθητήρα με το realme 5 Pro. Τέλος για το realme 5 δεν μπόρεσα να βρω και πολλά, αλλά μου φαίνεται και αυτός κατώτερος. Γενικά ο καλύτερος VFM αισθητήρας είναι του Α3. Αλλά δώσε βάση σε αυτά που είπα πιο πάνω για το Α3... Και όπως ξαναείπα αυτά τα λέω με βάση τα specs, αν θες να δεις και να σιγουρευτείς πρέπει να δεις reviews με τις κάμερες τους. Σε περίπτωση που ήθελες να δεις και το συγκριτικό https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-3-pro,realme-5-global-4gb-128gb,realme-5-pro-global Δεν ξερω πως παει το πραγμα με τους αισθητηρες αλλα αν ισχυει αυτο το σαιτ ο imx519 που εχουν καποια κινητα δηλαδη ειναι ο καλυτερος? https://www.deviceranks.com/en/camera-sensor
GeorgeR1_700 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, FromDusk_TillDawn είπε Δεν ξερω πως παει το πραγμα με τους αισθητηρες αλλα αν ισχυει αυτο το σαιτ ο imx519 που εχουν καποια κινητα δηλαδη ειναι ο καλυτερος? https://www.deviceranks.com/en/camera-sensor Χμ παράξενο, βέβαια όπως είπα το είδα λίγο στα γρήγορα και δεν το έψαξα εις βάθος, εγώ είδα εδώ (είδα μόνο το συμπέρασμα στο τέλος) και εδώ, και έλεγε πως ο 586 (ή 582 το ίδιο είναι, μόνο τα fps στο 4Κ βίντεο αλλάζουν όπως είπαμε) είναι καλύτερος. Θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο σίγουρα, πάντως οι περισσότεροι από τι βλέπω προτιμάνε τους 586 και 582.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Χμ παράξενο, βέβαια όπως είπα το είδα λίγο στα γρήγορα και δεν το έψαξα εις βάθος, εγώ είδα εδώ (είδα μόνο το συμπέρασμα στο τέλος) και εδώ, και έλεγε πως ο 586 (ή 582 το ίδιο είναι, μόνο τα fps στο 4Κ βίντεο αλλάζουν όπως είπαμε) είναι καλύτερος. Θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο σίγουρα, πάντως οι περισσότεροι από τι βλέπω προτιμάνε τους 586 και 582. Θα παω μαλλον στο mi a3 γιατι ειδα καλα λογια και σε ξενα σαιτ σχετικα με μπαταρια και καμερες,οσον αφορα τους αισθητηρες απ οτι καταλαβαινω δε παιζουν και τον μοναδικο ρολο στο τελικο αποτελεσμα αλλα και σημαντικο ρολο να παιζει οταν βλεπεις κινητα να φορανε τον 586 οπως το honor 20 pro(ιδια ποιοτητα με p30) το oneplus 7 η το mi9 ειναι μια χαρα νομιζω. Το μονο που με προβληματιζει οσον παραξενο και αν ακουγεται με το mi a3 ειναι αν εχει καποια επιλογη να βαζω καποιες εφαρμογες κλειστες στο παρασκηνιο και γιατι θελω να χτυπανε οταν εγω επιλεξω να μπω στην εφαρμογη αλλα και για την μπαταρια (που και παλι απ οτι λενε κραταει πολυ) Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2020 από FromDusk_TillDawn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα